Spring naar bijdragen

benzoslachtoffer

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    204
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

1.675 profielweergaven

benzoslachtoffer's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. benzoslachtoffer

    afzien

    Beste Ellendig, Bedankt voor je berichtje. Ja ik hoop ook dat hier binnenkort een einde aan komt, het mag nu wel stoppen. Ik denk dat deze hel veel meer ellende meebrengt dan alleen de lichamelijke en mentale klachten. Dan pas weet je op wie je mag steunen en wie niet. Door deze hel blijft ook stilstaan bij het leven en loopt met vele vragen rond. Fijn dat jij de kracht gevonden hebt om je leven in handen te nemen, vergeet niet achter regen komt zonneschijn. Soms moet men erge dingen meemaken om te beseffen dat het zo niet verder kan. En ja als je deze hel overleeft dan is de rest een niks, dan kan men echt alles aan. Ik wens je veel sterkte in jouw persoonlijke strijd en laat de gelukkige dagen maar afkomen. Liefs Hoe overleeft men zo iets ? Wordt men terug de oude of houden mensen hier een trauma aan over ? Het is mij opgevallen dat er bijna geen opvang is voor de overlevers, die zitten volgens mij toch met een posttrauma of vergis ik me en vergeet men deze hel. Aan alle anderen hier wens ik veel sterkte en hoop.
  2. Dag José,

    Hopelijk gaat alles goed met jou.

    Het afschuwelijke benzoverhaal - Leefbewust

    www.leefbewust.com/2016/nieuws/benzo_slachtoffers.html
    1.  
    Het afschuwelijke benzodiazepinen verhaal. Beste Ron,. Graag had ik via deze weg mijn persoonlijkebenzo verhaal naar buiten willen brengen. De reden ...

    De brief die ik ga opstellen (als ik beter zal zijn natuurlijk) is gewoon een brief vol informatie over benzo withdrawal. Deze ga ik dan versturen naar de dokters waar ik woon. Heb ook al afgesproken met anderen om deze brief zoveel mogelijk te verspreiden op rommelmarkten, markten, enz...

    Als ieder zijn steentje bijdraagt dan worden er misschien toch een paar gered van deze hel, hoop ik toch.

    Liefs Pascale

     

    1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
    2. benzoslachtoffer

      benzoslachtoffer

      Hé José,

      Bedankt voor jou mailtje dit is zeer lief. Ik zit al bijna 27 maanden in deze hel en heb denk ik tot nu toe alle mogelijke symptomen gehad. Nogthans heb ik maar een vijftal weken geslikt.  Ik vind dit echt machtig en dankbaar dat jij een website wilt maken, hopelijk in het Nederlands. Laters als ik genezen ben wil ik je wel hierbij helpen. Ik ben op de hoogte dat Gaba een bijeenkomst gaat organiseren en vind het fijn dat je hem hierbij wilt helpen, ik hoop voor jullie dat dit een succes wordt. Spijtig dat mijn gezondheid het niet toelaat om langs te komen. Ik woon te Brussel en zou echt de trein niet kunnen nemen, is veel te ver. Sinds mijn ontwenning ga ik nooit verder dan een straal van 1km zodat indien ik een aanval krijg vlug naar huis kan gaan. Ga je laten en straks ga ik jouw verhaal lezen.

      Liefs Pascale x

       

       

    3. benzoslachtoffer

      benzoslachtoffer

      José from The Netherlands wrote on June 11, 2017 at 4:14 am:

      Ik heb net jouw verhaal gelezen meisje toch dit is zo erg gelukkig ben je er nog. Maar ik snap je maar al te goed, je moet dit zelf meemaken om deze hel te kunnen begrijpen. Ik zelf heb ook dikwijls aan zelfmoord gedacht maar toch steeds de kracht gevonden om het niet te doen. Ik heb een zoon van 25 jaar en die heeft geen vader meer, tijdens de moeilijke momenten dacht ik steeds aan mijn zoon en dit heeft me de kracht gegeven. Maar ik zit er nog in en weet niet of ik dit nog lang ga uithouden. Gelukkig woont mijn zoon nog thuis hij is nog aan de studie. Ik heb ook heel veel haat gevoeld tegenover mijn dokter maar heb laters beseft dat die zelf ook niet op de hoogte zijn van deze hel. Mijn zoon zit op het Erasmus en heeft enkele vrienden die medicijnen bestuderen, ik heb al met hen hierover kunnen praten en die vallen echt uit de lucht. Weet je wat ik denk José die universiteiten worden gesponsord door bigfarma en die duivelse pillen worden door hen gepromoot aan die toekomstige dokters. Met de bedoeling mensen wettelijk afhankelijk te maken van deze pillen zodat zij slaafs en verslaafd blijven, brengt veel geld in het laatje. 

