Spring naar bijdragen

Mereltje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    71
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    Cats & dogs

Recente profielbezoeken

1.689 profielweergaven

Mereltje's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Mereltje

    Erg genoeg?

    Dank je voor de tip Klaske! Dan heb ik de juiste keus gemaakt
  2. Mereltje

    Erg genoeg?

    Dank je Kruidenthee! Ik heb net ff met mn zus gebeld (n uur lang maar gelijk aangezien ze psycholoog is nogal wiedes lekker de diepte in). Het doet me goed dat je dit nog ff schrijft. ☺
  3. Mereltje

    Erg genoeg?

    Supermotiverend.
  4. Mereltje

    Erg genoeg?

    Geen reactie op mn update. Jammer. Nou toedels
  5. Ook jij had n voorspellende gave door mij niet te noemen in de dagpact... Hoe ging jouw dag?
  6. Sterkte Lars! Ikzelf moet bekennen dat ik mij niet aan mijn dagpact gehouden heb. Door frustratie 2 blikjes bier (toch zonde om weg te gooien dacht mn verslaving) leeggedronken... Zie mijn update in t draadje 'erg genoeg?' bij wie is wie.@Francoise; hoewel ik mij hier vanochtend had aangemeld heb je me niet genoemd in t lijstje van droogblijvers van vandaag. Je had n soort voorspellende gave Hopelijk gaat t jullie beter af.
  7. Mereltje

    Erg genoeg?

    ohja van frustratie nog 2 blikjes bier leeggezopen... Nu in bed met n grote fles spa. Ben toch tot half 3 wakker gebleven en om 9u opgestaan... Hakt erin.
  8. Mereltje

    Erg genoeg?

    Update: vanmiddag met een psychologe (tevens praktijkondersteuner van mn huisarts) mijn intra&interpersoonlijke struikelblokken besproken en n mogelijk behandelplan. Ze begon eerst over haar eigen instantie (waarvan ikzelf nog nooit gehoord heb maar welke wel in Amsterdam zit). Ggz plus. Ik vervolgde met mijn eigen plan van aanpak: een relatief jonge ggz voor verslavingsproblemen en ten 2e een 2e lijns ggz opname ergens in noord-limburg. De psychologe was erg enthousiast en zei dat ik naar de geplande intakes bij de 2 laatste instanties gewoon moest gaan en dat als n soort vangnet zij met haar organisatie voor de langdurige zorg ook klaarstond. Echter ik kreeg al snel na het bezoek aan de psychologe een email van de huisarts; meerdere aanmeldingen voor verschillende ggz instanties kan niet. Ik schreef haar terug dat ik dan voor interne opname te Limburg koos. Zij belde mij vervolgens weer. Ze uitte haar zorgen omdat ze bij persoonlijkheidsproblematiek niet gelooft in tijdelijke opname maar eerder in vinger aan de pols... Toen ik haar voorstelde om na de opname mij nog evt aan te melden voor de ggz plus instantie waarin zij zoveel vertrouwen heeft, reageerde ze afkeurend. Dat kan niet, want dan ben je aan het 'shoppen'. Pfff... Wat n toestand. Ik verdedigde me nog door te zeggen dat dat het idee vd psychologe was. Maar goed. Ik moest kiezen. Ik koos voor Limburg. Als ik na de intake twijfel, kan ik nog bijsturen. Wat n toestand... Nu weet ik weer waarom ik zo lang geen ggz hulp meer heb ingeschakeld. Geen pretje die bureaucratie. Nb de ggz plus in Amsterdam heeft n ellenlange wachtlijst (de uiteindelijke behandeling laat 6 tot 8 maanden op zich wachten na aanmelding. Wat zou jij doen?)
  9. Mereltje

    Stoppen

    Hay, Ik heb n erg voorzichtige huisarts. Zij is niet zo snel van t voorschrijven van medicatie. Ik heb slechts 2x 5 tabletten (10 mg) oxazepam voorgeschreven gekregen toen ik een aantal verstandskiezen moest laten trekken bij de kaakchirurg waar ik n enorme fobie voor blijk te hebben (tijdens de eerste 'trekking' zwaaide ik met mn armen in t rond en trilde ik als n rietje)... Zodoende zal dat niet gebeuren. Dank voor de tip!
  10. Mereltje

    Ging stoppen te gemakkelijk?

    Oeps serieus? Ok nja anyhow t was wel gemeend!
  11. Mereltje

    Ging stoppen te gemakkelijk?

    Hi Lady Jane, Bewonderingswaardig dat je na 7 jaar 'droog staan' toch nog zo actief en bemoedigend bent voor de mede alcoholisten hier!! Chapeau! En Bob, knap van je dat je na zoveel jaren de knop wil omzetten! Veel sterkte!
  12. Heel veel plezier!! Dat t droog mag blijven
  13. Goedemorgen! Helaas lag ik wederom tot 2:30u wakker maar ik kan trots zeggen dat ik al sinds n uurtje of 8 wakker ben Wellicht is dit dan t moment dat mijn dag en nachtritme er weer wat gezonder eruit zal zien! Nu heerlijk aan de koffie op de bank. De katjes inmiddels gevoerd en vooral rustig aan. Iedereen n fijne stabiele dag gewenst! Incl dierenpark en huisartsbezoek.
  14. Mereltje

    Erg genoeg?

    Vraag maar raak maar dan t liefst via n persoonlijk bericht! Welterusten
  15. Vandaag droog gehouden! Lkkr aan de (ijs)thee geweest en heerlijk gewandeld!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...