Spring naar bijdragen

Sjir

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Sjir geplaatst

  1. Sjir

    Johan 54

    Mooi zo! Goed hoor,gisteren paar blikjes 0.0 gedronken gelukkig geen gevaar voor mij.wel beetje zenuwachtig van te voren en weer dat gevoel dat ze lagen te “branden” in de koelkast maar uiteindelijk was ik na de 3e er al moe aan. stay strong,grtz
  2. Sjir

    Johan 54

    Nog alles helder?
  3. Sjir

    Wil niks meer

    Verkeerde tekst ingevoerd...sterkte niks!
  4. Sjir

    Woorddomino III

    Als een deur en een raam zich zouden kunnen voortplanten heb je een deurraam
  5. Sjir

    Woorddomino III

    Toe dat zeggen ze in Limburg voor dicht,maar dicht ze niet alles toe
  6. Sjir

    Opgezwollen buik

    Wat zei de dokter vocatus?
  7. Sjir

    Rover

    Succes rover,zet m buiten!
  8. Sjir

    de wil om voor altijd te stoppen

    Je kunt volgens mij 2 dingen doen. op citeren drukken of gewoon je antwoord eronder plaatsen en dan zet je er een @ bij dan kun je kiezen wie je pakt.
  9. Sjir

    Boekendraadje

    Mijn leven in de hel van sarah forsyth nog nooit een boek gelezen met afgrijzen. Samenvatting De negentienjarige Engelse Sarah Forsyth werkt op een crèche in een provinciestadje. Op een dag ziet ze een advertentie: leidsters gezocht voor kinderdagverblijf in Amsterdam. Ze is wel toe aan wat avontuur en reageert onmiddellijk. Na een serieuze sollicitatieprocedure wordt ze aangenomen. Het lijkt wel een droom. Die droom verandert in een nachtmerrie op het moment dat Sarah op Schiphol aankomt. De mensen die haar ophalen duwen haar in een auto, nemen onder bedreiging haar paspoort af en rijden regelrecht naar de Amsterdamse Wallen. Daar wordt ze zonder pardon achter het raam gezet. Haar ontvoerders laten er geen misverstand over bestaan: als ze probeert te ontsnappen, zal dat haar dood worden. Anderhalf jaar lang ondergaat Sarah de meest vreselijke vernederingen, tot ze uiteindelijk dankzij puur geluk een onbewaakt ogenblik vindt om te ontsnappen.
  10. Sjir

    Treffende uitspraken

    Te leven is een gunst,te weten hoe is een kunst.
  11. Sjir

    Op de goede weg!

    Hoi geek ik ben tegelijk gestopt met drinken en roken,ik moet toegeven dat de zucht naar de e-sigaret groter is.maar das maar 5minuten daar kom ik wel overheen.succes!
  12. Sjir

    Mijn verhaal over/ voor mij

    spijtig om te horen van de hond,sterkte! mooie regel vanaf nu volg ik mijn hart en laat ik de angst los. jullie schrijven allemaal zo bewust en met goede woorden,ik blijf gretig lezen!
  13. Sjir

    Johan 54

    Hier ook positieve overheersing,soms prikt er iets maar de speld is niet scherp genoeg om erdoorheen te komen.goed dat je even een andere kijk inschakelt heb ik ook gedaan daar haal ik een paar positieve woorden uit en ga weer verder.fijne pasen!
  14. Sjir

    Johan 54

    Ik heb laatst ook een aflevering van een alcoholist gezien (weet niet meer welke)....dat was een smalle getatoeëerde man leek een hagenees ofzo.die ging heel gemakkelijk mee en alles ging goed en gemakkelijk en en en..... Toen begon ik me al een beetje te ergeren. daarna kwam hij uit de kliniek en zolang het programma duurde was alles goed.toen het programma was afgelopen kwam de tekst dat het niet gelukt was. ik was erg kwaad op hem snap nog altijd niet waarom.maar de volgende paar dagen heb ik harder moeten vechten tegen de zucht. bijna 100 dagen Johan! Ik heb wel iets met die overbrugging haha
  15. Sjir

    Mooie wandelingen?

