Spring naar bijdragen

Rover

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    101
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

484 profielweergaven

Rover's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Rover

    Rover

    @Quinn mijn oudste zit op piano
  2. Rover

    Rover

    je mag weten, ik lag in onenigheid met mijn lief mijn schoonvader stuurde een bericht waarin stond dat ik me moet laten opnemen. mijn vriend en ik, wij gaan drie jaar terug. hij komt uit een boerenfamilie met veel geld. ik kom uit een, ok ook uit een rijke familie, maar ik heb geleerd om niet op te scheppen. de woorden die mijn schoonvader gebruikte, blijven me storen. Dus we zitten binnenkort in Zuid-Afrika, en ik moet weer doen of er niks aan de hand is.
  3. Rover

    Rover

    @Quinn bedankt, die schop had ik nodig
  4. Rover

    Rover

    ik schrijf het even van me af op mijn eigen draad. ik kan mijn schoonfamilie niet luchten of zien, maar ik ga mee voor mijn lief.
  5. Goedemorgen! Eerst de meisjes naar school en koffie, stevige wandeling en dan aan het werk
  6. Rover

    Dinsdag 20 april 2021

    Heb het ook wel gedaan, de volgende dag terug beginnen drinken om van de kater en het rotgevoel verlost te zijn, maar gelukkig nooit dagen aan een stuk. Zo ziet mijn toekomst er waarschijnlijk uit als ik de kar nu niet keer... Iets om over na te denken. Bedankt om te delen. Ik meld me nuchter af, weinig craving vandaag, gelukkig, ben benieuwd wat morgen brengt. Fijne avond nog, morgen terug present.
  7. Rover

    Dinsdag 20 april 2021

    Doet echt geen deugd hoor Kohtje, mijn pluszoon van negen, best een stoere op dat vlak, heeft dat ongeveer een jaar geleden ook moeten laten doen bij de oorarts en de tranen stonden in zijn ogen. Maar het duurt gelukkig niet lang, het is ook zo weer voorbij, zeg dat maar tegen je ma. Succes!!
  8. Rover

    Dinsdag 20 april 2021

    Haha @ikkanhet doet me net beseffen ik ook Net even naar de buurtwinkel geweest voor nog wat inkopen en het kwam zelfs niet in me op om drank te kopen... Gek hoe het kan verschillen de ene dag tegen de andere...
  9. Rover

    Dinsdag 20 april 2021

    Voel me redelijk belabberd, niet van een kater maar van heel die strijd gisteren. Maar niet te veel meer aan denken en verder met de orde van de dag... Hier ook heel mistig, maar begint stilaan weg te trekken
  10. Rover

    Dinsdag 20 april 2021

    Veel sterkte! Lijkt me geen pretje, maar zoals je zegt even erdoor en vanavond is het weeral achter de rug...
  11. Rover

    Dinsdag 20 april 2021

    Goeiemorgen en van harte gefeliciteerd @niks
  12. Rover

    Maandag 19 april 2021

    Ben net terug thuis. Wandeling deed me deugd. Kinderen liggen al in bed, ik kruip er ook in. Morgen weer een dag. Hopelijk niet weer zo'n gekke dag als vandaag. Slaap ze!
  13. Rover

    Maandag 19 april 2021

    Ik maak nog een wandelingetje rond de vijver hier, en daarna de meisjes in bed, denk dat ik er meteen mee in kruip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...