Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Chris72

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  67
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Chris72

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

466 profielweergaven
 1. Ik zelf heb besloten om dit forum tijdelijk te verlaten. Ik ben er te obsessief mee bezig en trek ook veel van de klachten naar me toe. Ik weet dat dat een valkuil voor me is, maar daar wil ik niet weer instappen. Het gaat jullie allemaal goed !
 2. Dat klinkt niet goed @Cyclad58 heel veel sterkte toegewenst !! Hopelijke ga je je weer beter voelen.
 3. Chris72

  Stoppen met XANAX RETARD

  Hallo JipJip, ik heb 3 maanden geleden ook mijn laatste Xanax tablet geslikt. Ik heb 18 maanden 2 mg per dag gebruikt. Ik herken veel van de klachten. Ik gebruik nu nog oxazepam en ben ook van antidepressivum gewisseld. Kortom mijn systeem is ook behoorlijk belast en dat merk ik. Ik sta open voor contact als lotgenoot.
 4. Waarom zou je willen opzeggen ?
 5. Hallo @Cyclad58 hier heerlijk geslapen van 24.00 tot 10.00 uur ! Ben nu bijna 3 maanden van de alprazolam af en heb inmiddels 4 weken geleden de laatste citalopram gehad. Ben nu voorzichtig de clomipramine aan het opbouwen. Heb ivm hartkloppingen en duizeligheid van de week een ecg laten maken op advies van de psychiater. Dat was gelukkig goed. met psychiater overlegd dat ik vanaf begin maart (als clomipramine werkt) de oxazepam (10mg ‘savonds) ga afbouwen met een taperingsstrip van 58 dagen. Komende weken ga ik via het formulier van de regenboogapotheek vragen of de ziektekostenverzekering dit vergoed. voor de rest maak ik steeds verdere vorderingen. Ben afgelopen week elke dag een paar uur aan het werk geweest. Heb de uitvaart van mijn biologische vader bijgewoond en ben gisteravond met mij twee zonen naar de bioscoop geweest.(film 1917; aanrader). Dat was al lang geleden. wat mij helpt is dat ik goed slaap met behulp van promethazine (niet verslavend) en daarom durf ik het ook aan om de oxazepam af te bouwen, zeker ook als de clomipramine gaat werken. kortom, vergeleken met een paar maanden geleden gaat het toch wel bergopwaarts. Wat ook helpt is dat we een vakantie hebben geboekt voor begin juli. Twee weken all inclusief op Kreta met ons gezin. Dan wil ik weer mijn oude zelf zijn (al zal dat nooit helemaal lukken ...) @Cyclad58 sterkte met je moeder en @Yollie ook veel sterkte en geef niet op !!
 6. Hallo @Meisjeamsterdam wat knap dat je zulke lange reizen maakt. Hopelijk kun je de rest van de reis wel genieten!
 7. Hallo allen Gisteren en vandaag weer een paar uur gewerkt en dat voelde goed! Verder een droevige week omdat donderdag de uitvaart is van mijn biologische vader. Had eerder al op dit forum aangegeven dat hij ziek was maar hij is toch nog onverwacht op oudejaarsdag overleden. Ondanks dat ik weinig contact had met hem doet me het onverwacht toch wel wat. Je sluit toch iets af en rouwt om de momenten die je niet kon en nu ook niet meer kunt delen. Emoties wisselen elkaar in hoog tempo af deze week zeker ook omdat ik van de psychiater een ecg moest laten maken in verband met klachten die verband kunnen houden met mijn nieuwe AD clomipramine. Dat heb ik gisteren laten doen en moet nu wachten op uitslag . Ondanks alles ben ik van mening dat ik toch langzaam vooruit ga en het is fijn dat collega’s vandaag ook opmerkten dat ik minder sloom praat dan 4 maand geleden toen ik nog 2 mg Aprazolam (Xanax) gebruikte. Ook kwam ik kwieker over en meer levenslustig Ben blij dat ik er vanaf ben (vandaar ook mijn nieuwe profielfoto) nu nog de oxazepam uit mijn leven schoppen ! Als er ooit een proces wordt aangespannen door deze of gene zal ik zeker van de partij zijn. Met mijn juridische opleiding en ervaring wil ik mijn bijdrage wel leveren ! @Angke@Vallenenopstaan1@LM67@doorbijter@Kannietmeer Veel succes met jullie strijd ! Het komt goed !!
 8. Chris72

