Spring naar bijdragen

Ikbenzovrij

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Zeg ik liever niet

Recente profielbezoeken

2.550 profielweergaven

Ikbenzovrij's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Hele goede tips! Verder wil ik jullie wijzen op Https://verenigingafbouwmedicatie.nl Https://taperingstip.nl En een onderzoek van Erik Paling https://www.brijder.nl/probleem/medicijnverslaving/onderzoek-slaapmiddelen Ook mensen die 10 mg diazepam gebruiken kunnen contact met Erik opnemen. Op de site kun je zijn gegevens vinden!
 2. Ikbenzovrij

  afzien

  Dank jullie wel. Gabaplus. Werkt dat niet downregulerend? Ik ga op zoek. Thanks en jullie ook sterkte. Wat een gevecht he! ❤
 3. Ikbenzovrij

  afzien

  Nog even een andere vraag. Ik zit vervroegd in de overgang, moest van de Huisarts stoppen met hormonen. Maar ja, nu dus verschrikkelijke hartkloppingen en transpireren. Wil graag een natuurlijk middel slikken maar ik durf niets meer te slikken na mijn benzo avontuur. Ben bang dat alles aangrijpt en de GABAreceptoren weer plat leggen.. Of maak ik me onnodig zorgen Wie heeft tips?
 4. Ikbenzovrij

  afzien

  Een jaar benzovrij en nog steeds soms nachten van max 5 uur. Deze week weer bal. 3 uur soms 5 uur. Afgelopen zomer ging het juist heel goed. Nachten van soms wel 9 uur. Nu al ruim een week dat het weer heel slecht gaat. Gwn maar blijven liggen. Het zal wel weer beter gaan denk ik dan maar.
 5. Ikbenzovrij

  Een steuntje in de rug

  Www.w-bad.org Zoek op de Ashtonmanual in het Nederlands Sterkte
 6. De meeste anti epileptica zijn ook benzos. Kijk er mee uit!
 7. @Anoniem48 en anderen. Doorzetten allen. Het komt goed. Even kort ik ben er nu 10 maanden van af. Ik heb in totaal 13maanden benzo's geslikt, van alprozolam tot diazepam en alles wat er tussen in zat. En enkel en alleen omdat ik vanwege een vervroegde overgang paniekaanvallen had. Ik begin werden mijn klachten alleen maar erger en ik wist dat het door de pillen kwam. Ashtonmaunual er bij gehaald maar niemand geloofde mij. Uiteindelijk op eigen kracht de kortwerkende benzo omgezet naar de langwerkende diazepam en in 7 maanden tijd afgebouwd. Voor het slapen nam ik mirtazepine. Dat heeft me echt goed geholpen. Deze week sliep ik voor het eerst 8 uur achter elkaar. Dat heb ik in twee jaar tijd niet meer gehad. Ik slaap nu gemiddeld 6 a 7 uur per nacht, ook zonder dus de mirtazepine (ad in lage dosering gebruikt 7,5 mg ook dmv taperingstrips afbouwd). Dus het wordt beter. Ik werk weer fulltime en bij die baan moet ik mijn hoofd er goed bijhouden. Dat is voor mij gelukkig geen enkel probleem, ben niet vergeetachtig, eigenlijk ben ik weer als vanouds, voel me gewoon weer mezelf. Toen ik aan de benzo's zat heb ik vooral last gehad van depressies, akathesia (10 maanden lang), niet kunnen eten, niet kunnen slapen, zeer veel onrust en suicidaal... Dat heb ik in mijn hele leven nooit gehad. Ik ben nooit met de psychiatrie in aanraking geweest. En ik wil ze ook nooit meer zien. Wat een boevenbende, ze stoppen de mensen alleen maar vol met pillen. Ik ben blij dat ik weer de oude ben, enkel en alleen nog spiertrekkingen (trilliingen en mijn rechterbeen doet pijn) maar dat zal ook wel minder worden. zo niet er valt mee te leven. Ik wil iedereen aanmoedigen om door te gaan. Het wordt echt beter.... Zonder pillen... Echt waar!!!!
 8. Super @Angela1945. Ik ga het kijken. Dank je wel.
 9. Ik heb nog even gekeken 80 euro per maand betaald voor de afbouw van 2 naar 0 mg diazepam. Dus voor de taperingstrips. 2 maanden over de laatste 2mg gedaan. Idd schandalig dat ze niet vergoed worden.
 10. @Angela1945 Ik ben zeer benieuwd naar die documentaire. Staat die ook ergens online? Dan kan je de link hier delen. Tja die industrie . Crimineel en de artsen doen er leuk aan mee! Sterkte met alles.
 11. Ikbenzovrij

  nieuw slachtoffer

  @Tinus goed dat je hier op het forum zit. Afbouwen en de ontwenningsverschijnselen kunnen heel lang aanhouden. Hierbij een paar goede sites die je kan helpen. http://w-bad.org/ http://www.lovedonesguidetobenzowithdrawal.com/ En natuurlijk de Ashton manual, in het Nederlands http://www.benzo.org.uk/amisc/dutchmanual.pdf Lees dit maar eens goed door. Er is geen remedie, alleen tijd kan alles helen. Maar het komt uiteindelijk goed. Ik ben zo goed als helemaal genezen. En nog een paar bijlagen. In het Nederlands. Heel veel succes! DUTCH-BACK.pdf DUTCH-FRONT.pdf
 12. http://www.w-bad.org Kijk voor alle informatie op deze site. Morgen is het world benzodiazepines awareness day. Er wordt veel te gemakkelijk tegen deze medicatie aangekeken. Heel langzaam afbouwen volges de Ashtonmethode en eventueel de taperingstrips gebruiken. Zie www.taperingstrip.nl Het kost heel veel herstel tijd. Ik ben er al 9 maanden vanaf en nog steeds kamp ik met de neveneffecten. Maar het komt goed. Voel me al weer duizend keer beter dan met de benzo's, die ik nooit heb willen gebruiken... sterkte allemaal.
 13. Er is een nieuwe site mbt de taperingstrips. Speciaal voor 11 juli (world benzodiazepines awarreness day) en voor alle anderen benzoslachtoffers in de wereld is deze site ook in het Engels gemaakt. De taperingstrips zijn nu ook in de UK en in andere landen beschikbaar. Ik heb er zelf hele goede ervaring mee. Helaas worden ze nog steeds niet vergoed door de zorgverzekeraars, wat ik een grote schande vindt. Kijk voor meer informatie op http://taperingstrip.nl Ik roep iedereen op de klacht over het niet vergoeden van de taperingstrips te melden bij de Nederlandse vereniging voor psychiatrie directeur Mevr. N. (Noortje) Sax, n.sax@nvvp.net (030-282387) Vvoorzitter Prof.dr. D. (Damiaan) Denys, d.denys@amc.uva.nl
 14. http://www.jfmoore.co.uk/LTW_episode_24.html Bijdrage van Peter Groot aan W-bad over de strips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...