Spring naar bijdragen

Meya

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.948
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2.323 profielweergaven

Meya's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Meya

  Voorstellen

  Van harte welkom! Hoe ist gegaan vandaag?
 2. Meya

  eindelijk..

  Ook van mij een warm welkom. Hoe is het vandaag gegaan?
 3. Ik heb MijnGerrit niet horen zeggen dat hij definitief afscheid neemt. Volgens mij was hij het zat en je computer uitzetten is dan een prima optie.
 4. Een forums zijn enerzijds beperkt en anderszijds voor mij nog steeds iets geniaals. Wie had 25 jaar geleden kunnen denken dat we zo gemakkelijk lotsgenoten, speelkamaraadjes of technische informatie zouden kunnen vinden. Kennisuitwisseling pur sang. Maar er zijn ook specifieke nadelen. Trollen is er daar een van. Niet zo zeer als een fake identiteit, maar meer in deze zin: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet) Daar moeten we mee om leren gaan.
 5. Je bedoelt dat je eigenlijk heel de dag hetzelfde denkt
 6. Mijn mannenperspectief (en dat kan een heel ander perspectief zijn dan dat van jouw man, en ik zeg bovendien helemaal niet dat het goed is hoe ik er tegen aan kijk): Dag gewerkt, eigenlijk meer sociaal geweest dan ik hebben kan, thuis, veilig. Wil geen gezeik aan mijn kop. Wil me terugtrekken in mijn hol. Ik hou veel van je, maar nu wil ik ff niks. Een gooi en smijt film. Of gamen. Of, jawel, mezelf verdrinken. Maar ik hou wel van je. Echt.
 7. Meya

  Donderdag 19 januari

  Heb toch het gevoel dat we hier iets op het spoor zijn. Veel Brinta eters, veel alcoholproblemen. Moet een oorzakelijk verband zijn. .
 8. Meya

  Woensdag 18 januari

  Helder en sterkte vanavond ! .
 9. Meya

  Woensdag 18 januari

  Ik weet het zelf niet goed, we zitten zelf midden in het uitproberen. Paar opties: - zeggen dat je haar nodig hebt en vragen of ze zich over haar angst heen zetten kan (werkt soms); - niet gaan omdat jij ook niet alles zomaar aan kan (werkt); - een vriend vragen mee te gaan (vind ik zelf eng).
 10. Meya

  Woensdag 18 januari

  Misschien heb ik dit al eens vaker gezegd Asterix, maar een van de fouten die ik heb gemaakt na het ongeluk van mijn vrouw en kinderen en is dat ik mijn vrouw ben gaan ontzien en dingen alleen ben gaan doen. Kwestie van volhouden, bikkelen. Achteraf bezien had ik mezelf kwetsbaarder op moeten stellen.
 11. Meya

  Woensdag 18 januari

  Waarom moet je alleen dan Asterix?
 12. Meya

  even voorstellen Sbs

  Ja hoor, 'zeuren' mag. Die griep werkt lang na, en je kaak er overheen lijkt me genoeg om een os te vellen. Accepteren hoeft volgens mij niet, verdragen wel. Zonder middelen.
 13. Meya

  Nieuw hier

  Ik heb je de afgelopen dagen met veel bewondering gelezen. Prachtig hoe je er helemaal in stond, samen met anderen. Op sommige momenten in je leven mag je de lat hoog leggen. Dat heb je gedaan. Nu tijd om jezelf toe te staan niks te doen lijkt me precies het goede. De lat zo laag als maar kan. Maar drink niet. Dat wil je niet. Zorg goed voor jezelf. Is het wat om je man even te bellen als de drang groter wordt? Ik heb er zelf altijd veel aan om uit te spreken dat ik trek heb en jij hebt zoiets laatst ook gezegd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...