       

      Dit zegt al genoeg denk je niet !

      Ben blij voor jou en je familie dat je genezen mag zijn, knuffel. Pascale

       

    4. Ikbenzovrij

      Ikbenzovrij

      Hoi Pascale,

      27 maanden is ongelooflijk lang zeg. Inderdaad ben ik ook blij dat ik er nog ben. Ik doe eingelijk alles weer, zoals werken, man en kids. Maar ja emotioneel kan ik er niet bij. Ik leef in twee werelden. Een voor en een na de benzo's. 

      Ongelooflijk dat je nog steeds van die verschrikkelijke sympomen hebt en dat je nauwelijks de deur uit kunt. Het zal echt wel een keer beter worden maar de prijs die je voor 5 weken slikken betaald is toch crimineel. Ja dat is het . 

      Je moet wel moet houden en het komt ook echt wel goed. hoor met je. We ontmoeten elkaar zeker als je je beter gaat voelen. Van welke klachten heb je nu het meest last? 

      de single van The Stones zegt wel genoeg ja. Het is en blijft troep. 

  3. benzoslachtoffer

    afzien

    @Gaba Ik zie dit echt niet meer zitten. Ondertussen zijn we al 27 maanden verder en zit ik nog steeds in deze hel. En dit allemaal voor een zeer korte periode aan een kleine dosis medicijnen, je kent mijn verhaal wel. Ik weet niet meer wat te zeggen tegen mijn eigen om mij op te peppen elke dag zeg ik : morgen is het gedaan, maar dit is niet zo. Heb wel het gevoel dat dit in fases gaat met de nodige terugvallen, maar aan dit tempo kan dit nog jaren duren. Mentaal kan ik dit niet meer aan, ik hou ook alles voor mezelf omdat mijn omgeving al lang heeft afgehaakt. Gaba mijn vraag is : Komt hier ooit een einde aan ? Zoja op welke manier ? Ik weet dat jij zoals ik nooit vensters hebt gekregen vandaar ook dat dit zooooooooooooo lang duurt. Had jij last van depersonalisatie ? Is dit nu in orde, gaat het nu in je hoofd ? Ik heb echt gevoel dat ik al die maanden in iemand anders zijn lijf zit en me niet mezelf voel, ben nu wel echt bang dat dit niet meer in orde gaat komen. Ondertussen hoop ik dat jij helemaal herstelt bent. Liefs Aan alle anderen hier veel sterkte toegewenst.
  4. benzoslachtoffer

