Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

JaNina

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  645
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over JaNina

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

913 profielweergaven
 1. JaNina

  Films

  Asterix, je bent niet lekker joh Vond het een geweldige film!
 2. Ach nee toch Lady jane......heel veel sterkte, en ik wens je maatje een goede reis naar de regenboogbrug
 3. JaNina

  Films

  Ja, ikke Ik vond het een sterke boeiende film, aanrader Lars!
 4. JaNina

  Films

  Lika, fijn is dat al;s je helemaal blij wordt van een film he? Ik had dat bij La La Land, meerdere keren gaan zien, heerlijk die muziek en dat bitterzoete eind. Fences word je niet blij van, integendeel, maar het is wel een film die me raakte. Omdat je maar 1 enkel leven hebt, en dat leven al verpest kan zijn als je nog maar heel jong bent. En omdat je niet alleen je eigen leven dan weggooit in zekere zin, maar ook dat van de mensen die van je houden. Maar ook over de grote kracht van liefde en de mogelijkheid tot helen. Tenminste, dat haalde ik er uit. Meer mensen hier die Fences ge
 5. JaNina

  Films

  Het doet zo zeer wil ik zeker ook gaan zien, zal veel herkenbaarheid bij me oproepen. Lion vond ik al snel een kabbelfilm Pas gezien: Loving en Hidden figures, beiden interessant maar niet bijzonder. Laatste echt goede film vond ik Fences.
 6. Ach wat triest, en wat is dat dan inderdaad razend snel gegaan.....ik heb zelf twee FIV-katten gehad, en met veel zorg gelukkig nog wat jaartjes van ze kunnen genieten. Troost is wel dat je niet in je rats hoeft te zitten over je andere katten zolang er geen felle gevechten waren. Ik heb m'n aidskatjes ook gewoon bij de andere katten gehouden. Heel veel sterkte met het verlies, en een goede reis voor je katje.
 7. Wat een rottige uitslag Harp, dat is echt geen goed nieuws Bloedarmoede op zich is geen ziekte maar symptoom, en de ziekte die eraan ten grondslag ligt is vaak serieus. Hopelijk geen leukemie in dit geval.....sterkte joh, en laat je nog even weten morgen hoe of wat?
 8. Hopelijk valt het mee Harp. Ik duim voor een uitslag waar je wat mee kan. Is het al een oudje? Tijdlang veel gedronken?
 9. JaNina

  KiloKiller

  66.6 Het is wel duidelijk dat er duivelse krachten in het spel zijn! Yvonne, heel erg bedankt voor alle aanmoediging tot nog toe, maar ik gooi de handdoek in de ring. Denk niet dat ik die 62 ooit nog ga halen, en ben het beu me daar druk over te maken Op naar de zomer en maling aan m'n buik!
 10. JaNina

  KiloKiller

  66.2 schiet niet op zo zeg....maar ja ieder pondje gaat door het mondje he?
 11. JaNina

  Films

  Ik vond Paterson een prettig kabbelende film. Raakte me verder niet. Van de week naar Fences geweest: dat is andere koek. Geweldig geacteerd, en een verhaal wat in je kop blijft zitten. Wat mij betreft dikke aanrader.
 12. JaNina

  KiloKiller

  Oeh sorry Yvonne......66.1 helaas.
 13. Ietje, overleg eens met de dierenarts of oorzalf een alternatief kan zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...