Spring naar bijdragen

CarpeDiem

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

CarpeDiem's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. CarpeDiem

    Jaarpact

    Dankjewel Bob . Heel fijn inderdaad! Door naar de volgende.
  2. Goedemorgen. Fijne dag allemaal.
  3. Wat heftig @niks. Veel sterkte. Rustig aan om te herstellen
  4. CarpeDiem

    Hulp nodig

    Ik wens jou sterkte!!
  5. Lieve mensen , ik ben vergeten me aan te melden, maar wil toch iedereen een fijne nacht wensen. CarpeDiem
  6. Slaap lekker lieve mensen. Zo zitten we alweer een week in 2022!
  7. Wat een lekkere gerechten maken jullie allemaal. Klinkt goed hoor. Dan zorg je ook goed voor jezelf. Herkenbaar ook , Alle dingen die je beter wilt doen. Geen alcohol , gezond eten, sporten, niet roken. Nu rook ik niet dus dat scheelt wel. Maar de rest tegelijk is wel veel , voor mij in ieder geval. Eerst maar stap 1. Voel me ook een beetje als die kikker hoor. Maarja ook dat schijnt erbij te horen, bij t stoppen met alcohol. De hele boel daarboven moet weer opnieuw bedraad worden als ik de documentaires en boeken mag geloven. Maakt t wel extra moeilijk toch voor de beginnende stopper! En nieuwe gezonde gewoontes aanleren kost ook tijd om erin te slijten. Dus eigenlijk mogen we trots zijn op elk klein stapje in een goede richting. Goede nacht mensen.
  8. Goedemorgen lieve mensen. Een fijne en goede droge dag gewenst.
  9. Slaap lekker allemaal. Ik wens jullie een mooie nacht.
  10. Beloof jezelf iets veel beters op dag 6...... wat vind je leuk om te krijgen/regelen voor jezelf? Alleen er over nadenken is al leuk.
  11. Goedemorgen allemaal. Wat zijn jullie er lekker vroeg bij! En dan al aan t werk of wandelen. Wat een goed begin van de dag. Ik ga dan ook maar uit mijn bedje! Fijne dag.
  12. Hoi SpaRood, hoe gaat het nu? Ik las net pas je eerste berichten van gisteren. Hoe ben je deze dag doorgekomen?
  13. Het zal inderdaad de verslaving zijn , maar ergens is die verslaving ook maar een aangeleerde manier om te verdoven/te ontspannen/snel 'gelukkig' te worden/geen angst te voelen etc. Dus dan denk ik als ik voor die dingen nu andere manieren (en gezondere) aanleer, dan heeft de verslaving zijn nut niet meer. Probleem is natuurlijk wel dat ik dit zo al zo'n 30 jaar doe, dus hoe leer je andere technieken aan. Dat vraagt wel wat. Zeker ook als je het misschien van kinds af aan niet goed aangeleerd hebt. Ik doe daar ook trainingen voor en therapie. Maar dat gaat met ups en downs. En dat geeft ook wel frustratie en dan ligt die simpele verleiding wel ineens erg voor de deur. Blijft een uitdaging hoor. Ben wel benieuwd wat iedereen zoal onderneemt om deze nieuwe manieren in te vullen. Daar is dit forum wel heel fijn voor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...