Spring naar bijdragen

Catharina

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Catharina's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Catharina

    Verslaafd aan iets

    Dat klopt helemaal maar maak wel stapjes!!!
  2. Catharina

    Maatje gezocht

    Oh wat fijn dat je reageert! Weet niet goed wat te schrjiven nu, Hoe deed jij het? Ik denk veel na de laatste tijd, vader is ook pas overleden en dat geeft tot nadenken en eigenlijk wil ik dit niet meer.......het drinken bedoel ik
  3. dankjewel. ik ga ook wat doen. Hier thuis zaten de katten te loeren op vogeltjes zag ik net...
  4. Wat doe jij graag dan? :-)
  5. Doe het graag.. ja, het is veel werk maar ook zeer leuk te doen dit en ben graag buiten
  6. Helaas niet, had wel alle dieren ooit aan huis en wie weet komt dat wel weer. Nee, ik heb paarden, een is stokoud en katjes op een stal waar ik alles alleen run, met wat hulp soms van oudere man gelukkig!
  7. Catharina

    Verslaafd aan iets

    Ik ben deze discussie aan het lezen en vind het echt heel waardevol wat er hier geschreven wordt... Diepgang. Dat is iets wat ik bij veel mensen mis tegenwoordig... en nadenken over het leven en waarom je iets doet. Dat is voor mij dus nieuw want ik deed maar iets en probeerde met dat 'iets' te doen mijn gevoelens uit te wissen, wat aardig lukte. Nu ben ik zover dat ik dat niet meer wilt doen dus ben vandaag maar ingelogd hier en ook op zoek naar een maatje. Moeilijk alles maar ik besef dat dit wel heel belangrijk is en ook het nadenken waarom ik dit gedrag, dus drinken, vertoon.
  8. Ja dat doen de zwaluwen ook. ze zitten in het nest van vorig jaar in de schuilstal. jarenlang weggeweest en nu weer terug. vorig jaar twee nestjes gehad en op een dood vogeltje na ging het goed. Ik heb er een plankje ondergemaakt zodat ze minder snel eruit vallen...prachtig hoe ze vliegen idd
  9. Goedemorgen. Ik ben hier eigenlijk niet veel. lees wel mee soms en heb net oproep voor maatje geplaatst.. hopelijk lukt dat. Hier vallen de zwaluwen de katjes aan op stal. Meer laag eroverheen vliegen hoor gelukkig!
  10. Catharina

    Maatje gezocht

    Goedemorgen iedereen die dit leest Ik ben op zoek naar een maatje. Ik zou graag de alcohol willen stoppen, eerst afbouwen lijkt me verstandig. Wie zou me willen ondersteunen hierbij. Heel graag!
  11. Hoi Jozette. ik zoek nog een maatje. Ik ben hier een poos niet geweest maar dat is niet zo verstandig. Ik hoop dat je dit nog leest!
  12. Hoi Steph. Ik log nu pas weer in hier. Dat zou ik erg fijn vinden. Hopelijk lees je dit?
  13. Ik heb me een poosje geleden hier aangemeld maar niks geschreven nog onder de dagraad.hierbij. vind het stoppen met drinken vreselijk moeilijk maar doe mijn best hoewel dat niet genoeg lijkt..
  14. dank je wel. ik ga eens kijken!
  15. ja ik begrjp het maar ik denk dat ik een pak minder zou drinken als ik meer mensen zou zien. echt! maar het is niet voldoende idd dit Bedankt voor je antwoord. en hoe gaat het nu met je vriend en met jou?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...