    Ontwenning nitrazepam

    @sneeuwhoen Ik ben blij om je nog eens te mogen lezen en nu mijn hoofd beter aanvoelt kan ik ook beter lezen en dus ook beter begrijpen. Maanden geleden zat ik door de benzo's kompleet in de put en snapte jou manier van denken niet. Maar nu denk ik jou wel te kunnen begrijpen en ook waarom je een voorstander bent van benzo. Volgens mij zwakt de benzo de scherpe kantjes van je innerlijke pijn af, de inwendige littekens die het dagelijks leven ook soms zwaar maken. Hopelijk lukt het jou nu wel een beetje met de ad of misschien kan jij eens gaan kijken wat de natuur jou kan bieden tegen jouw angsten. In ieder geval voor mij ben jij een zeer sterke vrouw en heb je mij met jouw strijdersverhaal de nodige hoop gegeven waarvoor dank. En ondanks al jouw ellende stond je steeds klaar met raad voor anderen, mijn pet hiervoor af. Ja ik was best gelukkig hiervoor en hoop echt om dit leven terug te krijgen niet enkel voor mij maar ook voor mijn zoon en alle andere dierbaren. Liefs. @hoopvol Ik heb deze medicijnen voorgeschreven gekregen tegen slaapgebrek en pijn, had toen een bacterie opgelopen en had hierdoor een erge maagontsteking ze hebben er wel 2 maanden overgedaan om dit te weten te komen. Ik kon toen niet meer slapen enkel op de rug en kon ook niet meer eten was 12 kilo's kwijt en was totaal uitgeput. Eigenlijk had ik op tijd antibiotica moeten krijgen dan had ik deze hel niet moeten meemaken. Ik was een gezonde persoon en had hiervoor nooit slaapproblemen. Het is inderdaad zo van 2 stappen vooruit en 1 stap achteruit dit maakt het herstel ook zo moeilijk aanvaardbaar en onmenselijk. Jouw slaap komt zeker in orde want ik heb dit ook meegemaakt en alles is nu ok. Kan je enkel aanraden om van dag op dag te leven en vooral niet bang te zijn ook al is dit heel moeilijk. Het komt allemaal in orde, als ik zie vanwaar ik kom ook al ben ik nog niet herstelt is voor mij dit een bewijs dat het lichaam zich herstelt. Geduld, geduld en nog eens geduld hebben we nodig. Veel sterkte.
  5. benzoslachtoffer

    Ontwenning nitrazepam

    @ Muis Het afschuwelijke benzoverhaal (mijn verhaal) kan je lezen op de site en FB pagina van Ron Fonteine van Leefbewust. Spijtig genoeg was er maar weinig reactie. Mensen geloven je gewoon weg niet, we leven in een pillencultuur voor alles is er wel een pilletje beschikbaar. Pillen zijn er om ons te genezen tot je op verder onderzoek gaat en beseft dat de medicijnen meer kwaad dan goed doen. Mijn verhaal verzenden vond ik toen een goed idee maar besef nu wel dat dit geen zin heeft want de enigen die zich hierin interesseren zijn de slachtoffers zelf maar dan is het al te laat. Niet slachtoffers lezen geen benzoverhalen en kijken niet op Youtube. Het zijn in feite de dokters die ingelicht moeten worden vandaar dat ik een brief ga opstellen met mijn getuigenis en hen eveneens verwijzen naar forums en andere verhalen op youtube om deze dan in hun brievenbussen te droppen en dan maar hopen dat zij hiervoor eventjes de tijd zullen nemen. Dit zijn maar enkele druppels in een oceaan maar wie weet kan ik hiermee iemand wakker schudden. Dit misbruik mag en kan zo niet verder gaan hierbij denk ik dan vooral aan al die arme mensen die er niet meer zijn gewoon omdat zij deze hel niet meer aankonden. Daarom ben ik dankbaar dat ik tot nu wel de kracht heb gevonden. Bij deze wens ik alle strijders de nodige kracht toe.
  6. benzoslachtoffer

    Ontwenning nitrazepam

    sorry voor de foutjes last van concentratie
  7. benzoslachtoffer

    Ontwenning nitrazepam

    @ Hoopvol Ja ik heb deze ontwenning van 5 weken inname maar je MAG JE NIET vergelijken met anderen hoor want elk persoon is echt anders er zijn er die jaren pillen hebben ingenomen en bij het allemaal veel gemakkelijker gaat. Mijn bedoeling is niet om hier mensen bang te maken. Jou symptomen heb ik ook allemaal gehad maar die zijn nu wel allemaal verdwenen zoals ik al zei mijn grootste probleem zijn die verschrikkelijke pijnen. Kan best begrijpen dat je er geen zin meer in hebt, heb dit ook dagelijks toch slaag ik ermee iedere keer doorheen. En jij gaat dit ook doen. Vergeet niet Hoopvol ook al is dit momenteel niet te vatten maar ooit zijn we hier van af. Leef van dag op dag en kijk niet in de toekomst gewoon stapje per stapje. Sterkte.
  8. benzoslachtoffer

