Musashi Geplaatst 1 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 1 februari 2021 Boordevol inspiratie voor alcoholvrije drankjes: https://www.tourneeminerale.be/nl/tips-en-recepten Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sjir Geplaatst 2 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 2 februari 2021 Heerlijk linkje! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 2 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 2 februari 2021 Ja hè @Sjir ben er zeker nog niet helemaal door maar al heel wat verrassende combi’s gezien vb rabarber en venkel, wie bedenkt nu zoiets? Ga er wel wat mee experimenteren...mss vandaag al met hibiscus ( heb hier al jaren zo’n gedroogde bloemen liggen van ooit s n reis naar Senegal). Tot grote spijt van m’n partner heb ik echt n probleem met dingen weg gooien maar zo zie je maar weer, kan altijd nog van pas komen... ;-) Sjir reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Johan55 Geplaatst 2 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 2 februari 2021 15 uur geleden zei Musashi: Boordevol inspiratie voor alcoholvrije drankjes: https://www.tourneeminerale.be/nl/tips-en-recepten Ha mooi ! Als ik naar die glazen kijk krijg ik acuut trek in een echte cocktail Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 2 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 2 februari 2021 Oei ja dat is natuurlijk niet de bedoeling hè! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 14 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 14 februari 2021 (bewerkt) Mid-maand. Wat me geholpen heeft: - s morgens: 1l groene thee met Citroensap en honing - s middags: gember geschild in stokjes, zakje gemberthee en honing met 1l water - s middags: 3 hibiscusbloemen, sap van 3 citroenen, 3 lepels honing met 1l water - s avonds: eitje met half half verveine en kamillebloemen, 1 l water - pompelmoes en tonic - bloedappelsienen taroko met bruiswater bij n craving: heet water met vers geperst citroensap en honing of suiker strijken met n episode van podcast eindbazen ipv met een glas/ fles wijn veel sauna’s, Scrubs, maskers, creme self care wil ik nog doen: bad en thee met rozemarijn 15 februari 2021 bewerkt door Musashi Johan55 reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 15 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 15 februari 2021 Tweede maand deel twee: van extreme zelfzorg naar radicale zelfzorg Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sjir Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 Eet je verder ook nog wat? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 16 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 (bewerkt) Hoi @Sjir zeker! Zo gezond, lokaal en seizoensgebonden als mogelijk! Ik heb hier ergens eens geschreven welke food prep ik Ah doen was maar daar kwam nogal wat (grappige) commentaar op dat ik me nu een beetje inhoud..straks denken mensen nog dat ik raar ben... ;-) 16 februari 2021 bewerkt door Musashi bumperjim en Kohtje reageerden hierop 1 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Quinn Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 @Musashi mocht dat voor mijn flauwe opmerkingen gelden, deel dan vooral je rare manier van food prep alsjeblieft! Ik leef zo ongeveer op koffie, brinta en sigaretten (plus de olifant in de ruimte) als ik alleen ben, dus het is echt niet aan mij om wat van jouw gezonde maaltijden te vinden. Hooguit dat ik er wat van kan leren. Kohtje en Musashi reageerden hierop 1 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Kohtje Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 ach meid, wat is raar. als ik nooit 'rare' dingen had gehoord had ik mezelf nooit dusdanig kunnen aanpakken dat ik nu al jaren zonder drank leef. wat de boer niet kent dat vreet ie niet. toch zie je, in tegenstelling tot zeg maar vijftig jaar geleden, veel boeren tegenwoordig bv pizza eten.. tijd maakt zelfs rauwe bonen zoet, mits goed bereid... Musashi reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bumperjim Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 Hoe raarder hoe beter!! Musashi reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bumperjim Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 Raar is een zakje rood water dat je koopt in februari en dat tomaat heet... Musashi reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Maverick Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 (bewerkt) . 16 februari 2021 bewerkt door Maverick Dacht dat het de dagdraad was Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Johan55 Geplaatst 16 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 16 februari 2021 1 uur geleden zei Musashi: straks denken mensen nog dat ik raar ben... ;-) Ja! Gelukkig zijn wij allemaal heel normaal Musashi reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sjir Geplaatst 17 februari 2021 Rapport Share Geplaatst 17 februari 2021 Ik vroeg het omdat je zoveel drinkt (4 liter) ik zit zelf op 1 liter thee en dan is het al snel namiddag door een vol gevoel en pak ik een blikje fris. Daarbij ook nog eten vind ik nu al een hele opgave haha Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 17 februari 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 17 februari 2021 Ben geen liefhebber van prefab fris, veel te zoet naar mijn gevoel. Had het er vroeger al over met n therapeut: ik drink gewoon heel veel, los van het feit of het alcohol is of niet... Sjir reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 5 maart 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 5 maart 2021 (bewerkt) 5 maart 2021 bewerkt door Musashi Quinn, Smaragd, Bob en 1 andere reageerden hierop 3 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Quinn Geplaatst 5 maart 2021 Rapport Share Geplaatst 5 maart 2021 Leven is het meervoud van lef. #loesje Je gaat het toch maar mooi aan. Musashi reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 6 maart 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 6 maart 2021 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 7 maart 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 7 maart 2021 Onthouden van deze week: 2 dagen gaan werken met de man en voelde me super achteraf: blij, vrolijk, vol energie... 3 dagen werken op kantoor en moe, depri, verdrietig,... zou het toch echt meer iets voor mij zijn om verder te gaan met man? Toch verder over nadenken/ laten gebeuren... het is niet erg om na 20jaar een andere richting/ sector/ functie na te streven, integendeel, kan een nieuwe levensimpuls en vooral levensvreugde geven...is niets opgeven, het is kiezen voor iets nieuws en mss beter! je vond het leuk deze week, misschien kan het ook iets voor altijd/ echt worden/zijn? maar doe maar rustig, geen haast bij, wat is, is goed, het kan alleen maar beter worden dan, alles op z’n tijd! lady jane reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 7 maart 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 7 maart 2021 Benny Claessens in humo: “Je kunt dingen tegen je zin doen, terwijl je jezelf wijsmaakt dat je ze wilt.” Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Kohtje Geplaatst 7 maart 2021 Rapport Share Geplaatst 7 maart 2021 komt neer op: 'fake it till you make it'. heeft me vaak op gang geholpen en op gang gehouden. 'tegen m'n zin' is/was vaak gestoeld op vooroordeel. Musashi reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 8 maart 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 8 maart 2021 Ja het gaat er om wat je jezelf wijsmaakt of on-wijsmaakt. Goeie of slechte dingen, helpend of niet-helpend, je kan het leren (her) programmeren maar vraagt (veel) tijd en inzicht. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Musashi Geplaatst 10 maart 2021 Auteur Rapport Share Geplaatst 10 maart 2021 (bewerkt) Deze week eerste komboucha geoogst...euh...apart van smaak...met niks vergelijkbaar mss appelazijn of zo. Puur drinken vind ik wat straf maar met vers appelsap (of ander fruit) best te smaken en eigenlijk goed alternatief voor apero/ wijn na het werk. Het smaakt even ‘apart’ (absoluut niet zoet maar wel zuur) en het idee dat het gezond is ipv destructief geeft me wel een lekkere boost eigenlijk. Nu nog wat experimenteren met kruiden, smaken,...en dit moet dan maar m’n nieuwe verslaving worden die op veel vlakken heilzaam is (lichaam en geest)! 10 maart 2021 bewerkt door Musashi Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden