Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Geplaatst

Ik schrijf schrijf me in voor t dagpact!!

En moet me nog droog afmelden!!

Jip zonder breien maar trots dat t me weer n dag gelukt is!!!!!

Geplaatst

Fijn dat je er weer bent Agnieta.Zit nog in de pyjama gaar zo eens starten .Ploffie heb ik toch weer wat geleerd .Voel mij nog altijd niet zo geweldig toen ik de eerste keer was gestopt ging het mij goed en nu niet raar toch .Geen euforie die ik toen wel had .Mischien ook dat ik nu besef dat ik geen keuze heb , ik kan niet meer drinken .Sowhat je schrijf drinken is eigenlijk een leeg bestaan zo was het ook bij mij maar heb er toch moeite mee wat ben ik toch raar .Toch meer geschreven volgende keer op mijn draad .Fijne dag voor iedereen

Geplaatst

Je hoeft t niet te begrijpen

Zij hoeft t niet te begrijpen.

ik denk, maar Kohtje mag me verbeteren, dat dit precies is wat stap 1 van de AA inhoudt en waarom het begrip "hogere macht" geïntroduceerd is.

 

 

Wat stap 1 precies inhoudt weet ik niet. Misschien begrijp ik 'm zelfs niet. Maar dat hoeft ook niet per se.

Als de essentie onderhuids maar wat bij me teweegbrengt. Per keer dat ik die stap lees komt ie anders binnen.

Ik ga je dus verbeteren noch bevestigen, jopie. Ik vind dat je een mooie samenvatting cq interpretatie geeft.

Maar precies??

Morgen is alles anders.

Geplaatst

Goeiedag

 

De bank bleek nog lekkerder

te liggen, dan ik al dacht

 

Ben erop in slaap gevallen

 

Koffie op, maar iets verzinnen

om de dag mee te maken

 

Have a nice one!

 

:)

Geplaatst

Leuk, ak. Hopelijk gaat wordt het smakelijk. Overigens deed ik het vroeger ook. Beetje melk erbij bij het bewaren en een beetje melk erbij bij het koken. Maar volgens mij is het laatste niet nodig. Bewaren met een beetje azijn of citroensap kan ook wel, zo lang je maar geen azijn of citroensap toevoegt aan kookwater. Wat je ook kan doen, is de schorseneren na het koken even bakken in boter en dan afblussen met groentebouillon. Totdat alles verdampt is, nog een keer afblussen, totdat het weer verdampt is. Dan op smaak brengen en serveren.

 

Maar bij aardappels koken geen zout gebruiken en met koud water opzetten. Waarom koud water? Omdat de aardappelen grote stukken zijn en met koud water beginnen voorkomt ongelijkmatige garing. Daarom ook geen zout. Want dan gaat het te snel en is de buitenkant eerder gaar dan de binnenkant.

 

Pff... hele kunst hoor. Groenten lekker klaarmaken.

 

En dan is er ook nog stomen. Wat misschien nog veel beter is voor de smaak. ;)

Geplaatst

Goedemiddag trouwens aan iedereen.

Ik zag dat ik nog ingelogd was toen ik in wilde loggen, heb ik weer niet in de gaten gehad.

Hier schijnt gelukkig een zonnetje, een beetje waterig, maar toch

Geplaatst

Goedemiddag na weer lange afwezigheid.

 

Sterkte wijfie en jij ook Lars.

 

Hier bonensoep met schuimpjes, Niet goed, maar ik doe weleens meer vreemd als ik niet zo lekker in mijn vel zit.

Niks om zorgen om te maken.

Geplaatst

Ploffie, half 8 begint koken met Paul op TNO 3.

Dat hoorde ik op de meeting gisteravond. Die jongens schijnen over verslaving te kletsen met Paul de Leeuw, en óók over koken.

Geen idee of het wat is.

Geplaatst (bewerkt)

Ik heb Indiase tomatencurry met biefstuk, + naanbrood, basmatirijst (alles bestrooid met koriander) gemaakt.

Hoeveelheid is voor 4 personen, dus heb morgen een makkie.

 

Straks kruidenthee met citroencake na, mmm.  Fijne avond.

bewerkt door Burchill
Geplaatst

Zelfgemaakte snert, vega.

Ik meld me ook alvast droog af van het dagpact. Vreselijke trek gehad na bezoek. Tjonge, die wist alles beter, van waar ik het beste kattenvoer kan halen tot hoe ik een kapstok kan maken vn een tak. Ik WIL helemaal geen kapstok! Die heb ik al!

Oké, kwisvraagje: welke van HALT speelde mij parten?

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...