Spring naar bijdragen

afzien


Kanarie

Aanbevolen berichten

Mooi weer help wel op wat positiever te blijven, kan dan meer naar buiten te gaan. Het is vooral de afbouw die somberder maakt, maar is wel zo dat wegtrekt. Nu bv in 5 de afbouw 1/8 en voel veel beter dan gisteren. Stabiel om weer 1/8 af te halen. Het is wel moeilijk om Positief te blijven omdat Nog wat te gaan heb en iedere keer hier doorheen ga. Echter, wat mij op de been houd is dat ik al veel heb afgebouwd en na de zomet af kan zijn. Ook mij is verteld niet te veel op Internet te kijken, Tja, kan wel wat bij voorstel maar wil wel goed voorbereiden, maar ook is zo dat ieder uniek is in zij of haar ontwenning. Zelf slaap ik grillig, nog wel aardig maar de angst dat dit niet goed komt houd mij nogal bezig, maar tot nu toe hersteld het zich wel. Heb ook idee dat ik nog op tijd ben met afbouw begonnen.

@Kanarie, je hebt toekomst, hou vol man.

@benzonooitgeweest, herken mij wel in jou verhaal, ik werd door overspannen heel angstig vandaar benzo, ik moest iets, maar is nooit verteld dat super lastig is om af te komen. Maar ga door, bijna, 1,75 mg dus begonnen aan afbouw 2e tablet 1 mg en dat houd mij op de been.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Ellendig

 

Ik zelf heb maandenlang Zafranpure ingenomen en dit heeft mij echt geholpen. Heb ook extra Omega 3/6/9 en kokosnootolie ingenomen (hersens hebben veel goede vetten nodig)

 

PERSBERICHT

 

ZAFRANPURE VAN PHARCO LABORATORIUM 

 

GEDAAN MET DEPRESSIES, ANGSTGEVOELENS EN STEMMINGSWISSELINGEN!

 

 

 

Zafranpure is een voedingssupplement dat helpt om depressiviteit te overwinnen. Het werd in 2013 ontwikkeld door het Belgische farmaceutische laboratorium PHARCO.Pharco Laboratorium gebruikt een exclusieve extractietechniek en kan daardoor garanderen dat het voedingssupplement Zafranpure een hoge concentratie aan actieve bestanddelen bevat, en dus doeltreffender is in de strijd tegen lichte depressies. In onze extreem competitieve maatschappij biedt Pharco Laboratorium nu een 100% natuurlijke oplossing, die exclusief is in Europa, om depressieve gevoelens te overwinnen.

 

Zafranpure, 100% natuurlijk tegen lichte depressies

 

Saffraan, ook wel het ‘rode goud’ genoemd, wordt al meer dan drieduizend jaar gebruikt. Voor de Perzen was de specerij een wonderbaarlijk hulpmiddel om weer tot rust te komen. Vandaag gebruikt Pharco Laboratorium het ‘rode goud’ in Zafranpure om een natuurlijke oplossing uit de fytotherapie te creëren voor het bestrijden van lichte depressies. In de samenstelling van Zafranpure wordt de saffraanbloem in haar geheel gebruikt.

 

Zafranpure is het allereerste natuurlijke product dat depressies, neerslachtigheid en stemmingswisselingen doeltreffend en zonder bijwerkingen behandelt. Het biedt een uitstekende tolerantie bij de aanbevolen dosering en bevat geen giftige stoffen. Zafranpure is exclusief in Europa verkrijgbaar.

 

Actie en reactie

 

De twee actieve bestanddelen die uit saffraan worden geëxtraheerd, zijn safranal en crocine. Zij werken beide in op de drie neurotransmitters die onze gemoedstoestand regelen: adrenaline (stress), serotonine (genot) en dopamine (stemming).

 

Bij patiënten met een lichte depressie is een ontregeling van die drie neurotransmitters merkbaar. De rol van Zafranpure bestaat erin om hun activiteit te stimuleren en een chemopreventieve werking uit te oefenen om de hersenchemie te regelen. De crocine en de safranal maken dat mogelijk:

 

 

 

 

 

Crocine werkt in op het opvangen van de neurotransmitters dopamine en norepinefrine (adrenaline).

