Spring naar bijdragen

Flura

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Flura's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik heb ook veel last gehad van nek en schouders en ook kaken. Het is de afgelopen dagen wel minder. Het gaat dus over, hou je daaraan vast! Slikken heb ik ook gehad maar dat was heel snel weer weg.
  2. Flura

    Voorstellen

    @Leen Je bent er dus bijna! Wat goed! Op hoeveel mg diazepam ben je gestart? Ga je elke dag 3 mg naar beneden? Ik ging elke dag 1 mg naar beneden en soms een dag niet. Zet m op, nog even!
  3. Zeker. Hoe langzaam ik ook afbouwde, kreeg toch last van enorme paniek. Pas de laatste poging in een kliniek heeft me echt geholpen. Sterkte!
  4. Flura

    Voorstellen

    @Leen ja ik slaap prima. Ik heb nog wel last van spierkramp in kaken, nek en kuiten. Maar ik ga ervan uit dat dat steeds minder zal worden. Hoe gaat het met jou?
  5. Flura

    Voorstellen

    Hallo allemaal, Ik wil me graag voorstellen. Ik ben na een verslaving van 2,5 jaar afgebouwd van 15 mg Flurazepam voor de nacht naar 0 mg. Na verschillende pogingen heb ik dit in een opname gedaan bij de Jellinek. Ik ben in twee weken helemaal afgebouwd met fantastische begeleiding. Eerst omgezet naar 10 mg Diazepam en vervolgens steeds 2 mg naar beneden. Een opname is heftig maar toch kan ik het iedereen aanraden. Succes allemaal. Flura.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...