Spring naar bijdragen

Donderdag 25 februari 2016


Yvonne

Aanbevolen berichten

Jammer dat je weggaat, Vlok. Het is een beetje een rare tijd met alle mensen die weggaan. Ik weet niet zo goed wat ik moet schrijven. Hopelijk blijf je adb en gaat je genezing voorspoedig.

 

Wijfie, belangrijk om even naar de dierenarts te gaan met de kat. Mijn vroegere kat heeft dat ooit ook gedaan. 's Nachts heel hard klagelijk mauwen. Het bleek dat ze heel veel pijn en darmkanker had.

 

*zwaait nog even terug naar Gipsy, zet hem op!*

 

Met mij gaat het verder goed. Nog steeds adb en het minderen is nog steeds zelden een glas, hoogstens twee. Meer kan ik daar niet over schrijven, want dat zou andere mensen kunnen triggeren. Dus dat doe ik dan ook niet.

 

Met vriendin gaat het ook goed. Ze heeft zelf jarenlang een cateringbedrijfje gehad en kan erg goed koken. We doen erg ons best als we voor elkaar eten maken. Laatst nog voor het eerst Portugese boerenkoolsoep bij haar gegeten. Zo heerlijk, zo simpel. Aardappelen, boerenkool, kippenbouillon en chorizo. Pruttelen tot klaar. :)

 

zbb, mocht je ooit door de alcoholkeuring van het cbr willen komen en je zit in een periode dat je toch drinkt: minimaal 2 weken niet drinken voordat je urine wordt gecontroleerd (ik doe 3 weken voor de zekerheid) en zeggen dat je al minstens 1 jaar niet drinkt. Dan zijn je bloedwaardes normaal genoeg en kunnen ze je de rijbevoegdheid niet weigeren. Het stoppen gaat overigens een stuk gemakkelijker met een cbr keuring voor de deur. Nog steeds moeilijk, maar goed te doen: net alsof je refusal slikt.

 

Slaap lekker allen.

bewerkt door plof
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag Vlok,

 

Herstel na het stoppen duurt echt langer dan jij nu doet verkomen. Ik denk dan ook dat men je het niet kwalijk kan nemen. Zoals je je nu gedraagd. Zit je soms in een dip wat het drinken betreft?  Kom op en zet door. :excl:  :excl:  :excl: :excl:  :excl:  :excl:  :excl:  :excl:  :excl:  :excl:  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...