Safranal werkt in op de inhibitie van het opvangen van serotonine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast die chemopreventieve activiteit hebben safranal en crocine ook zeer grote antioxiderende eigenschappen en beschermen ze de neuronen tegen oxidatieve stress.

 

Na een kuur van twee weken is het effect van Zafranpure al voelbaar, met een optimale doeltreffendheid na acht weken behandeling.

 

Exclusieve en geconcentreerde extractie

 

De twee actieve bestanddelen van Zafranpure zijn safranal en crocine. Deze stoffen worden uit saffraan geëxtraheerd met behulp van een exclusief procedé van Pharco Laboratorium zelf, waarbij een sterk geconcentreerd gehalte safranal (standaard extract van 30 mg saffraan) en crocine kan worden geëxtraheerd die de werking van het product versterken.

Safranal (2% safranal - 0,6 mg/tablet) en crocine hebben een chemopreventief effect in het CZS (centraal zenuwstelsel). 

 

Voor een optimale doeltreffendheid adviseert Pharco een kuur van 60 dagen met een inname van één tablet per dag.

 

Wetenschappelijk geteste en bewezen doeltreffendheid

 

Uit een dubbelblindonderzoek met Zafranpure 30 mg (2% safranal) vs. een placebo blijkt een significante afname van lichte depressies na een behandeling van 8 weken.

 

Een tweede dubbelblindonderzoek Zafranpure/Fluoxetine bewijst dat de doeltreffendheid van Zafranpure vergelijkbaar is met die van psychotrope middelen op basis van fluoxetine of imipramine.

 

Aanbevolen verkoopprijs: € 17,50 / doos van 30 tabletten (1 kuur = 30 dagen)

Uitsluitend verdeeld via de apotheek.

 

Contact voor de pers 

 

Hopelijk heb je hier iets aan.

 

@ Kanarie

 

Jou hersens zijn jou momenteel aan het foppen. Dit komt allemaal in orde heel langzaam herstellen de hersens zich en ga jij terug in de echte realiteit komen. Sterkte.


 

Gaba en Sneeuwhoen,

 

Sneeuwhoen ook al gingen wij niet altijd akkoord toch vergeet ik nooit jou hulp. Mensen als jij moeten hier blijven en daarom ga ik helemaal akkoord met Gaba's voorstel. Laten jullie mij iets weten. 

Liefs

 

Aan alle anderen hier wens ik heel veel sterkte ga het kort houden vandaag heb last van concentratieproblemen (felle hoofdpijn) en heb het moeilijk om mijn zinnen te vormen.

Knuffels

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benzoslachtoffer, bedankt. Ik heb safran pure hier liggen, maar durfde het niet te nemen. Ik kan niet goed slikken en het zijn nogal grote pillen. Zou je deze mogen pletten en in yoghurt doen? Hielpen deze snel? Heb de zwaarste dag tot nu toe vandaag. Ben net een blokje om gegaan. Maar kan mijn gedachten niet stil zetten. Ook mijn benen werken niet mee. Precies of ze los staan van mijn lichaam. Ben zo op. Ik hoop snel terug een window te hebben!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig,

 

Jij mag deze gerust pletten en zo innemen. Het heeft ongeveer een drietal weken geduurd voor er een verbetering kwam. Ik heb daarna nog depressieve periodes gehad maar deze duurden nooit een ganse dag, enkel een paar uurtjes en dit maar af en toe. Maar nog eens we zitten allemaal in dezelfde benzohel maar we mogen elkaar niet vergelijken omdat elk lichaam geneest op zijn eigen tempo. Ben eens gaan kijken in mijn dagboek (mijn ontwennings dagboek) vorig jaar was mijn allerergste periode vooral tijdens de maanden mei, juni, jullie en augustus had enorm helse pijnen (onmenselijk). Tijdens één van die pijnaanvallen  is er toen een spoeddokter langs geweest een gewone huisddokter maar gelukkig voor mij eveneens een homeopaat. Deze heeft mij enorm veel geholpen heeft me toen zafranpure voorgeschreven eveneens : Q10, Tyrosine, Spirulina, Traumeel (tegen spierpijn), glutamine, magnesium, Bella Donna en Ignatia. Dit las ik nu in mijn dagboek, eigenaardig dat ik dit allemaal al vergeten ben. Daarna zijn de verschijnselen heel traag maar dan echt heel traag vermindert. Ook had hij mij aangeraden om gezond te eten (geen suiker) voor de nodige vitaminen en mineralen binnen te krijgen.  Ik denk wel dat al deze supplementen mijn lichaam heeft ondersteunt tijdens het herstel. Maar of het hier vlugger mee weg gaat kan ik jou niet zeggen. Ik zit er al bijna 15 maanden in en dit voor een zeer kort benzogebruik. Maar ik ga je wel geruststellen ik voel mij nu stukken beter maar heb het wel af en toe nog eens lastig (deze voormiddag hevige hoofdpijn) maar dit is  van voorbije aard. Wat mij ook geholpen heeft is het feit dat ik na een zekere tijd de ontwenning heb geaccepteerd en er ook niet meer tegen vocht. Vanaf dat moment viel de stres van mijn schouders en voelde ik mij veel rustiger. Zou zeggen probeer gewoon naar je lichaam te luisteren naar je buikgevoel tenslotte zijn we allemaal anders.

