Spring naar bijdragen

Maandag 4 februari


MarQ

Aanbevolen berichten

Goedemorgen gewoon weer naar dagbesteding voordeel is elke middag weer vrij. Confronterend weekend gehad maar ook wel leuk. Kleinkinderen weer gezien ze worden snel groot. Kleindochter is zindelijk kleinzoon stapt nu rond de tafel

Dagpact :

MarQ

Lars

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen (nog net)...   en een.fijne dag verder...

@Cleo66 sterkte vanmiddag. En ook daarna...(hoop voor je dat dat "uitzweerscenario" niet langs komt)

Vanochtend met honger wakker. Dat is al weer een tijdje geleden. Fijn!  Eten, drinken, slapen, bewegen....3x check. Nu de laatste nog weer hervinden. 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag iedereen,

Ik wil graag weer actief meeschrijven, maar omdat het me nog niet elke dag lukt om van de alcohol af te blijven schaam ik me. Meestal is het vijf dagen niks en dan een avond met 3/4 wijntjes. Niet eens schokkend, maar wil zo graag eens paar maanden niet drinken. Ook vind ik het moeilijk om te schrijven om de reden waarom ik ben begonnen destijds met teveel drinken, bang om herkend te worden, bang voor de reacties omdat mijn verhaal best heftig is. Wat raden jullie mij aan? Gewoon meer vertellen over mijn dagelijkse struggles? Ik denk dan, wie zit daar op te wachten. Kortom verwarring! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@sonnetje, wat heftig voor je. Wil je vertellen hoe je in het ziekenhuis terecht kwam? Is mij ook 3 keer overkomen dus schaam je niet. Wat ik van je gelezen heb gebruik je kalmerende middelen en ik weet uit ervaring dat je inschattingsvermogen wat betreft drank daardoor erg beïnvloed wordt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Marie1986, laat de precieze reden waarom je indertijd ben gaan drinken dan maar een beetje in het midden hier, maar schrijf over wat je nu doet en wat je toekomstplannen zijn. Het kan je vast helpen verder te komen op je weg. Schaamte om een dag dat het niet gelukt is kun je misschien proberen om te zetten in extra motivatie voor de komende dagen.

Over het algemeen levert het meer op naar de toekomst te kijken dat achterom.

Succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

28 minuten geleden zei Marie1986:

 Ik denk dan, wie zit daar op te wachten. Kortom verwarring! 

Tja...

 Denk je niet dat de vraag eigenlijk is: "waar zit jij op te wachten?"

Ik denk dat niemand hier zit te wachten op jou. Of op je verhalen, heftige of niet. En als wel, dan kan je je afvragen of dat de voor jou juiste steuners zijn.

Wie hier is, ís hier gewoon. Voor zichzelf en daardoor voor jou. Daar kan je gebruik van maken, maar alleen jij kan bepalen wat jij nodig hebt, en wat voor jou werkt. Dat zal wellicht op zich al een (spannende) zoektocht zijn..:) 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marie schrijf wat je kwijt wil of wat helpend is voor jou om te delen. We zijn hier een soort van virtuele familie en iedereen heeft zijn eigen aardigheden. Zo lang je je niet beledigend of kwetsend opstelt mag je alles schrijven. Hoe de anderen jou lezen ( of jij ons) zegt meestal iets over de lezer. We hebben onze eigen waarheden he. In het echte leven is dat ook zo. Hier komes we samen met hetzelfde doel.alcohol de baas worden en blijven. Succes meis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jopie is lief @Marie1986 denk dat je haar verkeerd begrijpt. Heb ik ook wel eens met Jopie gewoon vragen hoe bedoel je dat? Jopie is zeker niet bot. Ben nu alweer klaar met dagbesteding maar zal er aan moeten wennen kan rest van mijn leven heen wat een vooruitzicht. Tot het moment dat ik op sterven lig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei wendy:

Schrijf maar lekker van je af hoor marie, kijk gewoon wat voor jou passend is om hier te schrijven. Er zijn er genoeg over die er hier wel op zitten te wachten.

jopie bedoelde niet dat ze er niet op zit te wachten maar dat het zo is dat je voor jezelf schrijft en niet voor een ander en zo is het natuurlijk ook. Je bent hier voor jezelf en je kunt elkaar helpen en ondersteunen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

wij zijn een dagbesteding voor mensen met hersenletsel vooral ouderen dus echt heel veel doet niemand soms wat kleuren en 1 mevrouw haakt of je maakt een puzzel of een spelletje doen. Meestal nemen ze de krant door en soms gaan ze zingen ik niet hoor 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...