Spring naar bijdragen

Vrijdag 9 december


Quinn

Aanbevolen berichten

Goeiemorgen mensen :)

Gisterenavond kerstmarkt gehad en  bijna alles is verkocht. Was wel druk zeg. Verkopen inpakken en afrekenen. Was kapot.

Verder heb ik goedkeuring gekregen om vrij te reizen voor 1 jaar met de taxi. Och Nederland is nog niet zo verkeerd. :)

Waardoor raakte je in  paniek Blue?

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik moest boodschappen doen voor het weekend feestje etc.. hadden al afgesproken dat mijn man drinken etc zou gaan kopen vanavond ik flipt gewoon door alle ' gezelligheid ' kerstmuziek torens van wijn en andere dranken. Nadenken over hapjes gourmetschotel desserts en nog meer hapjes. Ik trok het gewoon niet. Heb de helft niet meegenomen ben weer vertrokken en nu huilend aan de keukentafel .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ironies: aankomende zondag zou ik 3 maanden niet gedronken hebben en ik kan nu alleen maar denken aan het leegdrinken van een fles wijn

Er is iets met die 3 maanden,stond voor het alcoholschap en opeens kwam de gedachte op zo van waarom niet?maar had gewoon geen zin om weer dat drankcirqui in te gaan.

Ben zo blij entrots dat ik het niet gedaan heb en gun jou ook dat gevoel.

Nu ongeveer 3.5 maand voor mij en hoop voor jou dat je doorzet.

Gister kerstpakket gekregen en normaal schrok ik van de fles alcohol en nu was mijn reactie zoiets van:ach weer zo n test moment,rot op met die troep en heb er geen waarde aan gegeven en hij staat nu zielig ergens in een hoek tot hij snel mijn huis uit word gegooid/weggeven/leeg gegooid.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook een afspraak met de praktijkondersteuner gemaakt. Ik moet de dingen weer op een rijtje krijgen en alleen lukt me dat overduidelijk niet. Problemen thuis, depressief kind dat zijn bed hele dagen niet uitkomt en ik maar steeds aan het werk. Kom de deur verder weer niet uit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ironies: aankomende zondag zou ik 3 maanden niet gedronken hebben en ik kan nu alleen maar denken aan het leegdrinken van een fles wijn

 

Je schrijft in de verleden tijd, alsof je al gedronken hebt. Dat lijkt mij een hele gevaarlijke want dan lijk je het besluit al genomen te hebben. Terwijl je nog alle kans hebt de juiste beslissing te nemen voor jezelf.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet het je hebt gelijk Erik. Zo voelt het ook een beetje. Maar heb net een stukje terug gelezen op mijn draad en op wat alcohol met mij deed en daar wil ik echt niet naar terug. Maar het voelt alsof een een of andere magneet aan me trekt. Ik kan het niet uitleggen. Maar ik ga mezelf hier doorheen slepen. Weet alleen nog niet hoe. Ik heb mezelf vanochtend op het dagpact gezet en daar wil ik mezelf ook aan houden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal,

 

Heftig alle verhalen, maar heel goed om het hier te uiten, daar is tenslotte het forum voor.

En mensen hebben zelf de keuze of ze het al dan niet lezen of hierop reageren toch?

Het weer kijkt ook grauw en de aankomende feestdagen geven bij de meeste ook ontzettende onrust.

Zelf loop ik ook al een aantal dagen te stressen, ben zo emotioneel als een dweil, en kan me idd over hele kleine dingen druk maken, ook als het totaal geen nut heeft, want het wordt toch vanzelf weer avond, ook na een rotdag.

Had bijv. vol goede moed op de webwinkel van de AA gekeken, had er een speldje besteld (wat ik van plan was om dagelijks te dragen, puur voor mezelf als remainder ivm het stoppen vd alcohol, en omdat ik iets uit wilde dragen, kortom ik was er klaar voor)

Het speldje kwam binnen, en de kwaliteit is nog erger dan wanneer je voor 1 euro een stuiterbal op de kermis zou draaien in zo"n automaat.

De sluiting haperde al, maar toch op gedaan na 1 dag is het speldje al verloren gegaan, waar? geen flauw idee.

Kortom het gaat nergens over, maar voor mij al (momenteel) een trigger om me daar boos over te maken.

Waarom moet je voor zo"n flutbutton 3 euro betalen? Heb ze maar gelijk een kort en vriendelijk mailtje geschreven.

Ben benieuwd of ik nog iets terug hoor.

Om maar aan te geven, de opwinding om niks, zal waarschijnlijk alles te maken hebben met het jaren lang misbruik van alcohol en nu nog in de begin fase zitten van het stoppen.

Er komt vanzelf een fase dat ook ik hierom kan lachen.

Heel veel succes en sterkte allemaal met de ongemakken die er eventueel zijn of nog gaan komen.

Samen staan we sterk en komen we ook hier doorheen.

Fijne herfstdag vandaag.

Groetjes,

Krullebol60

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Anderen hebben altijd de schuld, nietwaar? En daarom voel je je o zo droevig. Mag ik zeggen heerlijk droevig?

 

Je kan natuurlijk ook zelf eens in een winkel een leuk speldje uitzoeken dat voor jouw diezelfde speciale betekenis gaat krijgen en dat dan gewoon kopen en voortaan trots dragen wanneer je het maar wilt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb geen zin om te eten bolletje. Therapeut net gesproken dat was wel fijn. Plan gemaakt voor de rest van de dag. Heb me nu ingegraven in bed met een film. Daarna wandelen en dan komen de Kids ook weer thuis. Afleiding creëren en zorgen dat ik door deze waardeloze dag heenkom!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...