Spring naar bijdragen

Stekker

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    191
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Stekker geplaatst

  1. Stekker

    eindelijk toe aan stoppen..

    Goeiemiddag allemaal, terug van weggeweest.. Het was even goed gegaan maar kreeg daarna enorme terugval en het werd mij wel duidelijk dat ik meer nodig had. Ik ben tien weken naar Schotland,Castle Craig, afkickkliniek geweest en dat was goed en ook zeer intensief. Ik ben nu net twee weken thuis. Ik zal een beetje bij proberen te lezen op het forum. Ik ben nu 82 dagen clean en k moet zeggen het gaat vrij goed, maar ik heb geleerd kleine stapjes, en vandaag drink ik niet. Voorzichtig aan maar. Succes en liefs voor jullie!
  2. Mogge allemaal. Hopen op een zonnetje vandaag! K ga in elk geval boemen kopen. Dagpact stekker
  3. Mogge dagpact stekkee. Bedankt kohtje voor je reactie. Doordat ik zoveel grorpen bezoek lijken we een beetje uit elkaar te groeien. Ik zal het er eens over denken om het aan te kaarten .
  4. Stekker

    Zondag 29 januari

    Beetje laat. Maar dagpact stekker. Ben met de jongste naar een voostelling over een jongetje die alles al hebt maar ook de maan moet hebben. Fijn om saampjes te gaan en nuchter te zijn. Fijne dag nog knuffel
  5. droge afmelding. Trust
  6. Mogge hier ook slechte nacht. Dagpact stekker.
  7. Beetje laat, maar Rapilos een heel goed jaar toegewenst!! Van harte Sbs, nu bijna twee maanden maar ik heb het bijna elke avond nog moeilijk en verlang ik naar een fles wijn. Vind ik het leeg voelen of ongezellig en inderdaad ik mag het niet.. Voel me absoluut niet beter van. Alleen wel anders en mis ik de kater absoluut niet. Vandaag voel je je rot maar misschien voel je morgen wel een soort overwinninkje, dat wens ik je toe! Vandaag weer gewerkt op de zorgboerderij en ik vond het leuk. Er is voor mij in korte tijd veel veranderd en moet dat verwerken en dat ook zonder drank. Vrienden verloren, groepen bezocht en verhalen gehoord, nieuwe werkbesteding. Ik ga zo het nummer van Acda eens luisteren ben benieuwd. Ik meld me aan en af. Trust
  8. Stekker

    Woe 25 jan

    hoi hoi ben er nu pas. t Gaat goed hoor maar zo moe, heb in afgelopen anderhalve week veel meetingen gehad. Gewoon om te kijken wat bij me past. Je hebt hele grote groepen, groepen die meer regels hebben en je niet elkaar in de reden mag vallen, gisteravond kon dat weer wel; crossharing heet dat blijkbaar. Nu heb ik het wel even gehad en ga alles op een rijtje zetten. Maar ik vind het ook fijn mensen in life te spreken en een sponsor (soort coach) te hebben.
  9. Mogge Allemaal. Goede dag. Dagpact Stekker.
  10. Stekker

    Maandag 23 januari

    Mogge. Dagpact stekker.
  11. Stekker

    KiloKiller

    Yvonne, ik ben te laat maar kan ik ook meedoen. Mijn gewicht is 75,3 en mijn streven is 69 kilo. groetjes
  12. droog, maar k vond niet makkelijk vanavond.
  13. Mogge succes sbs. Niet best geslapen maar volgens mij wordt het een mooie dag. Precies 7 weken vandaag. Dagpact stekker
  14. Weer terug van de Na meeting, toch fijn. Ik weet niet precies wat je precies wilt met de uitlatingen Vlokje maar ik kan er niet zoveel mee. Lidia, wat goed dat je het zegt. Zoals iemand hier mooi zei stof van je schoenen af blazen (zoeits Lady Jane?) en weer verder. Dikke hug. Morgen weer nieuwe start! Droge afmelding
  15. Stekker