Liefs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10h

Ellendig ,

Ik voel me schuldig dat ik zo laat reageer op je berichtje gisterenmorgen. ik heb het nochtans direct gezien en heet heeft me enorm gesteund.

Maar als ik dan een klein , klein klein beetje beter was en een berichtje wou sturen stond het vakje "plaats " er niet meer bij. ik begreep er niets van . En vermits ik zo slecht was (en nog steeds ben) had ik de moed niet om te zoeken hoe dat kwam. Nu pas weet ik het. Normaal zet ik de pc nooit uit maar nu had ik dat wel eens gedaan . ik dacht dat hij nogal traag werd en dat dit zou beteren met hem eens uit te zetten. En dat zal de reden zijn dat dat het vakje "plaats " er niet meer bijstond. Ik moest eerst weer inloggen en anders moet ik dat nooit doen. En vermits mijn denkvermogen ook wat aangetast is had ik dat niet door. Triestig eigenlijk want het is evident.Mocht ik me goed voelen en ik zou rustig kunnen nadenken , ik zou rapper tot die conclusie gekomen zijn.

Maar als ik me zo slecht voel is dat een tegenslagske dat precies een grote tegenslag wordt en me helemaal van de kaart brengt.Als ik eens niet hyperventileer kan de kleinste moeilijkheid (vb moeten zoeken achter iets)  me opnieuw doen hyperventileren. 

12h

Daarmee ben ik wat laat met je proficiat te wensen met je 100 ste dag benzovrij.

Ik heb ook nog nooit zo slecht geweest . Ik kan niet meer.

Ik schrijf later meer want ik begin geweldig misselijk te worden.

Bovenstaande heb ik deze morgen geschreven en nu ben ik terug wat beter.

Ellendig ik lees dat het gisteren je slechtste dag ooit was. Wel , het moet lukken dat was het bij mij ook. Ik heb mezelf ook teveel prikkels aangedaan , (met mijn vrouw gaan  fietsen en op restaurant gaan eten) .

Ik hoop dat het nu met jou terug beter wordt. Het is goed om te beseffen dat het altijd s'anderendaags eens beter kan zijn. 101 dagen benzovrij na een kleine benzo inname gedurende korte tijd. Nu moet het toch vlug beteren! Ik ben aan dag 58 en moet dus nog zeker 43 dagen wachten ,in de veronderstelling dat ik een zelfde parcours zou moeten afleggen als jij.

Benzonooitgeweest, 

Ik kom dat vaak tegen met wat mensen hier op dit forum schrijven: dat wat jij schrijft zou ik evengoed kunnen geschreven hebben. Ik heb dezelfde gevoelens tov de "hulpverleners". Normaal als je naar je psychiater gaat moet je met meer moed buiten komen. Wel bij bij is dat het omgekeerde geweest. De weinige moed die ik had heeft ze me afgepakt door te zeggen dat dit niet  veel  meer met ontwennen te maken heeft. Gelukkig zijn jullie er om me er toch weer te laten in geloven. 

Ook aan alle andere mensen die me hier de afgelopen dagen gesteund hebben , dank jullie wel. Het is enkel,van jullie dat ik steun krijg. Zonder jullie had ik al lang opgegeven.

