Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Beetje gemakzuchtig, maar ben niet zo heel erg helder, dus ik kopieer gewoon wat ik op de dagdraad schreef. Mocht u die al gelezen hebben, dan kunt u de volgende tekst overslaan.

 

Ben er. Met de constitutie van een paard en een alcoholpromillage om u tegen te zeggen. Eigen kamer waar ik nu een half uurtje ofzo heb voor er gegeten moet worden. Nog geen echte plannen, eerst moet alle niet lichaamseigen troep uit het systeem zien te raken. Erg, erg, erg rustig en stil hier. Ik stuiter alle kanten uit en liefst weer wil weg, maar ik weet dat het erbij hoort. Wordt vanzelf minder. Al een vriendelijk advies gekregen om op te schrijven wat er door me heen gaat, dus nu staat er bloedplaatjes in mijn blok. Met daaronder irritant bijdehand rotjoch. 

 

Nou ja, ik ben er gekomen en nog niet vertrokken. Dat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

... nu staat er bloedplaatjes in mijn blok. Met daaronder irritant bijdehand rotjoch. 

 

 

Dat irritant bijdehand rotjoch.... is wel erg negatief geschilderd.

Ik denk dat jouw bravour een valkuil kan zijn, maar ook enorm helpend.

Net... wat je daar zelf van maakt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ah Quinn.. zo dapper van je. Inmiddels ben je waarschijnlijk iets gaan eten.. Ik weet hoe belangrijk eten voor je is, dus hoop dat dat smaakt. Valt je kamer wat mee? 

Sorry dat ik niet eerder iets heb laten horen, maar ben echt blij te lezen dat je er bent 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Eerste pluspunt: ze hebben net een deur voor me open gezet, zodat ik kan roken, Buiten ja, ik vind mezelf ook heel netjes nu. Kamer is zeer minimalistisch, kan me nergens aan pijn doen, zeg maar. Eten was... geen idee, heb niet gegeten.

Vannacht veel rondjes gelopen, vier stappen elke kant op en dan is er een muur. Vandaag gaan we over medicatie praten, maar ik wil geen medicatie, dus dat wordt geen lang gesprek. Of juist wel. Pakje bijna leeg, dan moet ik om een nieuwe vragen. Absurd. Ga kijken of er ergens koffie te vinden is. Koud!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Quinn, wat herken ik je weerstand of misschien kan ik het beter eigenwijs of eigengereid noemen? Zoiets van: ''Ik ben hier, maar dat is alles wat ze krijgen van me!" Klopt dat, of sla ik de plank mis?

Ik hoop dat je alles een klein beetje los kunt laten en over je heen kan laten komen.

:rose: Sita

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanochtend gesprek over medicatie gehad. Dringend advies om diazepam te nemen. Niet alleen voor de kalmerende werking, misschien zelfs wel slapen en het vergemakkelijken van het afkicken van de alcohol, maar ook om mijn illegale gebruik niet in één keer te stoppen. Langzaam afbouwen is beter, zeggen ze. En ik wil het niet, ik zit hier tenslotte om ermee te stoppen, om het niet meer nodig te hebben. Waarom dan toch blijven gebruiken? Wat een onzin.


 


Bovendien, ik wil helemaal niet dat het gemakkelijker wordt. Daar heb ik een heleboel erg goede redenen voor, echt waar. De psychiater luisterde, keek even op de papieren voor hem en zei "tenzij je deze ontwenningsperiode liever wilt gebruiken om je op de ongemakken van het ontwennen te fixeren, in plaats van te beginnen met naar de achterliggende problematiek te kijken natuurlijk." Bam, raak. Ik ga het hier zeker weten niet leuk vinden.


 


Vanaf vandaag aan de diazepam. Kliniek - Quinn: 1 - 0.


Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey Quinn,

Tijdje geleden. Snap je frustratie (denk ik)

Vind het ook altijd lastig om je over te geven aan een ander, terwijl je zelf zo belezen bent en diegene (als een soort spel) op het verkeerde been kan zetten ( is iig mijn valkuil/plezier)

Afwegen? Constant "in je hoofd zitten". Misschien een keer "over"geven? Ik weet het echt niet.

Voor iemand die ik persoonlijk niet ken en zijn merites alleen van dit forum, ben je wel iets voor me gaan betekenen, vraag me niet waarom.

Het ga je goed man, sterkte!

Iemand zei laatst hier "wo der Angst liegt, ist der Weg.

Anyway, good luck mate!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Niet geslapen, vannacht alles eruit gegooid. Feestelijk. Zonet terug naar binnen gehaald. Op blote voeten buiten roken is blijkbaar niet acceptabel. Net heet gedouchet (hell, hoe schrijf je dat?) en zo koffie en nieuwe pillen. Doodop en warrig. Zoals ik zei, jolly.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...