Spring naar bijdragen

Woensdag 2 augustus 2023


Yvonne

Aanbevolen berichten

@Dune, nu met stip genoteerd :D

Heb een gat in de dag geslapen.Zal het wel nodig gehad hebben.Voel me nu heerlijk uitgerust.Luchten, tussen de buien door, slaapkamer een goede beurt gegeven.Misschien straks nog even wat muziek maken.Alles mag vandaag en niets moet.Dat is ook vakantie.Lastig typen alleen, met een kat in je nek.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 minuten geleden zei niks:

Daag, hoe gaat het hier met iedereen? 

Hey Niks! Met mij gaat het best. Beetje druk werk en privé en moet mezelf niet voorbij lopen, maar er gebeuren genoeg leuke dingen in mijn leven op het moment. 
 

En jij dan? Volgens mij schrijf je hier ook net als ik niet heel erg veel meer Hoe is het met de kleintjes?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier gaat het ook lekker! Beetje balen van het weer, maar dat is niet anders. Nog 3 maand en dan is de oudste alweer 3. De jongste straks anderhalf. Heel ander kind, dan de oudste. Die is ondernemend, zoekt grenzen op, echt een boefje. De jongste is veel rustiger, kan zich prima alleen vermaken. Niet drinken gaat nog steeds goed. Heb een periode gehad dat ik wel wilde proberen om het bij 1 of 2 te houden. Maar ach, wat voegt het toe? Gewoon lekker de 0 houden, bevalt eigenlijk wel goed. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha @niks! Daar word ik blij van dat je er even bent. Alles goed hier. Nieuwe baan maakt dat ik even volop met mijn neus op mijn eigen onzekerheid word gedrukt. Niet erg, maar wel vermoeiend. En leerzaam. 
 

En ja die kleintjes. Mijn oudste heeft alweer eindexamen gedaan , is 18 en gaat nog gewoon met ons twee weken in de regen in een klein huisje zitten. Samen met haar zusje heeft ze veel plezier. Ze zijn ook zo anders. Ik gun je dat de jouwen het ook zo fijn samen hebben straks.  

bewerkt door Lika
Ik word ipv wordt
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...