Spring naar bijdragen

Maandag 22 augustus 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Goedemorgen allen. 

Heerlijk geslapen. Jammer alleen dat ze vanmorgen om half zeven in de buurt begonnen met het zagen van stenen :(. Maar goed, ik moet toch weer wennen aan vroeg opstaan. @Yvonne, ik begin morgen weer met de boel in te richten en op te starten ( drie dagen met ook veel overleg) zonder dat de kinderen er al zijn. Volgende week beginnen zij weer met school. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook hier vandaag weer in het 'normale' ritme. Na die vier weken vakantie staan we dan weer een uurtje eerder op en dan valt me altijd op dat het na die korte tijd al weer zo lang donker blijft. Nu alleen nog in slaap- en badkamer even licht aan, maar binnen de kortste keren speelt het hele ochtendritueel zich weer bij lamplicht af..:(

bewerkt door Kohtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Onze kleine huiswolf is in de laatste week in Zweden gebeten in z'n voorpootje. Hoogstwaarschijnlijk door een adder. We kregen het pas in de gaten toen een dag later een bultje op z'n voorpoot verscheen waar twee kleine gaatjes in zaten. Meteen naar een dierenarts daar, maar dodelijk zijn zulke beten zelden. Wat ontsmet, antibiotica, een kalmeringsmiddeltje en dat was dat. Maar de bult werd steeds groter, dus hier vorige week ook naar de dierenarts. Nog wat ontstekingsremmer en nog even aankijken. Van de week weer even terug naar de dierenarts. Het lijkt er wat beter uit te zien. In elk geval is z'n eetlust, die hij totaal kwijt was, terug en hij kijkt weer vrolijker uit z'n oogjes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Alledaagse onbelangrijke ergernissen: ik reageer allergisch op mensen die ipv een verzoek doen de gebiedende wijs sneaky verstoppen in  'u mag'.    U mag zich even uitkleden, U mag de spullen even uit het mandje halen en op de toonbank leggen, je mag even je schoenen uittrekken, je mag even gaan zitten terwijl je wacht enz.  Op mij komt het manipulatief over.  De volgende keer ga ik zeggen: 'je mag dat even in een verzoek omzetten' (nee hoor). 

Wat is er gebeurd met: 'zou je willen?'. 

Zo. Dat moest eruit. Aan het werk. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een hele goede morgen allemaal,

Lekker geslapen tot wel 8 uur
Zal het wel nodig gehad hebben
opgestaan met goede voornemens
Bed al afgehaald, was in de machine, ochtendgym, meditatie.
nu lekker aan de verdiende koffie

De verjaardagen ook weer nuchter overleefd.
Het leven is zo slecht nog niet :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...