Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Het gaat erom dat ik moeite heb om de situatie te nemen zoals die is. Natuurlijk ook genoeg om wel dankbaar om te zijn. Ik woon hier fijn contact met kinderen is goed. Toch voelt het niet altijd even fijn. Ik ben tevreden maar niet gelukkig. Ik ben uit de kast gekomen maar had ik er niet beter in kunnen blijven? Wat heb ik er aan als ik nog niets met mijn gevoelens kan? Ik heb hulp nodig en dat zal alleen maar meer worden op den duur. Ik denk me suf hoe dit toch kan. Waarom weet ik het in mijn hoofd wel maar lukt het lichamelijk niet? Ik ben 60 ik zal hier blijven wonen of ooit ergens anders maar wel in zelfde soort huis. Het is best hard om nu al verzorging nodig te zijn. Dat moet ik dus accepteren en dat is niet altijd makkelijk 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Je bent leuk @Reacher! Vandaag ga ik naar mijn oudste dochter en de jongste komt ook. Ik weet de reden. Ik zou graag een keer naar Parijs willen. Volgens mij gaan we dat vandaag bespreken en willen beide dochters mee. Ben er dan ook best weer zenuwachtig over. Want dat zou betekenen dat ze mee gaan voor mij. Ik zou het ook niet alleen kunnen. Zullen ze mij met bepaalde dingen moeten helpen. Aan de andere kant beter nu dan over een paar jaar en ik misschien nog minder kan of het niet meer weet. Ik denk dat ik mij er maar aan over moet geven. Vandaag vragen of ze het niet erg vinden. Dan zelf de drempel over om me te laten helpen door de meiden. Jongste is verpleegkundig dus die is wel wat gewend. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Lars:

Het gaat best goed met me. Met miin gedachten niet. Dan kun je nu toch ook wel normaal 1 of 2 drinken?

Ja, die gedachten ken ik ook. Ik heb het geprobeerd, kon het ook wel, alleen werd ik daar ook weer afhankelijk van. Daar kon ik dan ‘s ochtends al mee bezig zijn. Dus, ook al dronk ik er maar 1 of 2, ik was toch de hele dag daarmee bezig en dat wilde ik niet. Die afhankelijkheid wilde ik niet meer.

Vanavond was ik bij een etentje, om mij heen dronk men bier en wijn. Ik was aan de thee, geen enkel probleeem, want ik drink niet, ik hoef er dus niet over na te denken.

Zo werkt het voor mij Lars, dat wilniet zeggen dat het voor jou ook geldt natuurlijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lars nu herbeleef je eigenlijk heel vaak ook al, alleen herbeleef je nu niet helend,

met EMDR herbeleef je idd maar dan onder begeleiding en met hulp. Het heeft mij geholpen om de dood van mijn eerstgeborene te helpen verwerken, Daar zat ook veel (onterecht) schuldgevoel bij.  Het meeste schuldgevoel ontstaat in ons brein, met vertekende herinneringen soms. Geef jezelf de kans om hiermee af te rekenen Lars, het zal je waarschijnlijk veel rust brengen. En dan kun je de energie die dat oplevert weer gebruiken voor andere dingen.♥

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...