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi kanarie,

Geen probleem dat je niet direct reageerde. Ik verwacht dat ook niet, was alleen een beetje ongerust omdat je zo zwaarmoedig klonk.

Ik heb een betere dag dan gisteren vandaag. Heb wat in de tuin gewerkt, de afleiding heeft me deugd gedaan. Wel nog redelijk gespannen en licht depressief. Ben de zafranpure nu ook aan het innemen en drink ook een tas lavendelthee en magnesium terug sinds gisteren. Een beetje zelfzorg, kan nooit kwaad! Hoop dat jij je ook wat beter voelt!

Knap van je dat je toch op restaurant geweest bent, al weet ik dat dit een hele opgave is in deze toestand. Maar een goede stap richting je vrouw! Achtereen kan je hier ook terug van genieten!

Liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Kanarie Je bent nog steeds goed bezig man! Je bent nu al heel ver en ik denk dat je binnenkort het punt gaat bereiken waarop je merkt dat je aan het herstellen bent. Waarschijnlijk zijn er al een aantal klachten verdwenen die je eerst wel had. Soms is het goed om je eigen verhaal vanaf het begin weer eens door te lezen.  Ik zie zojuist dat dit onderwerp dat jij gestart bent 5472 keer bekeken is!  Dat is een record aantal keren hier op het forum. Dat kunnen niet alleen de mensen zijn die hier een reactie geven dus er zitten nog een paar duizend jouw verhaal en dat van anderen te lezen. Misschien een beetje flauw om te zeggen maar eigenlijk heb je een beetje de verantwoordelijkheid hiermee gekregen om je verhaal een goede afloop te laten krijgen en helemaal te herstellen van de benzo-nachtmerrie. Ik weet dat veel mensen hoop krijgen door de verhalen die anderen vertellen. 

 

@ Benzoslachtoffer Ik kende zafranpure niet. Ziet er wel veelbelovend uit.  Ik zie in het rijtje van supplementen eentje tussen die me wel wat verontrust namelijk glutamine. Ik weet niet helemaal zeker of het chemisch verwant is aan glutamaat. Glutamaat is  echter een GABA antagonist en werkt juist stimulerend op de zenuwcellen, iets waar we juist niet op zitten te wachten. Ik ben natuurlijk geen chemicus maar ik heb bijvoorbeeld in mijn voeding consequent het additief E621 weggelaten. Dat zit in heel veel voeding die je koopt in de supermarkt. E621 is mononatriumglutamaat en dat is echt heel schadelijk voor je zenuwstelsel.  Kijk daar dus een beetje mee uit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Gaba

 

Wat het additief E621 (en ook andere additieven) betreft heb je groot gelijk, vele ziekten komen hieruit voort. Je bent wat je eet daarom eten wij hier bewust onverwerkte biovoeding. 

 

Glutamine werd mij door de homeopaat voorgeschreven ziehier wat ik gevonden heb over glutamine :

Glutamine kalmeert en versterkt de psyche

Patiënten met vermoeidheidsproblemen en hersenafwijkingen hebben vaak een gebrek aan glutaminezuur. Rusteloosheid, slapeloosheid en gebrek aan concentratie staan daarom in samenhang.

Uit glutaminezuur vormt het lichaam glutamine en vice versa. Glutamine verhoogt de GABA productie, Gamma-aminoboterzuur. GABA is de belangrijkste neurotransmitter van de hersenen. Dit betekent dat ze als sluiswachter de geleiding tussen de zenuwcellen remt. Het is dus zoiets als een natuurlijk kalmerend middel voor de hersenen. Staat het lichaam voldoende glutamine ter beschikking kan het GABA bouwen. Met positieve effecten: Innerlijke rust, evenwicht ook in stresssituaties, betere concentratie, ontspannen slaap.4 Glutamine fungeert ondersteunend bij de behandeling van depressies.5

Glutamine verbetert de prestatie van de hersenen

Geheugenzwakte en gebrek aan concentratie zijn met het aminozuur glutamine in combinatie met vitamine B niacine positief te beïnvloeden. Een deel van het in bloed voorkomende glutamine wordt in de hersenen tot glutaminezuur omgezet. Het dient in eerste instantie als brandstof, verwijderd ook overbodige ammoniak door dit celgift te binden en het tot glutamine om te zetten. Door verwijdering van dit celgift wordt een handicap van de hersenfuncties vermeden, het concentratievermogen stijgt en het korte termijn-geheugen verbeterd.6

 

Gaba had je ook nog eens willen vragen de naam van het forum waar wij elkaar hebben leren kennen, ben deze vergeten. 

