Spring naar bijdragen

Vrijdag 20 december 2019


Waldorff

Aanbevolen berichten

@Kohtje meen me nog te herinneren dat je het over het kerstfeest van vorig jaar had. Het was toen best gezellig dacht ik. Het valt vast dit jaar ook weer mee. En daarna ben je er weer lekker een jaar vanaf:) Ook ik heb vanavond een kerstfeest van werk, maar nog niet helemaal beter dus dat is een mooi excuus. Maar ik had sowieso al besloten om niet te gaan omdat ik er lekker even geen zin in heb. Dit soort dingen kan ik nog steeds niet leuk vinden zonder alcohol, hoe stom is dat. Maar laatst schreef @lady jane (dacht ik)ergens iets als dat je dit soort dingen dan sowieso niet leuk vindt, maar alcohol nodig had om het toch leuk te vinden. (Anders gezegd geloof ik) nou ja. Ik ga spinazie maken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei knakker:

Wie heeft dat toch ooit bedacht, om op kerstborrels van het werk partners uit te nodigen? Doorgaans voor beide partijen niet leuk, zoals ik ook hier lees. Als partner sta je vaak wat onnozel tussen allemaal vreemden voor je uit te staren. En de ander voelt zich opgelaten omdat die zich toch ook een beetje verantwoordelijk voelt voor jou. Dit waren vroeger altijd de momenten dat drank, maar vooral ook de cigaret onmisbaar leken.

Die van mij ging jarenlang mee toen de andere partners nog aanwezig en leuk waren. Tegenwoordig heb ik steeds meer verder weg wonende collega's die de partners niet meenemen. Nou komt mijn vrouw ook niet meer. Moet ik mn eigen Bob zijn :P 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Rosee:

Dit soort dingen kan ik nog steeds niet leuk vinden zonder alcohol, hoe stom is dat. Maar laatst schreef @lady jane (dacht ik)ergens iets als dat je dit soort dingen dan sowieso niet leuk vindt, maar alcohol nodig had om het toch leuk te vinden. (Anders gezegd geloof ik) nou ja. Ik ga spinazie maken.

Was ik naar aanleiding van ons Kerstfeest vorige week. 

Ik ga lekker slapen. Versliep me vanochtend en toen was het zwembad gesloten, want iets met het water. Bah!! Morgen half uurtje extra.

Ik heb trouwens gisteren een ezel gespeeld @knakker.Het was niet lang (was het grootste deel van de tijd schaap), maar nou weet ik toch een beetje hoe het voelt. Eigenlijk wel fijn een ezeltje te zijn.

Heerlijk dat het beter gaat met je dochter @lady jane.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Marika:

Rosee, ja dat bedoelde ik dat ontsnappen. Ook meteen een antwoord op jouw vraag bumperjim. :D

Eenzaam als in onbegrepen, beseffen dat je met niemand een diepere connectie hebt. Koetjes en kalfjes ben ik inmiddels op getraind dat kan ik nu wel maar mis de echte gesprekken die er toe doen. Dat als er een stilte valt die niet beladen is maar gewoon goed. De meeste mensen vinden mij raar, dat besef ik steeds meer nu ik ouder ben. Ik kan wel vrienden maken maar raak ze weer kwijt omdat mijn interesse weg gaat door de oppervlakkigheid. Wat klinkt dit ongelooflijk arrogant. Bedoel het niet zo, kan het niet anders omschrijven. 

Mijn zus snapt me soms wel, zij zei vroeger wel eens: hey, dat is net zo iemand als wij zijn, die ook op die manier denkt.

Moet dus meer op zoek naar de rare snuiters op deze aardkloot. :D

Ach er zijn ergere dingen, zoals de kerstspullen voor de dag halen en alles zit in een fosse. Maar het hangt, staat en licht en brandt. :)

 

Herken dit ook. Misschien wel meer mensen dan we denken:heart: slaap lekker!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lekker gewerkt, hou niet van kerst. Maar de versieringen etc wel altijd heel fijn en sfeervol. Daar kan ik dan wel van genieten.

@Borgoed dat je je eigen plan hebt getrokken. Voor niets opgedoft? :D;)

Ik doe altijd alles heel onderdanig en alles voor mijn partner. 1 klik met de vingers en ik doe het. Alles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOT!!! haha

Goed gedaan. Zal hij ook wel begrepen hebben en niet? Dan maar niet idd.

Ga opslomen, tot morgen :moon:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 uur geleden zei Marika:

Ik wil slapen maar kan hier niet meer uitloggen. De site accepteert mijn uitlog pogingen niet. :o

Dan maar ingelogd blijven.

Heb je niet zelf ingelogd blijven aangevinkt?
even vinkje weghalen is dan al genoeg.
of bijv. zowel met tel. als pc ingelogd?
het zal iets simpels zijn in elk geval.
en je staat niet bij de ingelogden, dus na 15 min.
verdwijnt dat. niks aan de hand dus eigenlijk☺

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...