Spring naar bijdragen

ronja

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    565
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door ronja geplaatst

  1. goede morgen Dagpact: jowan Lars Zbb Ronja Reacher
  2. ronja

    Vrijdag 23 juni

    goede morgen heel goed geslapen ,neem zins drie dagen melatonine Time Released 10mg en heb in geen jaren niet meer zo goed geslapen .Voor iedereen een fijne dag . Dagpact: Momentum Lars jowan Kohtje Ronja
  3. Heel veel sterkte Asterix ,hier ook geslaagd welterusten iedereen
  4. goede morgen ik gaar weer mee doen ,ben een lange tijd weggeweest was 5 maanden in een kliniek opgenomen en ben nu 5 weken tehuis en heb het toch nog vaker moeilijk . Dagpact: jowan Momentum Lars Reacher Zbb Ronja
  5. ronja

    Vrijdag 15 april

    Tom Tom er is al veel gezegd .Je hebt nu wel het alcohol monster wakker gemaakt maar je neemt nu de regie weer in handen .Je doet het heel knap zo lang niet gedronken .Nu wel een uitglijder maar niet te boos op je zelfs zijn .Positieve acties ondernemen maar dat doe je ook lees ik .Nu kun en moet je leren met je terugval om te gaan en vertrouw je het helemaal niet toch even antabus gebruiken .Goeie niet alles weg wat je je opgebouwd hebt .Maar ik weet zeker dat doe je niet , gewoon weer doorgaan .Je kunt het
  6. ronja

    Stoppen

    Op dit moment volg ik jullie hier van af de zijlijn .Vindt het allemaal raare toestanden. Ala mensen aan mij zo zouden twijfelen zou ik een treffen met zijn allen oorganiseren , leuke wandeling b.v. WAat vind je ervan Lars .Zeeland is mooie en je wandelt toch graag .Kunnen wij elkaar ook eens ontmoeten en al de andere frummers ook lijkt mij leuk .Verder is het met de refusal bij mij ook zo .Als ik ze 48 uur niet genomen heb kan ik weer drinken zonder ziekteverschijnselen .Iedere mens is toch anders en reageer t anders .Daarom neem ik zij ook elke dag en niet om de dag .
  7. ronja

    Zondag 10 april

    Wat fijn Bolletje van jou te horen .Ik weens je heel veel beterschap .Lady Jane wat goed dat je er voor Bolletje bent .In deze tijd hebben mensen elkaar toch nodig .
  8. Goede morgen , Huttula gefeliciteerd .Bedankt nog voor de leuke , liefe en opbouwende reacties op mijn posting van gisteren .Heeft mij goed gedaan .Voor iedereen een fijne dag maar ik trek mij ook even terug .
  9. Nadia ik gaar voor de volgende 100 flessen niet gedronken .Nadia voor jou ook nog gefeliciteerd met je drie maanden ook je bent goed bezig .
  10. Gipsy sterkte van dag .
  11. Goede morgen hier haastige ziek .Al 10 dagen alleen maar hoofdpijn.Al weer een voorhoofdsholte ontsteking .Nu aan de antibiotica .Van dag drie maanden geleden besloten om mijn leven te veranderen en niet meer te drinken .Wat had ik het toch moeilijk de eerste weken en nu ook nog soms .Maar het wordt gewoner niet te drinken en dat is wel fijn .Ik gaar zeker door wil er niet meer naar toe waar ik geweest ben elke dag of avond drinken .In 90 dagen heb ik nu gemiddeld 98 1 Liter flessen wijn niet vedronken .2 avonde wel gedronken maar goed voor de rest ben ik er wel tevreden me .Toch een hoop wat ik niet gedronken heb 98 flessen puuuh en een hoop wat ik toen toch dronk.Ik gaar gewoon door .Voor iedereen een fijne dag .
  12. ronja

    Vrijdag 1 april

    Voor de rest heb ik griep een voorhoofdsholte ontsteking zo ziek na ja word ook weer beter .Het liefste zou ik nu 3 flessen Wijn drinken om de pijn niet meer te voelen .Maar dat laat ik maar heeft ook geen zin op lange termijn .
  13. ronja

    Vrijdag 1 april

    Eric wat ik laatsten gedronken heb is een alcoholvrij radler .Ik vond het lekker en ook nog een mooie glas erbij .Vind het heel anders smaken als bier .
  14. ronja

    Vrijdag 1 april

    Blondie war is het of stuur PB als het niet te ver is kom ik een paar uur helpen .
  15. ronja