Alvast bedankt voor alles.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Al uren aan het hyperventileren....onmenselijk  pils gedronken helpt geen zier

Nog steeds hyperventileren , slecht. mijn vrouw naar de winkel om een cadeautje met de kleinkinderen voor hun goed rapport. Ik kan onmogelijk mee. Pijnlijk , heb er nog extra veel verdriet door.Dit is geen leven meer. In bed ... uit bed....nooit tot rust. Ik leef niet. Ben ook voor niets of niemand van enige betekenis.

 

Gaba, ik vrees dat ik weinig hoopgevend ben voor wie die hier allemaal leest. Ik zie geen verbetering. Ten hoogste kan ik zeggen dat ik een venster van 1 dag gehad heb , maar dat is ondertussen 10 tal dagen geleden. En ook eens een venster van een paar uur een 14 tal degen geleden.

Ik snak naar beetje rust maar vind die niet. Het leven gaat voort ....en er niet kunnen van genieten . Het is zonde.

Het is nu 5h in de namiddag en het verslecht precies nog....hyperventilatie keelpijn rugpijn moeten braken , en wat ik normaal nooit heb ook nog eens hoofdpijn.

Een paar dagen is dat uit te houden , maar straks 2 maand! niet te doen 

Ik zou graag zo ziek zijn zoals de "gewone" mensen waarbij ze rustig op bed kunnen gaan liggen en afwachten tot het over is

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Sneeuwhoen

 

Ja je hebt gelijk niet alle e-nummers zijn slecht maar de meeste toch wel. En wat je zegt over aspartaam is ook de waarheid. Gelukkig worden de mensen zich meer en meer bewust van wat ze in onze voeding doen.

Neen ik denk niet dat het Benzodebaas was maar ben niet zeker, ben gaan kijken en dit zegt me niks.

Groetjes

 

@ Kanarie het is weer één van je slechte dagen maar je komt er wel door, spijtig is dit zo maar het kan niet anders. Denk niet dat je biertje je beter zal doen voelen integendeel. Sterkte voor vandaag misschien heb je straks een venster en gaat het dan beter gaan. Vergeet niet niks is eeuwig ook al denk je nu van wel.

Sterkte man.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Kanarie, is hetgeen van magnesium en bv valdispert een idee? Neem ik zelf. Elke avond voor slapen glas magnesium en smeer mij ook in met magnesium olie. Laatste dagen aan de valispert. Af en toe glad wodka maar als zenuwen te erg zijn dan help dat niet, helaas.

Vannacht niet genomen, moeite met inslapen, pad om 3 uur maar toch 6 uur gepakt. Is niet te begrijpen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag slecht opgestaan, dan weer wat beter, terug slechter, beter, ... Echt een golf van gevoelens. Daarstraks ineens hartkloppingen uit het niets en angst en een uur later beter. Ook een enorme vermoeidheid die een paar uurtjes aanhield en nu weer veel beter is. Hoop dat dit een goed teken is.

Kanarie, vind het echt spijtig dat je nu niet kan genieten van die leuke momentjes met je kleinkinderen! Maar weet dat dit terug gaat komen! Hou vol en voor je het weet, ben je weer helemaal jezelf en kan je ook genieten van deze momenten.

Hoop dat jullie ook goei momentjes hebben!

Veel liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ kanarie: ik herlas je begin verhaal en zag dat je ook etumine gebruikt hebt. Ik zie dat dit een antipsychoticum is en dat dit uit de handel genomen is. Dat er een risico zou zijn op bloedklonters las ik ook ergens. Zou dit middel ook geen schade hebben aangericht bij jou? Ik weet natuurlijk niet waarvoor je het nam en hoe lang je dit middel gebruikt hebt? En wanneer je daarmee gestopt bent?

Kan ook niet direct vinden wat de echte reden is dat dit uit de handel genomen is, maar las dit en wou je dit toch zeggen. Het kan niet echt iets positief zijn als ze het middel uit de handel nemen denk ik.