    https://www.dmff.eu/events/seven-summits/ hier staan de verkorte wandelingen.maar als je het boek koopt heb je met alle zeven aaneengesloten route’s een wandeling van 100km (ivm corona zijn de b&b’s dicht dus is dat lastiger) afwisselender vind je het denk ik niet in nl.
  16. Sjir

    Sjir

    58dgn nuchter Nog niet goed: Nog erg moe door de dag en prikkelbaar en nog altijd een dof gevoel in mn kop. ik merk aan mezelf dat ik iets zoek om weer te kunnen misbruiken,dus ik ga voorzichtigere doen met fanta,lolly’s en ijsjes e.d. geen interesse hebben in 0.0 producten na lezen van discussie daarover. wat ik niet mis: het bedrijf alcohol...supermarkt kratten halen/brengen,glasbak,pmd zak met blikken het alleen in de garage staan hijsen. in de auto kunnen stappen zonder na te denken dat ik strafbaar ben.naar familie kunnen gaan zonder dat mn vrouw zegt dat ik uit mn poriën ruik en dat het echt niet mn adem is na tanden poetsen.niet meer schuldig voelen over gebruik.ademhaling niet de hele tijd zelf aan het regelen.pijn op de borst (stuk minder).slaapritme. Vervelend: na lekker gewerkt te hebben in het bos dat er ieumand zegt en nou een lekker koud pilsje,want dat zou ik dan ook wel willen. dat was het weer even. goed bezig ouwe!
  17. Sjir

    Johan 54

    Ik heb de badkuip ook al niet gedronken.leuke app en 50 is een sterk getal. chapeau!
  18. Sjir

    Johan 54

    dit is m iig voor de geïnteresseerden
  19. Sjir

    Johan 54

    Vandaag de machine op zn plaats gezet,morgen ga ik 5 dagen los. kan geen foto bijvoegen helaas.
  20. Sjir

    Johan 54

    Goed bezig Johan,pak m bij de horens en kieper m de deur uit de vuilak.
  21. Sjir

    Mijn verhaal over/ voor mij

    Ik vroeg het omdat je zoveel drinkt (4 liter) ik zit zelf op 1 liter thee en dan is het al snel namiddag door een vol gevoel en pak ik een blikje fris. Daarbij ook nog eten vind ik nu al een hele opgave haha
  22. Sjir

    Mijn verhaal over/ voor mij

    Eet je verder ook nog wat?
  23. Sjir

    Sjir

    Pc Game computer gekocht om de lege uurtjes savonds (als er weer eens niks op tv is en geen zin heb om een boek te lezen) te verdrijven.Was wel een grote aankoop (€500) dus veel wikken en wegen vergelijken en opzoekwerk. Maar daarmee heb ik ook weer veel tijd verdreven en mn gedachten met wat anders bezig gehouden.Als ik het spel heb wat ik wil gaan er veeeel meer uren inzitten.Dan zal het vrouwtje wel gaan sputteren haha. Om de dag een flinke wandeling met mn boxer (frits) van +-10-15 km gaat ook lekker veel tijd inzitten en doet heel goed! Gisteren was een super mooie dag en ik was helemaal nat van het zweet.Leuk om te zien dat ik met mn verslaafde Alcohol en wiet vrienden gewoon contact heb maar geen drang heb (tot nu toe) om te drinken.zelfs 1 vriend die net zo zwaar drinkt dan ik deed wil mee gaan wandelen! mn bierbuik is aan het slinken ben al 3à4 kg kwijt,op naar die platte buik!dat is nog een lange weg maar wel een gesteld doel waar ik heel trots op ga zijn mocht me dat lukken (snel die zwembaden open!!!!!) De drankjes van mushashi ga ik in de zomer proberen .want ik ben het bangste voor de mooie warme dagen met evt terrassen open en lang licht met gezellig buiten zitten en minder/niet goed kunnen slapen met de warmte,maar ook door die periode moet ik nuchter heen.Voor nu is de rooibos thee afdoende en ik zondig met blikjes fanta dat moet er nog uit maar ja die beloningsfactor hè....komt goed niet alles in eens! zo weer even mn gedachtegang neergekalkt.op naar vandaag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...