Spring naar bijdragen

De eerste 24 h zitten erop


Clean66

Aanbevolen berichten

Ik heb al veel gehad aan het lezen van de berichten op dit forum..ben ik een groot gedeelte van de dag gister mee bezig geweest...maar had de knoop daarvoor zelf al doorgehad. 

Maar het is erg fijn om van jullie allemaal te lezen, dat wat er in mijn leven en hoofd omgaat, niet uniek is.

ik wil weer mijn oude leven terug..energiek, sporten, klussen, vrolijk, maar bovenal er voor mijn kinderen zijn op de manier die ze van hun papa mogen verwachten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zal denk ik de komende tijd regelmatig van me laten horen hier...gewoon om mijn gedachtes van me af te schrijven en natuurlijk ook jullie hier en daar om advies te vragen.

Ik verlang er zo naar om weer met de gewone dingen van het leven bezig te zijn , i.p.v. met dat gif.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben weer een dag verder...droog! 

Ben moe, want ik heb zeer slecht geslapen....ik verwacht dat dit echt nog de fysieke afkick verschijnselen zijn...jeukerige huid, dromen, draaien en keren in bed, niet echt diep inslaap gekomen. Ik hoor graag wat jullie ervaringen zijn. Uiteraard hoop ik dat ik vannacht beter slaap.

.. Ik merk wel dat na een drukke dag, (waarin ik een aantal zaken heb opgepakt die door de alcohol waren blijven liggen...dat voelde heel positief), en ik nu rustig op de bank zit met een kop thee, wel de gedachtes door mijn  hoofd schieten, wat ik tot voorkort, nu had gedaan.....

zometeen dus snel naar bed, een beker warme melk...en morgen droog weer opstaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Clean, ik herken de verschijnselen uit mijn eigen eerste dagen. Je zit nu op dag 4 als ik goed heb geteld. Dan heb je waarschijnlijk het ergste onrustige gehad. Slecht slapen is verschillend per persoon. Bij mij duurde het heel lang voordat ik weer wat normale nachten had, maar ik ben zowiezo een slechte slaper. Vermoeidheid blijft over het algemeen ook wat langer en de waterigheid in je hoofd. Daarnaast had ik wel na die eerst 5/6 dagen een aantal weken een euforisch gevoel, van momenten met een enorme energie en levenslust. Dat hielp enorm om het de eerste maand vol te houden.

Het hangt vaak ook af van hoelang en hoeveel je hebt gedronken. Je lichaam heeft echt de tijd nodig om te herstellen, maar elke dag niet drinken draagt daar in bij.

Ik had ook ineens heel veel tijd over, het hielp mij om wat structuur aan te brengen  met tijdrovende bezigheden zoals gezond eten en drinken maken om het ontgiftigen te ondersteunen, en veel opruimen. Later kon ik gewoon weer een boek lezen dat was ook wel fijn.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

34 minuten geleden zei Clean66:

Ik hoor graag wat jullie ervaringen zijn.

Ja dat had ik ook in het begin, niet in slaap kunnen vallen en de hele nacht liggen woelen en draaien. Geen verdoving meer, hè. Bij mij was dat na een week of twee voorbij. Daarna kwam er nog zo'n twee maanden een periode van extreme moeheid overdag, hoewel ik toen s nachts wel goed sliep. Inmiddels is ook dat voorbij en slaap ik doorgaans langer en dieper dan toen ik nog dronk. De dromen zijn ook weer teruggekomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel!..ik heb weer een goede dag gehad..ik herken ook de moeheid overdag...maar kan nu nog niet uit elkaar halen wat de moeheid van slecht slapen is enwat komt van het ontgiften. Daar kom ik in de komende tijd wel achter.

ik heb vanochtend bij het opstaan een gebedje ( ben niet gelovig) gedaan zoals dat in het 12 stappenplan wel wordt genoemd, waarin ik met mezelf afsprak..vandaag drink ik niet. Die afspraak met mezelf werkte goed...ben de dag goed doorgekomen. En morgen ga ik hetzelfde doen!

Ik volg jullie advies zo op..duik er vroeg in..vooralsnog zijn de nachten het zwaarst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En weer een dag verder, na weergeven korte nacht . Het verschil is dat ik niet steeds meer wakker werd, maar in 1 blok...werd alleen om 5h wakker en kon niet meer slapen.

Ben maar in de actiestand geschoten  en heb eend goede dag gehad. Ik merkte dat ik op mijn werk al wat meer zelfvertrouwen kreeg; lekker gevoel.

Al jullie verhalen kloppen; Ben nu heeel erg moe. Slaap  lekker allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...