    Ontwenning nitrazepam

    Dag allemaal, Ik dacht ik ga nog eens terug maar wel met slecht nieuws. Dag 776 en heb nog steeds heftige ontwenningssymptomen en dit allemaal voor een benzo inname van een vijftal weken, wel CT gestopt. Dit is echt niet te doen en zie het einde maar niet komen. Ik wil jullie niet bang maken hoor misschien ben ik hier een uitzondering en duurt het bij anderen veel minder lang. Alle symptomen zitten nu ter hoogte van de borstkas tot en met het hoofd. Heb nog veel last van derealisatie en concentratie. Het genezingsproces heeft echt elke centimeter in mijn lichaam herstelt spijtig genoeg duurde dit telkens zeer lang heb bevoorbeeld maandenlang hevige pijnen in de benen gehad, de armen, de voeten enz... Heb bijna alle ontwenningssymptomen mogen aflopen maar het ergst waren en zijn toch de pijngolven. Ik heb ook maandenlang ademhalingsproblemen gehad en enorm veel last van braakneigingen. Die golven zitten nu al een 26 maanden in mijn lijf en dit 24u op 24u kan het zelf niet geloven dat ik hier al zo lang in zit. Ik hoop echt dat hier binnenkort een einde aan komt. Het verbetert maar op een zeeer trage en tergende manier zeer onmenselijk. @ Hoopvol en Muis, Ik heb ook maandenlang maar een paar uurtjes mogen slapen (tussen 2u à 4u max) maar op een zekere nacht ben ik zomaar blijven doorslapen en sindsdien heb ik geen slaapproblemen meer en slaap ik ongeveer 8 uur. Dus bij jullie komt dit ook wel in orde. Ik hoor hier nooit iemand iets zeggen over heftige (pijn) golven, ben ik hier een uitzondering ? @ Sneeuwhoen hoe zit dat bij jou ? Ik weet nog dat jij ook jarenlang hebt moeten lijden. Ben jij nu verlost van jou symptomen ? @ Gaba hoe zit dat met jou ? Bij jou was het ook heel heftig. Ben jij nu helemaal hersteld ? Aan allemaal blijven volhouden, groetjes.
  9. benzoslachtoffer

    afzien

    Goeie avond Fokitoll, Als ik jou verhaal lees voel ik me boos, weeral een slachtoffer dankzij de medische zorg die er geen bal van weet. Hoe kan men iemand cold turkey laten stoppen na zoveel jaar gebruik ? Maar ondertussen zit jij nu wel met vreselijke en onmenselijke ontwenningsverschijnselen. Heel erg voor jou en de kinderen. Ik zelf zit ongeveer 2 jaar in deze hel, gelukkig wordt het wel beter maar het duurt verschrikkelijk lang. Ik hoop echt dat het bij jou niet zo lang gaat duren. Inderdaad er gebeuren allerlei rare en enge dingen in ons lichaam maar probeer vooral niet bang te worden ooit verdwijnen al deze symptomen. Je bent nu reeds 4 maanden gestopt en ik denk dat het nu wel te laat is om terug in te nemen om deftig af te bouwen. Hopelijk mag je hier op het forum de nodige hulp krijgen. Ik wens je heel veel moed.
  10. benzoslachtoffer