Mss moet je voor jezelf eens nagaan wanneer je problemen echt begonnen zijn, mss is er toch een link met dit middel. Ik ben natuurlijk geen dokter( mss wel beter zo). Maar ikzelf zou dit toch nagaan. Ken je verleden natuurlijk niet.

Hoop in elk geval dat je een beter momentje hebt dan daarstraks!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van februari 2014 tot november 2014 nam ik elke avond enkele Rivotrildruppels , het equivalent van 13 mg Diazepam. Mijn huisarts zei me dat dit een homeopatische dosis was.

Midden 2014 heb ik een eerste hartaanval gekregen. Ik vraag me soms af of Rivotril daar ergens zou kunnen de schuld van zijn;

Van November 2014 tot november 2015 heb ik afgebouwd via diazepam. Van 15 mg diazepam naar O mg diazepam. Wel nam ik 1/4 etumine .Dit gaf de huisarts me omdat  dit zou rustgevend geweest zijn. Dit was wel een heel kleine dosis.Dit zou mijn onrust wat wegnemen. Ik mocht dit in ieder geval niet genomen hebben . 

 

Van half november tot half februari was ik totaal benzovrij. Ik voelde me echter absoluut nog niet goed . Ik had dit forum nog niet gevonden en dacht dus niet dat dit nog ontwenningsverschijnselen zouden zijn.Nergens anders vind je dit op het internet. 

Ik nam wel nog 1/4 tablet etumine. Half februari krijg ik een tweede hartaanval en geven ze me in het ziekenhuis elke avond 1 mg temesta en moet ik stoppen met 1/4 etumine. 

Ik neem de temesta 1mg  nog 3 dagen verder thuis en begin dan af te bouwen met diazepam.Ik heb daar dus een enorme dwaasheid begaan.

 Ik start dus met 10 mg diazepam en ben morgen  60 dagen totaal gestopt.

Als ik dus beweer dat ik heb afgebouwd van 1 mg temesta via diazepam is dit een beetje een simpele voorstelling.Ik was weliswaar al drie maanden benzovrij maar dat was wellicht nog niet voldoende om alle ontwenningsverschijnselen kwijt te zijn.

Ik heb die informatie ivm etumine ook al gelezen en ik vraag me het ook af in hoeverre etumine iets met mijn hartaanval zou kunnen te maken hebben. Ik heb die vraag al aan de cardioloog gesteld maar die zegt natuurlijk dat dit onmogelijk is. Maar dat wil niet zeggen dat ik hem geloof! Maar hoe dan ook …het is voorbij en wat is er nog aan te doen. Het zou hoe dan ook niet te bewijzen zijn dat etumine iets met de hartaanval te maken heeft.

Etumine is in Nederland uit de handel maar niet in Belgie.

Ondertussen heb ik ook al heel wat informatie gevonden van Rivotril oa van rivotrilslachtoffers op dit forum en weet ik dat dit een vreselijk medicijn is. Medicijn is trouwens een verkeerd woord…beter is vergif .

Maar in ieder geval , van zodra ik me weer sterk genoeg voel , ga ik terug naar die huisarts en zeg ik hem wat ik denk van zijn voorschriftgedrag van zijn “homeopatische “ dosis rivotril en zijn “totaal veilige en betrouwbare” etumine

 

Ellendig ik hoop dat de paar uurtjes goed zijn inderdaad tekenen  zijn dat het einde van de miserie in zicht is en dank je voor de bekommernis en de steun

 

Ook aan alle andere hier op dit forum …goede nacht en morgen een dag die hoop geeft op een gelukkige toekomst.

 

PS. ik heb mijn foto wat aangepast zodat hij beter uitdrukt hoe ik me voelde vandaag

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, nu kan ik wat beter volgen. Je zat idd waarschijnlijk de eerste keer nog in ontwenning. Goed dat je nu toch dit forum gevonden hebt! Wat een ellende he, allemaal! Ik woon ook in Belgie hoor.

En verander je foto maar snel terug! Ik zag liever het mooie gele kanariepietje!

Goede nachtrust iedereen!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gebruik van alle ouderwetse antipsychotica en ouderwetse antidepressiva geven een hoger risico op hartproblemen.

En men zegt, dat je van zyprexa en seroquel  enz 20 tot 30 jaar eerder dood gaat.

