Spring naar bijdragen

Zondag 26-08-2018


BeamMeUpJim

Aanbevolen berichten

@Lars een hele fijne vakantie gewenst en een goede reis natuurlijk. Veel plezier!

Hier een middagje buiten gestruind door park en kinderboerderij. Kind wilde persé niét naar het bos en ik wilde persé naar buiten dus dan dit maar. Uiteindelijk dus gewoon een heel gezellige middag geweest. 

Morgen weer het gewone leven in met wat aanpassingen. Dochter krijgt 3 hele lange weekdagen voor haar kiezen vanaf nu. Lang zitten dubben erover, maar het moet maar. Nu ik alleenstaand ben, moeten er toch wat veranderingen komen. Maar voor haar dus 3 dagen per week van 7:30 tot 18:00 van huis. Ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat komt vast goed. Ik ben niet alleenstaand, maar we werken allebei. Kids zijn ook 2 a 3 dagen per week de hele dag ergens anders dan thuis (school, bso, opvang). 

Ik vond dat in eerste instantie zielig ofzo, omdat ik als kind zelf nooit hoefde "over te blijven op school". In vond de kinderen die dat wel moesten (toen ik zelf nog een kind was) altijd zielig...

Maar mijn kinderen accepteren het wel, en ik zie zelf ook dat het acceptabel is. Soms een beetje gezeur als ze zich realiseren dat ze na school niet naar huis gaan, maar als ze thuis zijn is er ook gezeur om wat dan ook ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lief, jullie reacties. Ik probeer me ook niet druk te maken en het is nou eenmaal niet anders. Werken is nodig (én leuk en waardevol voor mij) en nu ik alleen ben, moet ik er gewoon iets veranderen. 

Maar net het verhaal aan iemand uitgelegd door de telefoon en dan hoor ik een diepe zucht en een jeeeeetje wat een lange dagen. En stomme tut die ik ben, voel me dan toch soort van aangevallen en twijfel dan weer acuut of ik mijn moederlijke taak niet verwaarloos. Klaar nu, eerst maar eens zien hoe het gaat lopen. Hoe zeggen ze dat ook alweer...men lijdt het meest van het lijden dat men vreest ofzo:D.

Het waait en gaat enorm tekeer hier buiten. Hét moment voor mij om met een boek mijn warme bed in te duiken. Fijne avond nog allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...