    afzien

    Hé Elke, Wat een prachtig schrijven ik zou het zelf niet beter kunnen vertellen. Natuurlijk hoef jij je niet te schamen, wij zijn (waren) slachtoffers van bigpharma en C°. Ik heb een paar slechte dagen gehad en vooral veel hoofdpijn. Ik had echt het gevoel dat ze daar boven de laatste herstellingen aan het uitvoeren waren. En nu vandaag na die 23 vreselijke lange maanden voel ik af en toe een zeer aangenaam gevoel. Het doet me denken aan verliefdheid, zalig gewoon. Zou het dan toch bijna gedaan zijn ? Door een paar zware klappen in mijn leven, en dit al van jongs af aan besefte ik reeds heel vroeg dat men echt dagelijks van het leven moet genieten. Het kan zomaar plots gedaan zijn. Door deze hel ben ik dit nog meer gaan beseffen want elke dag leven is echt een geschenk. Vele mensen beseffen dit niet en brengen hun leven al zeurend door voor het één of ander weet ik veel. Ik ben dankbaar omdat ik de kracht heb mogen vinden om dit te mogen overleven. Wat een krachtige zin : Ik was het leven kwijt ....maar dit is ook zo. Als men in een ontwenning zit dan ben je gewoon dood, zo heb ik dat toch beleefd. Ik heb maandenlang in een andere dimensie gezeten en ik snakte elke dag om terug naar huis te mogen gaan. Ik heb gisteren nog een paar filmpjes bekeken op Youtube. Hoeveel levens zijn hierdoor niet verwoest, gewoon een schande en onmenselijk. Volgens mij maken ze deze benzo's om mensen verslaafd te maken want je moed verdomd heel sterk zijn om hier vanaf te geraken. Wat mij persoonlijk heel erg bang heeft gemaakt waren die zelfmoord gedachten, je hersens spelen echt een rot spelletje met je. Hopelijk komen deze nooit meer terug. Wat ik ook geleerd heb dat is dat mensen ziek (depressie, slapeloosheid, angstaanvallen, enz...)worden door slechte voeding. Wat eigenlijk logisch is, als men het lichaam niet de nodige vitaminen, mineralen, vetten, enz...geeft dan kan deze niet normaal functioneren. Eigenlijk maken ze ons ziek met hun voeding vol met e nummers en andere shit zodat ze ons daarna hun pillen kunnen verkopen. Het draait allemaal om geld en een gezond mensenleven heeft totaal geen waarde voor hen. Ik heb ook nog heel veel last van concentratie en geheugen, blijkbaar is dit normaal en komt dit wel in orde. Ziezo Elke bedankt voor jou bezoek hier. Liefs
  11. Goeie avond Moon 47, Volgens mij zit jij wel met ontwenningsverschijnselen. Met benzo's ben je al na 2 weken non-stop gebruik lichamelijk afhankelijk. Men mag ook zo maar niet verminderen of dagen overslaan en dan niks innemen. Ik zelf heb een 5tal weken een zeer kleine dosis genomen maar nam ze af en toe ook niet en op aanraden van de dokter ben ik er daarna totaal mee gestopt (cold turkey). Enkele dagen later begon de HEL en ik zit nu al 22 maanden in een verlengde ontwenning (met golven). Je bent twee dagen gestopt dit komt wel overeen met cold turkey stoppen. Ik weet totaal niks over afbouwen en kan jou hierbij niet helpen. Hopelijk vindt jij een oplossing en blijf je bespaart van alle ellende. @ Gaba zou graag eens willen weten of jij nog last hebt van een mistig hoofd. Ik heb het gevoel dat mijn keel en hoofd de laatste fase is, maar is dit wel zo ? Groetjes aan alle anderen. Liefs
  12. benzoslachtoffer

    afzien

    Bedankt Ellendig voor jou aanmoedigende woorden. Slaapwel xxx
  13. benzoslachtoffer

    afzien

    Goeie avond allemaal, Blij om te mogen lezen dat alles goed gaat met jou Ellendig. Denk dat jou hel nu wel voorbij is. Dit geeft hoop aan mij en anderen. Met mij gaat het niet zo goed, wel beter en toch weer niet. Mijn keelpijn is eindelijk over, maar ik krijg nu wel andere symptomen. Heb last van een raar hoofd bij het ontwaken en ook van branderig gevoel in borst en been. Misschien hoort dit bij de genezing ik weet het echt niet meer, dit kan nog eeuwig blijven voortgaan. Gaba heb ik jou filmpje bekeken maar dit maakte me wel bang hoor, het kan echt heel lang duren. Ik vraag me steeds af hoe dit zal stoppen. Staat men op een ochtend op en alles is eigenlijk weg ? Elke avond hoop ik om s'anderendaags te mogen wakker worden en alles is weg. Moedig ik zie dat jij het ook nog steeds moeilijk hebt? Welke symptomen heb jij momenteel ? ik hoop echt dat het niet meer lang zal duren voor jou. Sneeuwhoen ik hoop dat het mij jou nu alles goed gaat. En jij Kanari hoe zit het met jou ? Veel liefs.
  14. benzoslachtoffer

    afzien

    @ Gabba Oeps ik ga jou de link doorsturen dit zal beter zijn : http://www.dokterpoot.be/biopunctuur/ Ziezo hopelijk kan ik je hiermee helpen. Tot de volgende, liefs.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...