Spring naar bijdragen

Dinsdag 15 mei 2018


Yvonne

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Jannigje:

Heel herkenbaar Yana :brokenheart:

Het heeft ook zo z'n voordelen om geen kinderen te hebben. We hoeven ons geen zorgen om ontsporende kinderen te maken of verdrietig te zijn omdat ze niet komen op moederdag enz.
Maar dat soort argumenten maken het verdriet niet minder.
Hoe gaat het nu met je? Hopelijk minder pijn en weer iets meer levensvreugde?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

51 minuten geleden zei Lars:

nee ik sta graag op tijd op zodat ik rustig de dag kan beginnen. Een kop koffie even op forum. Niet meteen dat ze in mijn kamer staan van douchen of wassen en aankleden

brrrr nee, dat lijkt me zeker niet fijn. Eerst op je gemak een bakkie is toch echt wel nodig om op stoom te komen.
Hopelijk komt je camera vandaag binnen, jammer dat we de resultaten niet zullen kunnen zien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ggggggrrrrrrr, mijn hele bericht weg :angry:

Moeilijke keuze, moeilijke situatie: je anders voor (moeten) doen dan je je voelt! Ken ik en weet ik alles van. Het is niet goed voor je, maar soms weet of kun je niet anders. Ik ken je psycholoog niet, je zou mogen hopen dat ze je begrijpt en steunt onder alle omstandigheden, maar in jouw proces is dat misschien niet zo. Als zij bepalend is of jij wel of geen hormonen mag krijgen. Moeilijk hoor.

Ik wens je veel wijsheid en hoop dat je jezelf niet teveel geweld aan doet, hoeft te doen.

Maar één ding weet ik wel zeker: dit is geen luxe probleem. Echt niet! Dit gaat over alles wat wezenlijk is van en voor jou. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach, dank voor jullie reacties, even druk met ander dingen. hormonen zijn belangrijk voor me omdat ik van mijn beharing af wil. Ben nu uur per dag bezig. En ik weet dat velen het niet begrijpen, maar ben al meer dan 30 jaar hier hiermee bezig. Ik verwoordt het nu even niet goed, ben beetje emo nu sorry

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Komt beslist goed Antoinette! :rose: Heb vertrouwen.

Hier blij en tevreden. Dingen waar ik tegenop zie doorgaans vallen telkens .. en opnieuw weer mee. M.n. het werk. Misschien wen ik ooit nog eens aan mijn buien en buitjes.... van de twijfel en de onzekerheden. Ook een gezondheidstest vandaag viel mee: oeff!

Hier ook geen Moederdag; wel moeder en willen moederen nog steeds. Kip op een leeg nest, zonder tranen maar soms rusteloze nachten.
Geen kinderen hebben... ook dat kan pijn doen, ja! Man man: .. maar ik blijf het leven en "leven" echt heel interessant vinden. Zowel de ups als de downs.

En Oh wat geniet ik van het mooie weer. 25 graden hier weer. Het lijkt niet op te houden en dat hoeft ook niet... morgen 29 gr? Dus lekker weer de tuin in om te rommelen.

@Bor : je voelt weerstand wanneer iemand jou confronteert? Da's logisch toch? Daar leer je toch op enig moment eerlijk mee om te gaan? (degene die je erop wijst mag dat best en dus heb je dat te slikken denk ik)

@jopie: Lief zo'n kleintje!

@Lars toestel in huis?

slaap goed allen :musicnote:

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...