Spring naar bijdragen

Dinsdag 2 November 2021


Claudius

Aanbevolen berichten

Goedemorgen met z'n allen.

DAGPACT:
Claudius
Yvonne 

Maja

Toos

Allerzielen zegt me niet zoveel meer. Wel de sterfdag zelf van een geliefd iemand. Daar sta ik altijd even bij stil en brand een kaarsje. Stuur een berichtje of kaartje, net wie of hoe. Ik waardeer dat ook als anderen dat voor mij doen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei Boekanier:

Ja raar is dat. In het ziekenhuis van Maastricht is 80% gevaccineerd (bron AD) en op tv hoor je alleen maar dat 80% ongevaccineerd is.

Ik begin ook sterk te twijfelen wat nu het daadwerkelijke doel is van alle maatregelen.

Ja precies, de 1 zegt dit de ander dat en wie moet je nu geloven? Deze zomer ging het best goed naar verhouding maar je kon op je klompen aanvoelen dat het weer uit de hand ging lopen. Wat een zooitje he!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De vraag is of het gaat helpen om ongevaccineerden uit het openbare leven te weren. Op steeds meer plekken moet je die QR code laten zien. Nu ook in het zwembad. Voor mij maakt dat niet veel uit, maar voor niet gevaccineerden met een abonnement lijkt me dit een ramp.  

Dat er vooral ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen met corona-klachten is dus niet waar???! Dat is wat ons verteld wordt en waar de nieuwe maatregelen op gebaseerd worden. 

In de media hoor je ook maar heel weinig kritiek. Alles praat minister De Jong na. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lonsteren de sportschool waar veel mensen heen gaan ook QR code. Dan moeten mensen zich eerst laten testen.

Ja precies, de 1 zegt er liggen meer gevaccineerden en de ander zegt weer van niet. Wat is het nu? Wat is waar? Gisteren las ik dat intensivisten er voor waren om mannen vanaf 40 jaar met overgewicht een derde prik te geven. Dan denk ik, liggen dan veel mannen van die leeftijd in het ziekenhuis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei Boekanier:

Ja exact. Waarom wordt er niets gedaan aan de capaciteit van de zorg, en waarom blijft een gevaccineerde zijn QR houden als hij besmet geraakt is?

Wat Lonster zegt, er is te weinig personeel, geen bedden tekort, veel mensen rennen daar ook weg nu of zijn ziek geworden door de druk daar. Veel gevaccineerden weten niet eens dat ze besmet zijn, als je niets voelt laat je je ook niet testen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemooie morgen iets minder mooi. Met ambu naar ziekenhuis pffft. Druk op hart. Genant maar waar, dit sportlijf moet door de hele mallemolen nu. Ik voel me beresterk, maar ben wel bezorgd nu. Duimen jullie mee, dan lig ik vanavond hopelijk in mn eigen bed weer. Geen sauna en geen wedstrijd vandaag helaas.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...