Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Leen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Leen

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Cyclad58 heb je wel eens gedacht aan emdr voor je slaapangst en heb je momenteel therapie voor je angsten? Ik zou daar echt mee aan de slag. Het is echt niet nodig om je zo te voelen en dat kan mogelijk door therapie heel goed verholpen worden.
 2. @mevrouwtje54 met mij gaat het met ups en downs. Ik zit nu op de 3 Mg dus nog een klein stukje. Ik vind het wel steeds pittiger worden. Ik heb soms weer last van zware depressieve gedachtes en ander keer meer last van sirenes in mijn hoofd en angst. Dan staat mijn lijf stijf van de stress. Heb jij ook last van angstklachten en hoe uitten die zich en hoe ga jij er mee om??
 3. @mevrouwtje54 wat leuk om van jou te horen!! Hoe gaat het nu en hoever ben je nu? Volgens mij ben je toch bijna klaar. Je bent een topper!! Echt super knap.
 4. Leen

  Voorstellen

  @Flura, ik ben begonnen op 7 Mg en doen microtaper met 0,004mg per dag. 1 Mg per dag is voor mij veels te veel dan. Ik heb een keer een halve gedaan en daar werd ik goed ziek van. Ik ben nog wel benieuwd waarom het thuis bij jou niet lukte om af te bouwen en in opname wel?? En meestal mag je voor een lage dosis niet afbouwen in opname. Wel fijn dat jij dat wel mocht. Hoe kwam dat zo?? En ga je nog steeds goed??
 5. Leen

  Voorstellen

  @Fluraik ben diazepam aan het afbouwen. Deze is omgezet van lorazepam na 1 jaar gebruik. Ik bouw af via microtaper elke dag 3 of 4 Mg. Ik zit nu op 3,5 mg. Ik heb vooral last van onrust en hartkloppingen en snel overprikkeld. Ik heb zelf ook nog aan opname gedacht en psychiater heeft het ook nog voorgesteld maar toch besloten thuis rustig af te bouwen. Meestal bouwen ze niet af in een kliniek bij zulke lage doseringen. Ik had ook maar 2 Mg lora en bij de omzetting nog 1 Mg lora. Stemt hoopvol dat jij zo goed bent afgebouwd.
 6. Leen

  Voorstellen

  @Flura wat goed om te lezen. Hardstikke knap. Had je nog veel last toen je uit opname kwam? En slaap je nu weer helemaal goed?
 7. @mevrouwtje54 beter geslapen vannacht? Ik kom uit 1973 dus zou het wel moeten kennen maar er gaat lichtje branden. Vast weer dat benzooi hoofd
 8. Dan kan dr. Kukerol alleen maar zeggen dat ze het heel knap vindt dat je je staande houdt en vooral hier moet komen om effe te klagen en voor een knuffel.
 9. @Cyclad58 ja het blijft altijd zoeken naar balans, ook voor mensen die geen benzo ontwenning hebben meegemaakt maar wel een fikse burn-out of depressie. Laatst zei iemand tegen mij (ik denk @Kannietmeer) dat het gewoon ook een gezond signaal is van je lijf die zegt ho stop even pas op plaats. Ik denk hoe meer je in balans komt hoe minder je lijf dit zal doen. Dus mogelijk kan je het ook zien als een mooi leerproces waarin je steeds beter leert afstemmen op jezelf. We moeten al zoveel tegenwoordig.... Ik geloof ook dat ons brein nog lang niet mee geëvolueerd is met de technologie en het kapitalisme van deze tijd. Haha, dit is wijsheid van dokter Kukerol
 10. @mevrouwtje54 dat is een pittig dagje voor je als je vanaf 3:30 uur wakker bent. Welke lichamelijke klachten heb je, kunnen we misschien met je meedenken wat kan helpen om het draaglijk te maken. Daarvoor zijn we hier om elkaar er doorheen te trekken naar de eindstreep
 11. @Kannietmeer wat ben je een super schat
 12. @Annie87 @mevrouwtje54 @Cyclad58 Bedankt voor jullie tips en ervaringen. Ik heb al eerder propanol gehad voor hoge hartslag waarschijnlijk achteraf voor tussentijdse ontwenning maar ik werd daar niet blij van. Ik heb nog metropolol liggen maar ik slik liever niks meer extra zolang ik het zelf kan opvangen. De psychiater zei dat je van bètablokkers ook weer depressief kan worden. Ben juist blij dat deze juist net opgeklaard is met een kleine terugval daargelaten......ik doe nu veel meditatie en yoga om mijn lichaam rust te geven maar helpt ook niet altijd. Uitzitten denk ik...... maar we komen er!!!!
 13. @bolletje dat is een leuke cursus... ik ben redelijk opgestaan maar heb steeds maar last van die immense onrust en hoge hartslag. @mevrouwtje54, ervaar jij dit ook?? Ik kom graag in lotgenoten die dat ervaren en wat hun helpt. Ik zit bijna op de 3,5 en zo gaan we langzaam door. Fijne dag iedereen
 14. @mevrouwtje54 ja laten we elkaar vooral op een positieve manier elkaar er doorheen trekken! Dan gaat het zeker lukken.
 15. Hi allemaal!! Hoe is het met iedereen? Lekker geslapen? @doorbijter, @mevrouwtje54, @Cyclad58 en alle andere Ik heb best redelijk geslapen. Tot 6:15 uur dat is voor bij best okay. Ik heb de laatste tijd op en af meer last van onrust. En ook een hoge hartslag. Herkennen jullie dat? Ik word er soms hoor en dol van. Maar we blijven stug door afbouwen en zoveel mogelijk mijn dingen te doen. Ik zit nu onder de 4 Mg. Dus elke dag is weer een dag dichter bij de 0. Fijne dag allemaal!! En hoor jullie graag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...