Spring naar bijdragen

Parimendes

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Parimendes's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Fijn, dat de bijwerkingen zijn verdwenen! Bij mij gaat het nu ook beter. Ik slikte de medicijnen eerst op een lege maag, en het gaat nu beter sinds ik de refusal pas neem na het ontbijt.
  2. Parimendes

    Gestopt revusal

    Goed man, wat een overwinning!
  3. Hoi Ton, Welkom op het forum! Hoe lang gebruik je nu de refusal? En hoe zit het bij jou met de bijwerkingen? Ik hoop dat alles goed gaat. Ik moet onderhand bekennen dat ik toch wel regelmatig last heb van diarree, maar als heel hinderlijk ondervind ik het niet. Af en toe diarree staat natuurlijk in schril contrast met alle nare gevolgen van drankgebruik. Groet, Parimendes
  4. Parimendes

    Jaarpact

    En de rest ook van harte!
  5. Dank jullie wel! Gisteravond heb ik mijn ook voor het eerst in de horeca begeven. Het ging uitstekend! Ik heb drie koppen thee gedronken en praktisch geen behoefte ervaren naar drank. Er heeft ook niemand geïnformeerd waarom ik aan de thee zat trouwens. Wat mij wel opviel trouwens, wat stinken de drinkers en rokers zeg!
  6. Parimendes

    Pelle drinkt niet meer

    FIjn is dat hé! Dat ervaar ik ook als fantastisch!
  7. Parimendes

    KiloKiller

    Gelukkig maar Adri Ik had het over mijn eigen cynisme. Maar goed, klaar zo, de neuzen weer vooruit.
  8. Parimendes

    Gestopt revusal

    Wat vervelend dat je die bijwerkingen hebt zeg. Ik heb gelezen dat die moeheid inderdaad regelmatig voor kan komen, maar de rode ogen heb ik niet als mogelijke bijwerking kunnen vinden. Kan dat niet ergens anders aan liggen? Of is dat misschien gerelateerd aan die vermoeidheid? Hopelijk kan gauw overleggen met je behandelaar en is daar iets op te vinden, en proficiat dat je nog steeds niet hebt gedronken!
  9. Parimendes

    hoi

    Ik zou het niet kunnen 'een kleintje pils' en ik ga het ook niet (meer) proberen. Maar jij hebt het gedaan en het is goed gegaan. Prima toch.
  10. Parimendes

    Oké, nu wordt het serieus

    Sterkte dit weekend Amanda, je kunt het!
  11. Parimendes

    KiloKiller

    Vanochtend gewogen trouwens, exact 94 kilo. En nu in de komende 6 maanden 15 kilo eraf!
  12. Parimendes

    KiloKiller

    Zo, weer een week verder. Laat ik maar weer even opnieuw beginnen en eerst het volgende zeggen; het is en was niet mijn bedoeling om hier stennis te trappen. Ik ben gewoon iemand die een uitgesproken mening heeft en geen bijna geen enkele discussie uit de weg gaat. Maar het cynisme was onnodig en niet aardig. Iedereen pakt zijn of haar problemen of weer op een andere manier aan en dat is prima. Dus bij deze wil ik graag mijn excuses aanbieden aan iedereen die zich door mijn woorden beledigd of anderzijds aangesproken voelde. Hopelijk kunnen we een frisse start maken in dit topic en die kilo's met elkaars steun zo snel mogelijk eraf werken.
  13. Parimendes

    Pelle drinkt niet meer

    Ik merk dat ik er een beetje gelaten onder ben, geen euforie. Al ben ik er wel erg blij mee. Ik weet niet hoe jij het ervaart, maar nu ik gestopt ben met drinken voelt het af en toe ook weleens alsof 'de verkering' uit is. Ook al was er sprake van een hele ongezonde relatie en wogen de goede momenten absoluut niet op tegen de slechte, ik blijf toch vaker terugdenken aan de mooie momenten dan de slechte. Hopelijk slijt dat vanzelf.
  14. Parimendes

    Pelle drinkt niet meer

    :ekker bezig Pelle! BTW: de app Sobriety Counter -Stop Drinking heeft het allemaa!l (android)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...