Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Hey. Hell, wat is dat lastig, gewoon weer in te loggen na zulke afwezigheid. Weet ook niet goed wat wel en wat niet te zeggen. Dat hele openstellen staat nog wat in de kinderschoenen, als in, wat ik hier deel, maakt me geregeld weer aan het schrikken. Goed, okee, ook niet boeiend. Ik ben er, opgenomen en alcoholloos. Wel strak van de medicatie inmiddels. Het ging niet goed, heel erg niet goed. Compleet met paniekaanvallen en black outs. Maar ik ga vooruit. Inmiddels weet ik weer welke dag het vandaag is, dat is vooruitgang. Concentratie van een lieveheersbeestje, dus ik ben zo weer vertrokken. Denk ik. Nou ja, dat dus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het begint hier allemaal weer wat helderder te worden. De dagen zijn ontzettend lang en langdradig, voornamelijk omdat ik iedereen mag vervelen met al mijn verhalen. Bij voorkeur de dingen die ik nooit eerder gedeeld heb. Het schijnt dat het op gaat luchten, ik wacht er nog op. Maar hé, ik praat en ook dat is vooruitgang.
Zonet heb ik iets gedaan wat ik hier, op het forum, nooit eerder heb gedaan. Ik werd helemaal gestoord van alle ongelezen berichten in alle topics, alles wat ik heb gemist, nog niet weet, achterloop. Een enorme aanval van FOMO en dreigende, opkomende paniek bij de gedachte aan alles wat ik echt nog moet lezen voor ik weer op iemand kan reageren, want ja, als je niet op de hoogte bent, kun je ook niets zeggen. Maar goed, ik bedank er voor. Het is gewoon veel te veel. Eigen schuld, had ik maar niet zo lang weg moeten blijven. Anyway, ik heb op markeer alles als gelezen gedrukt en ben nu af van alle ongelezen toestanden. Dus mocht ik ergens als spuit elf of onvolledig op reageren, sorry. Ik loop achter en ga het niet meer inhalen.
Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer ik weer echt naar huis mag, maar komend weekend mag ik in elk geval weer met verlof. Ik ben wel erg onder de indruk van mezelf, dat ik nog steeds hier ben, dat dan weer wel. Maar ja, ik houd niet zo van opgeven, dus je moet wat. De kalmeringsmiddelen houden me aardig rustig, de antidepressiva aan de vlakke kant en eten is weer dramatisch. Maar hé, ik krijg enorm veel nicotine binnen en tabak is ook een plant, dus dat is ongeveer groente. En koffie komt van bonen, dus dat is ook voedzaam.
Nog steeds nuchter, al achtentachtig dagen. Achten zijn mooi, misschien houd ik het hier wel bij. De neiging om weer gewoon te gaan drinken is er nog heel sterk. Kop in het zand, deuren op slot en zuipen. Gewoon alles weer wegstoppen, ooit veeg ik de stukken dan wel weer bij elkaar. Morgen misschien. Maar vandaag drink ik niet.

Trouwens, dank voor al jullie lieve berichtjes en gedachten en alles. Vind ik echt heel fijn, ook al ben ik zo'n hork.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hee, hork. Soep eet je met een......?
Je bent tenminste in beweging. Niet alleen maar willoos heen en weer, maar je best doend, je laat je gedachten (twijfels) zoveel ruimte
dat er wat kan gebeuren. Herstel is werk in uitvoering. Alleen vandaag, hoor.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Quinn :rose: omdat ik het zo dapper vind hoe je gaat, dat je je hier weer gemeld hebt, dat je alles op gelezen hebt gezet, dat je wandelt, dat je praat, dat je doorgaat en dat je ondanks alles of dankzij, maar hoe dan ook, als je schrijft toch nog ontzettend Quinn bent.  Je bent een krachtpatser van de eerste orde . Ik heb grote bewondering voor je. 

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...