    Nadia

    Hey Nadia de vier maanden heb je wel in je pocket .Hoop dat je er niet te zwaar aan tilt aan het drinken .Verder sluit ik mij bij huttulla aan .Sterkte en gewoon doorblijfen gaan.
  16. Bedankt voor jullie reacties .Kwa drinken gaat het goed alleen heb ik vaker zin om te drinken .Ik laat dit gevoel of gedachten even zo en gaar er niet meer tegen vechten .Maar ik handel er niet naar .Vrijdag op een concert geweest en ook niet gedronken , daar ben ik wel blij mee .Ik heb op dit moment veet stress met kids , Pgb , met de gemeente , de jongste heeft nu medicatie die wel heftig is en waar hij ook heel agressief en raar op reageert , hij is nu heelemal niet meer zich zelfs .Maar moet deze medicatie toch nog even nemen .Ruzie met mijn broer kan er ook nog bij .Er is nu wel een systeem therapeut die hier komt maar deze draagt ook al de suggestie aan om jongste op te laten nemen .Ik geloof er niet in dat hij van een opname beter wordt .Maar goed en erbij staa ik ook nog voor iedereen klaar .Dat doe ik natuurlijk zelfs maar ik kan heel moeilijk nee zeggen en mij op de eerste plaats zetten .Gisteren kwamen mijn buren en vroegen of ik hun even naar de winkel kon rijden , is 15 minuten lopen en zij mankeren niks .Ik heb nee gezegd heb zelfs een heel druk schema op dit moment .Ik wilde al ja zeggen maar heb toch nee gezegd , ben trots op mij zelfs moet dit echt vaker doen .Moet beter voor mij zelfs zorgen en beter mijn grenzen aangeven .Het thema van mijn leven goed voor mij zelfs zorgen .Kwa ontspanning ben gaan lezen dus en stap gezet maar wil ook nog kijken voor meer ontspanning .Verder ben ik blij als de lente daar is en ik ben ook blij met wat ik heb , vrienden , kids , een huis en en en .
  17. Heb een heel bericht geschreven is die weg .Op mijn eigen drad is hij wel nog .Fijne dag voor iedereen
  18. Wil toch even een Update schrijven .Afgelopen weel is het vrijdag en zaterdag avonds miss gegaan .Ik had zoveel druk een spanning in mij opgebouwd dat ik even ontspannen wilde .Dus met wijn .Dit is natuurlijk niet de oplossing en ik ben eens over naar gaan denken waar ik in mijn leven ontspanning heb .Ontspanning is er beinahe niet bij mij dus ik gaar er toch mee aan de slag .Voor mij is dit heel moeilijk zelfs bij meditatie kan ik heel moeilijk ontspannen .Ik ben op zoek gegaan naar een droomreis meditatie maar heb er nog niks over gevonden .Misschien iemand een tip en dan moet er nog tijd voor maken en gaan oefenen ook is het maar 5 minuten per dag .Van dag wel weer een E book gekocht daar kan ik wel bij ontspannen .Ik was veel op het forum zeker 2 uur per dag en heb iedereen gelezen en vaak voelde of ben ik er ook betrokken bij .Dit is niet goed voor mij , ik heb het heel druk wenig tijd zelfs toch wel genoeg problemen en dan lees ik ook nog 2 uur per dag beest moilijke zaken .Niet echt ontspannend.Het Forum en jullie hebben mij zeker veel geholpen maar voor mij is het tijd er anders mee om te gaan .Ik zou er dus minder zijn maar ik zou er zeker nog zijn .Voor de rest gaat het wel goed maar ik ben er nog lang niet wel op weg en ik gaar gewoon door zonder drinken wel op zoek naar ontspanning
  19. Ben 2 uur bezig met de laptop van mij , ik had geen internet er op .Ik kan er zo boos om worden .Van alles gedaan komt de oudste klik klik klik en hij doet het .Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  20. ronja

    Meya; wat wordt mijn aanpak?

    Heel herkenbaar de druk .Heb ook al van alles in mijn leven probeert en het helpt ook even om te ontladen maar ernaar sta je voor het zelfde probleem .Op dit moment ook zoekende .Sporten helpt wel maar merk ook dat het bij mij oploopt .Meya wens je veel sterkte en gaar er voor maar dat doe je all
  21. Beterschap Rapidos even goed in de gaten houden en als je het niet vertrouwd toch even naar een doctor
  22. Goede morgen kan net nog , mooie weer gaar zo eens aan de tuin beginnen
  23. Bedankt Klontje wat fijn dat je het tegen je moeder kon vertellen mijn moeder wist het en was jaloers en schold mij uit als hoer .Maar goed het was zo .Nu heb ik een eigen gezin mijn kids en en en .Dus ik probeer het beste uit het leven te halen en voor mijn kids te zijn zonder mij te verdoven .De zon schijnt wij maken er een mooie dag van .
  24. Rudy je hebt het zo goed verwoord , bedankt ervoor
  25. Wil hier toch nog even reageren .De meeste daders worden niet aangegeven .Mijn ouders na ja ouders biologische makers hebben nooit een cel gezien .Naar buiten toe heel aardige mensen niemand kan zich het voorstellen .Ik schaamde mij kapot en was toen ook kapot Pass naar een aantal jahren durfde ik er over te praten met anderen .Naar 10 jaar is missbruik verjaard .Het is zo belangrijk dat er over gepraat wordt .De daders leven verder en de slachtoffers hebben levenslang .Dit hefft mijn heele leven bepaald en dat is het moeilijk e voor mij . Bedankt voor de reactie .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...