  Orap

  Mijn psychiater heeft me voorgesteld om Orap (1mg) tegen intrusies te gebruiken. Is iemand daar mee bekend?
 9. 2019 was geen fijn jaar. 2020 kan alleen maar beter worden. Die hoop heb ik voor iedereen op dit forum !
 10. Hallo Cyclad58 hier gaat het best wel goed. Gisteren via Skype contact gehad met mijn psychiater. Uit bloedonderzoek is gebleken dat de clomipramine nog niet op therapeutische waarde is. Voordat ik mag verhogen moet ik eerst mijn bloeddruk laten meten omdat ik last heb van duizeligheid. Verder heeft de psychiater alvast een taperingsstrip bij de regenboog apotheek besteld zodat ik in het nieuwe jaar ook de oxazepam kan gaan afbouwen. Verder heb ik best wel goede kerstdagen gehad. Vandaag naar mijn schoonvader in Groningen. Zoals de laatste maanden gebruikelijk, zie ik enorm tegen de visite en autorit op maar het zal wel weer loslopen. iedereen verder een goede dag toegewenst!
 11. Komt me allemaal veel te bekend voor...
 12. Dank Angke! , gelukkig is er nu niet zo veel zon..
 13. Hallo Angke, die angst voor ernstige ziekten en met name kanker, herken ik heel goed. Ik heb daar zelf heel veel last van. Bij mij bekkenbodemklachten dacht ik aan prostaat of blaaskanker. Nu heb ik last van mijn keel en denk ik aan keelkanker. Ik neem mezelf mijn eigen gedachten ook kwalijk. Herken je dat ook? Dat je denkt; ik mag er niet aan denken.. heb zelf ook veel last gehad van hoofdpijn en eigenlijk is dat haast nooit een teken dat wijst op kanker. ik wens jou heel veel succes vandaag! ik heb gisteren tot mijn verbazing best een goede dag gehad en we hebben gezellig kerst gevierd. Vandaag naar familie, vind ik best wel spannend.. Iedereen een goede dag vandaag !
 14. Allemaal goede kerstdagen. hier gaat het redelijk. Vandaag geen verplichtingen. Lekker met gezin thuis kerstfeest vieren. Had in september niet gedacht dat ik nu met de kerst nog met afbouwperikelen zou zitten. maar gelukkig weet je niet alles van te voren, anders was ik er niet aan begonnen... mij grootste klacht is droge keel, moeilijk slikken en af en toe duizelig zijn. En natuurlijk strakke nek en schouders gisteren voor het eerst sinds lange tijd geschaterlacht om een film (daddy’s home 2) op Netflix en dat voelde goed. nog een vraag aan jullie, nemen jullie ook alcohol tijdens feestdagen en kan dat ook tijdens de ontwenningsperiode ?
 15. Ik slik alleen nog oxazepam 10mg en als AD clomipramine. Ik heb 4 zware maanden achter de rug. Ben vanaf september aan het afbouwen en sindsdien ook niet gewerkt. Ik heb langzaam het gevoel dat het beter wordt, ondanks het diepe dal van afgelopen donderdag. Ik herken heel veel van je klachten. Heb ook tinnitus maar van het afbouwen. Verder heb ik last van mijn slikken en heb ik daarvoor een angst/fobie ontwikkeld. Maar ik denk dat dat er Nu eenmaal bijhoort ik denk maar zo, everything that don’t kills you, makes you stronger! (Makkelijk gezegd, maar probeer het wel te denken. Wat mij ook bekend voorkomt is de verbazing dat iedereen gewoon maar werkt en doet, terwijl voor jou alles stil staat...gewoon maar accepteren. Probeer uur voor uur en dag voor dag te (over) leven. Er komen echt momenten dat het beter gaat! heel veel sterkte van een lotgenoot
×
×
 • Nieuwe aanmaken...