Spring naar bijdragen

Arrenslee Pact Kerst 2016


Bob

Aanbevolen berichten

De rendieren worden uitgespannen en kunnen hier vannacht blijven uitrusten. Straks komt de kerstman met verse rendieren en die neemt de arrenslee mee en brengt hem morgenochtend pas weer terug, dus alles wat je vannacht bij je wilt hebben uit de slee halen graag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Alle extra dekentjes mogen ook uit de slee gehaald worden. Het komt nu even aan op teamwork in combinatie met eigen initiatief. De komende nacht is als het ware een soort proeve van bekwaamheid. Als we die goed doorstaan kunnen we de volledige feestdagen-periode met gemak de baas. Het weer en de kou om je heen verander je niet, en alles en iedereen verwijten dat het niet naar je zin is helpt ook niet. Je kunt er maar beter van genieten, dat is veel leuker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We gaan vandaag verder naar het noorden, tot bij Tromsø waar we de Kerstdagen doorbrengen. Maar daar vertel ik straks nog wel wat meer over als de anderen ook wakker zijn. Eerst maar eens rustig ontbijten en koffie drinken. Ah, de arrenslee is ook weer terug, zie ik. Daar zitten nog bananen in voor de liefhebbers.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...