Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Catharina

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Catharina

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. dank je wel. ik ga eens kijken!
 2. ja ik begrjp het maar ik denk dat ik een pak minder zou drinken als ik meer mensen zou zien. echt! maar het is niet voldoende idd dit Bedankt voor je antwoord. en hoe gaat het nu met je vriend en met jou?
 3. ja klopt lady jane.. ik vind het echt moeilijk dit alles en merk dat ik echt flink gezonken ben... en gezondheid doet het zeker niet goed op deze manier. ben jij helemaal gestopt?
 4. Ik heb me vandaag hier weer voorgesteld en ik zoek nog een maatje omdat ik dat wel nodig heb. iemand aub?
 5. Ja hoor. dank voor je reactie. Ik dronk eerder s avonds wat wijn maar ik merk omdat ik zeer veel alleen zit dat ik steeds meer overdag ook al begin met drinken. Vandaag niet want ik ben het hardstikke beu. Ik heb veel dieren maar zie weinig mensen helaas dus ook geen sociale controle..
 6. Goedemorgen, Ik ben hier een poos niet geweest. Ik dacht ik kan het allemaal wel maar door de corona toestand is dat helemaal niet meer zo.. Ben 54 jaar en moet nu toch dringend iets aan mezelf en mijn probleem gaan doen.. Is er iemand die wilt helpen met advies etc? Heel graag. Fijne dag iedereen
 7. Is het moeilijk hier een maatje te vinden? ik zie bij anderen weinig of geen reacties nl.
 8. Catharina

  maatje gezocht

  Ik zoek een maatje ter ondersteuning want ik wil beginnen met minderen (angst dat ik iets krijg) en dan stoppen. Wie wilt me helpen?
 9. Goedemorgen allemaal, ik heb me een tijdje geleden ingeschreven maar druk geweest met verhuizing. Kom even kijken hier. Zoek eigenlijk een maatje dus zal oproep plaatsen daar
 10. Catharina

  Eindhoven en omstreken

  Hoi Klaske, ik weet niet of dat iets voor mij is.... we kunnen zeker wel eens afspreken. Burn out heb ik ook gehad. Dat is minder. Lukt het je eruit te komen?
 11. dank je yvonne! fijne dag!!
 12. Ik ben hier vrij nieuw en dacht ik kom maar naar het dagdraadje. goedemorgen iedereen. koffie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...