    Stoppen

    Heel goed weekend gewenst Lars. Vind jou een vechter!
  16. hahahahaha...vind het allemaal geweldig advies eigenlijk. t heeft me wel geholpen alles weer wat te relativeren en dat heeft mijn hooft met veel chaos nodig. Anders maak ik dingen groter dan ze zijn. Bob, bedankt. Goed advies! Kan ik wat mee, maar wat is een klinkslag ? (en nee natuurlijk was ik niet vergeten naar zijn dag te vragen, ik was er veel te gefocust op dat hij naar die van mij zou vragen (zie je het voor je ) Maar op een andere dag kan ik het gerust vergeten! Meya, duidelijk! Bedankt! Fleurtje, jij begrijpt me echt! Vond ik eigenlijk de beste oplossing Sterkte Jannigje en Kohtje!
  17. Bedankt voor de opstekers! Ws was hij inderdaad ook moe, al kwam hij uit een gezellig etentje (gromm, sorry ) Je hebt gelijk Bob met het slachtofferrol van mijzelf en toch vind ik mannen lastig hoor Bob! Bij mij was het denk even een druppel. In de groep van de NA de aansluiting vinden, zelf veranderen in gedrag m.b.t. alcohol en dagritmes. Niet over gevoelens kunnen praten met man en het gevoel dat we ver van elkaar afstaan. Elke poging die ik doe lijkt te mislukken om wat dichter weer bij elkaar te komen Dus ik durfde gisteravond er ook niet zoveel van te zeggen, bang voor meer spanning.. Dus mannen onder ons, wat moet ik nu. Afstand nemen? Mijn eigen gang gaan? Zeuren werkt niet, wordt erger van. Confronteren ook niet. Een hamer op zijn hoofd zou kunnen werken voor mezelf. Of dus alleen maar zeggen joh jammer dat je het vergeten was. Mannen ben echt benieuwd naar jullie denkwijze naar vrouwen, het is een raadsel voor mij!
  18. Oh te snel... een soort van murm. Slachtofferrol he ben ik bang? Maar wel verdrietig.
  19. Goedemorgen. Gister niet meer op dagpact geweest maar wel droog. Bij de boerderij werken was redelijk. Miste wat structuur. Erg rommelig. Maar goed even laten bezinken.. verder beetje te veel zelfmedelijden gehad. Man lief wist dat ik zenuwachtig was. Is het blijkbaar helemaal vergeten. Hij kwam gisteravond uur of negrn thuis en ik had net de kinderen op bed. Hij vroeg er niet naar en ik was te moe om het te vertellen. Eenzaam kan je je dan voelen in je huwelijk. Normaal zou ik zoiets niet gedaan hebben maar gelijk erboven op en het gezegd hebben maar gister was ik
  20. Mogge fijne dag. Eerste dag werken weer. Beetje gespannen. Dagpact stekker.
  21. Eric, al geprobeerd maar ik weet blijkbaar de juiste snaar iet te vinden. Zoals Lika zegt patronen ombuigen duurt even denk ik. Na een week worden een paar leden al belangrijk als steun. In de groep of aan de telefoon hoef ik een half woord te zeggen en het wordt begrepen. We zullen onze weg erin moeten vinden. Iemand zijn partner weleens naar een groep gegaan voor partners van verslaafden? Droog trouwens.
  22. ps Bolletje met nog steeds lachen om je plaatje. Moet denken aan het stukje van Tineke Schouten die zegt van nee ik ga maar niet naar de Chippendales (?), anders valt het weer zo teugen als ik thuiskom (in die strekking) :lol:
  23. En voor jou Jannigje Ik heb zo n periode ook gehad, weet iets wat je voelt. Natuurlijk nooit helemaal. Heb jij een God of Hogere macht waarin je gelooft? Misschien kan je daar kracht uitputten, of muziek?
  24. Hahahaha Bol, komisch... t blijft nog bescheiden.. Trouwens Eric, ik vind dat jij met hele goede uitspraken komt. Dat van regie overnemen herken ik thuis ook. Ik liet dat vaak toe maar ik kwam er later achter dat ik dat helemaal niet fijn vind. Het is sowieso mijn valkuil. Ben een beetje laat maar ben clean. Ik was gisteravond naar NA bijeenkomst geweest maar kwam er een beetje met een kater uit. Deze keer beetje te druk en overweldigend. k vind het toch fijner als de groepen wat kleiner zijn. Dus nog beetje aan het zoeken. Morgen voor het eerst werken op de zorgboerderij, spannend en zin in tegelijk. Gister wat onenigheid met mijn man. k Vind nog lastig om een weg te zoeken met het gezin erin nu ik bezig met eruit te komen. Hoe bedoel ik dat. Misschien wel wat Eric bedoeld, mannen die oplossingsgericht denken, het van je over willen nemen. Maar ik heb liever dat hij er is of dat ik mijn gevoelens kan delen of wat knuffelen ofzo. Maar zo n man is het niet. Hij is lief, praktisch en vrij stabiel. Maar de confrontatie met de groep waarin mannen eerlijk uitkomen over hun sneue dingen en moeilijkheden en huilen enzo en dan al die knuffels die je krijgt.. Ik moet dat allemaal even verwerken en een plekje geven. Ben ik nu vaag of zijn er meer die er tegenaan lopen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...