Spring naar bijdragen

Mijn verhaal over/ voor mij


Musashi

Aanbevolen berichten

Ja hè @Sjir ben er zeker nog niet helemaal door maar al heel wat verrassende combi’s gezien vb rabarber en venkel, wie bedenkt nu zoiets? Ga er wel wat mee experimenteren...mss vandaag al met hibiscus ( heb hier al jaren zo’n gedroogde bloemen liggen van ooit s n reis naar Senegal). Tot grote spijt van m’n partner heb ik echt n probleem met dingen weg gooien maar zo zie je maar weer, kan altijd nog van pas komen... ;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Mid-maand. Wat me geholpen heeft:

-  s morgens: 1l groene thee met Citroensap en honing

- s middags: gember geschild in stokjes, zakje gemberthee en honing met 1l water

- s middags: 3 hibiscusbloemen, sap van 3 citroenen, 3 lepels honing met 1l water

- s avonds: eitje met half half verveine en kamillebloemen, 1 l water

- pompelmoes en tonic

- bloedappelsienen taroko met bruiswater

bij n craving: heet water met vers geperst citroensap en honing of suiker

strijken met n episode van podcast eindbazen ipv met een glas/ fles wijn
 

veel sauna’s, Scrubs, maskers, creme

self care

wil ik nog doen: bad en thee met rozemarijn

 

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi @Sjir zeker! Zo gezond, lokaal en seizoensgebonden als mogelijk! Ik heb hier ergens eens geschreven welke food prep ik Ah doen was maar daar kwam nogal wat (grappige) commentaar op dat ik me nu een beetje inhoud..straks denken mensen nog dat ik raar ben... ;-)

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Musashi mocht dat voor mijn flauwe opmerkingen gelden, deel dan vooral je rare manier van food prep alsjeblieft! Ik leef zo ongeveer op koffie, brinta en sigaretten (plus de olifant in de ruimte) als ik alleen ben, dus het is echt niet aan mij om wat van jouw gezonde maaltijden te vinden. Hooguit dat ik er wat van kan leren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ach meid, wat is raar.  als ik nooit 'rare' dingen had gehoord had ik mezelf nooit dusdanig kunnen aanpakken

dat ik nu al jaren zonder drank leef.

wat de boer niet kent dat vreet ie niet.

toch zie je, in tegenstelling tot zeg maar vijftig jaar geleden, veel boeren tegenwoordig bv pizza eten..

tijd maakt zelfs rauwe bonen zoet, mits goed bereid...;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Onthouden van deze week: 2 dagen gaan werken met de man en voelde me super achteraf: blij, vrolijk, vol energie... 3 dagen werken op kantoor en moe, depri, verdrietig,...

zou het toch echt meer iets voor mij zijn om verder te gaan met man? Toch verder over nadenken/ laten gebeuren...

het is niet erg om na 20jaar een andere richting/ sector/ functie na te streven, integendeel, kan een nieuwe levensimpuls en vooral levensvreugde geven...is niets opgeven, het is kiezen voor iets nieuws en mss beter!

je vond het leuk deze week, misschien kan het ook iets voor altijd/ echt worden/zijn?

maar doe maar rustig, geen haast bij, wat is, is goed, het kan alleen maar beter worden dan, alles op z’n tijd!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deze week eerste komboucha geoogst...euh...apart van smaak...met niks vergelijkbaar mss appelazijn of zo. Puur drinken vind ik wat straf maar met vers appelsap (of ander fruit) best te smaken en eigenlijk goed alternatief voor apero/ wijn na het werk. Het smaakt even ‘apart’ (absoluut niet zoet maar wel zuur) en het idee dat het gezond is ipv destructief geeft me wel een lekkere boost eigenlijk. Nu nog wat experimenteren met kruiden, smaken,...en dit moet dan maar m’n nieuwe verslaving worden die op veel vlakken heilzaam is (lichaam en geest)!

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...