Spring naar bijdragen

Waldorff

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    263
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Waldorff

  1. Goedemorgen. Zojuist wakker geworden als vrijgezel. Het valt me zeer zwaar. De ziekte alcoholisme kan ze niet omarmen zoals ze het zelf beschrijft, ondanks dat ik niet drink en er constant aan werk. De angst voor terugval kan ze niet mee leven. Het waren 18 mooie maanden die ik koester. Ik ga haar verschrikkelijk missen ❤️ Ik wens jullie allemaal een fijne dag, ik ben ok 

  2. 2 uur geleden zei spirit:

    Wat goed @Waldorff. 30 km, 12 km erbij en je hebt een marathon gelopen. Heb je wel eens marathons gelopen?

    Met een blije hond lopen, is veel leuker @Reacher. Katten zijn maar eigenzinnig. Volgens mij is mijn kater, vannacht niet thuis geweest:rolleyes:. Heb er zelfs slecht door geslapen. Om 6 uur vanochtend, het raampje maar open gezet en ineens, plop, sprong hij op mijn bed. Een bak eten gegeven en nu ligt hij zijn roes uit te slapen.

    @spirit ja ik heb er 5 gelopen. Ik ben nu aan het trainen voor de CPC 13aart in Den Haag.  Heb me ingeschreven voor 3 afstanden, 5, 10 en 21km. 15 mei wil ik weer de hele marathon lopen in Leiden.

  3. 2 minuten geleden zei Maja:

    Goedemorgen @Claudius, @Waldorffen de frummers die zo volgen. Vandaag weer thuiswerkdag. Dus moet helaas mijn bed uit…

    Mooie prestatie @Waldorff, gefeliciteerd! Al een rondje buiten rennen achter de rug? 

    Dankjewel @Maja :) nee vandaag een rustdag. Morgenochtend staat er weer een klein herstel rondje op het schema om stupid o'clock voordat ik naar mijn werk ga :P werkse vandaag!

  4. 3 uur geleden zei Lika:

    Fijn dat jullie weer bij elkaar zijn en jij thuis @niks. Heel rustig aan dan maar. 

    Is nog geen gedane zaak dat we weer bij elkaar zijn, maar we gaan wel gewoon en normaal en vriendschappelijk met elkaar om. Veel valt of staat met de gesprek(en) die nog gaan volgen met mijn behandelaar en die is momenteel ziek. 

  5. Goedemorgen! Ik heb goed geslapen alleen weer zo raar gedroomd. Was weer niet fijn maar weet ook niet waar het over ging. Weird :blink: Maar goed, zin in vandaag. Eerst koffie, licht ontbijten. Vandaag staat een langzame duurloopje van 16km op het schema, 8 uur vertrekken. Daarna met mijn vriendin afgesproken om te gaan plonsen in open water. Vanmiddag voetbal kijken. Fijne zondag allemaal! :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...