Spring naar bijdragen

wendy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    158
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1.193 profielweergaven

wendy's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. wendy

    Sober

    Pittige tijden voor je Sober!
  2. Als hij maar gelukkig is, boek van robin norwood heb ik vaak gelezen toen ik los wilde komen van mijn ex. Echt een aanrader! En niks....blijf sterk je hebt de juiste stap genomen.
  3. Wat fijn dat je op een veilige plek bent nu. En goed dat je hem hebt geblokkeerd, mooie woorden hebben ze ja om je terug te winnen, heel herkenbaar voor mij. Niet intrappen dus. Vanaf nu kan je lekker gaan bouwen aan je eigen toekomst!
  4. wendy

    Wil niks meer

    Een blijf van mijn lijf huis klinkt enger dan dat het is, je word er goed opgevangen en krijgt de rust die je verdiend. Ik moest ervoor naar de andere kant van het land, maar een heerlijk leven voor mezelf opgebouwd nu. Dus echt, zoek hulp!
  5. wendy

    Wil niks meer

    Ik heb ook in een blijf van mijn lijf huis gezeten, en kwam daar doordat ik zelf aan de bel heb getrokken bij een maatschappelijk werkster in de gemeente waar ik woonde. Heel goed opgevangen en nu mijn leven weer op de rails. Ik zeg... DOEN.
  6. Verveling is vaak een trigger Ties, ik moet daar ook voor uitkijken, afleiding zoeken.... word er dan gezegd, maar ozo lastig als je savonds moe op de bank ligt. Te moe om actie te ondernemen en dan slaat de verveling toe.
  7. Spontane ontmoetingen zijn altijd het leukst spirit. Misschien leest hij hier wel mee en anders... hou ons op de hoogte
  8. Melatonine sonnetje dat helpt, ik heb van die kleine pilletjes besteld op internet. Mag hier geen reclame maken dus effe googlen.
  9. wendy

    Maandag 20 mei 2019

    Wees maar blij dat je je nog nooit aangevallen hebt gevoeld. Ik kan je verzekeren dat dit een pijnlijk stuk is.
  10. wendy

    Maandag 20 mei 2019

    Uit dit antwoord blijkt maar weer dat het voor de meeste mensen geen ramp is en voor mij wel. Succes verder met jou weg.
  11. wendy

    Maandag 20 mei 2019

    Ach het is eigenlijk gewoon een lastig probleem. Als ik een afspraak maak met wie dan ook komen ze gewoon niet opdagen. Vanmorgen vroeg opgestaan en was eigenlijk nog heel moe, omdat er een CV monteur zou komen. Een uur zitten wachten en niemand kwam, hij was de afspraak vergeten dus blijkbaar niet belangrijk.
  12. wendy

    Maandag 20 mei 2019

    Ik kan me erin vinden heb het ook heel zwaar ben booos en heel verdrietig voel me niet als mens gezien in deze klote wereld.
  13. wendy

    Sober

    Sterkte sober
  14. wendy

    Sober

    Gelijk heb je sober! En ooit hadden wij afgesproken de berichten van Lars te negeren. Goed gedaan, hij is gefrustreerd en weet zelf nieteens waarom. Geen aandacht meer aan besteden je hebt je energie nodig voor hele andere dingen dan voor een persoon die er hier helemaal niet toe doet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...