Mijn tante van 99, krijgt een ouderwets antipsychoticum, dus als ze op haar 100e doodgaat, dan had ze anders nog 20 tot 30 jaar geleefd.

Hoe oud ze ook wordt, ze zal dus te vroeg sterven eigenlijk. :-)

 

tijd om te dutten...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zoals je ziet...kanarie is terug opgestaan. Hij staat wel nog heel wankel op zijn beentjes...

 

Deze morgen ging het redelijk goed , wel nog min of meer misselijk en af e toe hyperventilatie. Ik dacht ..en nu zo rustig mogelijk verder leven , geen stress . 

Eventjes traag wat fietsen....en toch zomaar zonder reden , vanuit het niets terug vreselijk slecht aan het worden. Begrijpe wie kan!

Nu heb ik er ook allerlei rare dingen in mijn hoofd bij.Dit laatste heb ik normaal nooit

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Positief zijn is al een goed punt! Komt allemaal wel in orde! Tijd en geduld, ook niet mijn sterkste kant hoor.

Ben te laat opgestaan vandaag, had het nodig, maar aan de andere kant niet goed! Ben niet slecht, maar ook niet goed.

We zien wel wat de dag brengt.

Toch niet zo goed, wat vroeg gesproken. Weer erg veel last van depersonalisatie en dat maakt me wat bang. Hoop dat het in de loop van de dag opklaart!

Liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig , het is een beetje zoals bij mij....ik heb ook te vroeg gedacht dat het een goede dag zou kunnen worden.

Wat bedoel je met depersonalisatie? Ik heb het gegoogeld maar wordt er niet direct wijzer van

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Kanarie, Ellendig, Tja, depersonalisatie, bij mij was dat ik gevoel had buiten mijzelf te staan, dat ik als het ware naar mijzelf keek. De huisarts noemde dit zo. Vond eng gevoel. Kreeg iK Tijdens Overspannenheid. Hier voor af gaand maanden niet goed slapen.

Wens jullie veel sterkte! Positief blijven. Jullie zijn al benzo vrij!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Idd het gevoel niet echt jezelf te zijn. Het is echt eng! Ik heb dan ook een vreselijke druk in mijn hoofd, soort spanningshoofdpijn denk ik. En hierdoor word ik nog angstiger en dan zitten we weer in het cirkeltje he. Angst, meer symptomen, meer angst, ....

Heel slechte dag, was nochtans redelijk opgestaan. Zal echt doodgelukkig zijn als de ontwenning eindelijk over zal zijn. Dit is het vreselijkste dat ik ooit al meegemaakt heb! Al meer dan drie maanden afzien, met een klein momentje beterschap.

Ik hoop dat ik vlug positievere dingen mag schrijven!

Het is vakantie en de kinderen hebben een mama waar ze niks mee kunnen doen, dat raakt je hart!

Het zijn pubers, dus ze trekken hun plan wel, maar toch doet dit pijn!

Hoe is het met de rest hier?

Veel liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Druk in mijn hoofd heb ik vandaag ook mogen ondervinden maar depersonalisatie ken ik voorlopig niet. Maar wat niet is kan nog komen. Ik had voor vandaag ook nog in geen manden hoofdpijn gehad en vandaag plots zomaar wel.Ik was deze morgen ook redelijk goed en ben deze namiddag vreselijk slecht geworden. Nu ben ik wonder boven wonder weer redelijk goed. En de dag globaal ,samengevat bekeken ben ik tevreden. Vermits we weten dat het zeer traag evolueert moeten we blij zijn als het een beetje beter is dan de vorige dag. Dat geeft hoop.Ik kan me indenken dat het verschrikkelijk is om te denken dat je je kinderen niet kunt geven wat je denkt dat je moet geven. Maar misschien is daar toch wel een groot stuk inbeelding bij en geef je hun toch wel veel meer dan je denkt. 

Bij mij is het ook het vreselijkste dat ik al heb meegemaakt en vooral ook het langdurigste.

Ik hoop dat we er nu rap vanaf zijn en we weer onszelf kunnen zijn.

Alhoewel geen voetbalfan (spijtig want dat zou zeer goede afleiding zijn) ga ik toch kijken naar de voetbal.

Goede nacht allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...