Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Chris72

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Chris72

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

71 profielweergaven
 1. Wat knap dat je ondanks zo’n korte nacht toch alles maar doet ! top !
 2. Ik slikte 2 maal daags 1 mg dus 2 mg op een dag
 3. Hallo kannietmeer heb in zes weken alprazolam (Xanax) afgebouwd. ben er nu 4 weken zonder...
 4. Hier gaat het niet zo goed. Vrees dat ik te snel heb afgebouwd. Veel angst en onrust en stijve spieren, vanochtend bij de psycholoog een paniekaanval gehad. Wat kom je jezelf tegen in dit traject ! En dan moet ik de oxazepam nog afbouwen ! iedereen veel sterkte vandaag weer
 5. Ik ben dan wel bang dat ik op een gegeven moment niet meer kan slikken of dat ik alles voel, had jij dat ook? Sorry, bij de verkeerde reactie..
 6. Dank je wel, dat stelt mij gerust
 7. Dank je wel bolletje. Goed geslapen maar het opstarten was weer drama. Hebben jullie ook dat je dan soms hele rare gedachtes heb? ik kan de afgelopen 2 weken aldoor alleen maar aan slikken denken, moet dan ook heel veel slikken. Herkennen jullie dat ik vind het wel akelig om aldoor zo negatief te denken
 8. Hallo even een vraag over het afbouwen van aprazolam (Xanax) ik ben sinds 3 weken er van af.maar heb sinds die tijd last van brok in de keel en moeite met slikken (lijkt of ik ergens doorheen moet slikken ) kan dit van het afbouwen komen ? met vriendelijke groeten Christiaan
 9. Hallo Jeroen, ik heb goed geslapen. Alleen veel last van slijmgevoel in keel (globusgevoel) twijfel elke keer of ik er mee naar dokter moet maar weet ook wel dat het van de afbouw kan komen. Het is een typische angstklacht die ik ook al eerder heb gehad, maar ben toch ongerust.. voor iedereen die dit leest, veel succes en sterkte vandaag !
 10. Excuses voor late reactie. Mijn psychiater vindt dat citalopram niet voldoende werkt voor mij en wil dus iets anders proberen. Ik vind het eng en heb nog niets ingenomen..
 11. Ik ben sinds 3 weken van de alprazolam af maar heb het best wel zwaar (hartkloppingen, brok in de keel, stijve nek en schouders) dr psychiater heeft nu aangegeven dat ik in plaats van de citalopram die ik slik, clomipramine moet gaan gebruiken. Ik twijfel er echter nog over om weer wat te gaan slikken. Heeft iemand ervaring met dit middel ?
 12. Hallo allemaal Ik heb 18 maanden alprazolam en oxazepam geslikt. De alprazolam heb ik afgebouwd en de oxazepam moet ik nog gaan afbouwen. Ik zou graag een maatje hebben in de buurt van Zwolle om s een keer contact te kunnen hebben over de bijwerkingen maar ook over de gevolgen voor je partner en kinderen..
 13. Hallo allemaal, even weer een berichtje van mij. Ben nu 21/2 week van de aprazolam af. Veel ontwenningsverschijnselen. Zweten, paniekgevoel in armen en benen, hele stijve nek en schouders. Het ergste is echter het brok in de keel gevoel. Slikken gaat moeilijk en ik ben bang dat het op een gegeven moment niet meer lukt. Herkent iemand dit ??
 14. Dankje Cyclad 58! op dit moment heb ik het zwaar. Ik heb veel last van hoofd en nek en brok in de keel gevoel. Alles staat onder spanning en dat voel ik ook zo. ik slaap gelukkig wel goed maar ik slik dan ook nog oxazepam. Dit ga ik hopelijk afbouwen met taperingsstrips..aanstaande dinsdag heb ik hierover een gesprek met de psychiater
 15. Hallo allemaal, als ik alle verhalen lees word ik wel somber. Zijn er ook succesverhalen bekend ? christiaan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...