Spring naar bijdragen

Chris72

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Chris72 geplaatst

  1. Ik zelf heb besloten om dit forum tijdelijk te verlaten. Ik ben er te obsessief mee bezig en trek ook veel van de klachten naar me toe. Ik weet dat dat een valkuil voor me is, maar daar wil ik niet weer instappen. Het gaat jullie allemaal goed !
  2. Dat klinkt niet goed @Cyclad58 heel veel sterkte toegewenst !! Hopelijke ga je je weer beter voelen.
  3. Chris72

    Stoppen met XANAX RETARD

    Hallo JipJip, ik heb 3 maanden geleden ook mijn laatste Xanax tablet geslikt. Ik heb 18 maanden 2 mg per dag gebruikt. Ik herken veel van de klachten. Ik gebruik nu nog oxazepam en ben ook van antidepressivum gewisseld. Kortom mijn systeem is ook behoorlijk belast en dat merk ik. Ik sta open voor contact als lotgenoot.
  4. Hallo @Cyclad58 hier heerlijk geslapen van 24.00 tot 10.00 uur ! Ben nu bijna 3 maanden van de alprazolam af en heb inmiddels 4 weken geleden de laatste citalopram gehad. Ben nu voorzichtig de clomipramine aan het opbouwen. Heb ivm hartkloppingen en duizeligheid van de week een ecg laten maken op advies van de psychiater. Dat was gelukkig goed. met psychiater overlegd dat ik vanaf begin maart (als clomipramine werkt) de oxazepam (10mg ‘savonds) ga afbouwen met een taperingsstrip van 58 dagen. Komende weken ga ik via het formulier van de regenboogapotheek vragen of de ziektekostenverzekering dit vergoed. voor de rest maak ik steeds verdere vorderingen. Ben afgelopen week elke dag een paar uur aan het werk geweest. Heb de uitvaart van mijn biologische vader bijgewoond en ben gisteravond met mij twee zonen naar de bioscoop geweest.(film 1917; aanrader). Dat was al lang geleden. wat mij helpt is dat ik goed slaap met behulp van promethazine (niet verslavend) en daarom durf ik het ook aan om de oxazepam af te bouwen, zeker ook als de clomipramine gaat werken. kortom, vergeleken met een paar maanden geleden gaat het toch wel bergopwaarts. Wat ook helpt is dat we een vakantie hebben geboekt voor begin juli. Twee weken all inclusief op Kreta met ons gezin. Dan wil ik weer mijn oude zelf zijn (al zal dat nooit helemaal lukken ...) @Cyclad58 sterkte met je moeder en @Yollie ook veel sterkte en geef niet op !!
  5. Hallo @Meisjeamsterdam wat knap dat je zulke lange reizen maakt. Hopelijk kun je de rest van de reis wel genieten!
  6. Hallo allen Gisteren en vandaag weer een paar uur gewerkt en dat voelde goed! Verder een droevige week omdat donderdag de uitvaart is van mijn biologische vader. Had eerder al op dit forum aangegeven dat hij ziek was maar hij is toch nog onverwacht op oudejaarsdag overleden. Ondanks dat ik weinig contact had met hem doet me het onverwacht toch wel wat. Je sluit toch iets af en rouwt om de momenten die je niet kon en nu ook niet meer kunt delen. Emoties wisselen elkaar in hoog tempo af deze week zeker ook omdat ik van de psychiater een ecg moest laten maken in verband met klachten die verband kunnen houden met mijn nieuwe AD clomipramine. Dat heb ik gisteren laten doen en moet nu wachten op uitslag . Ondanks alles ben ik van mening dat ik toch langzaam vooruit ga en het is fijn dat collega’s vandaag ook opmerkten dat ik minder sloom praat dan 4 maand geleden toen ik nog 2 mg Aprazolam (Xanax) gebruikte. Ook kwam ik kwieker over en meer levenslustig Ben blij dat ik er vanaf ben (vandaar ook mijn nieuwe profielfoto) nu nog de oxazepam uit mijn leven schoppen ! Als er ooit een proces wordt aangespannen door deze of gene zal ik zeker van de partij zijn. Met mijn juridische opleiding en ervaring wil ik mijn bijdrage wel leveren ! @Angke@Vallenenopstaan1@LM67@doorbijter@Kannietmeer Veel succes met jullie strijd ! Het komt goed !!
  7. Chris72

    Orap

    Mijn psychiater heeft me voorgesteld om Orap (1mg) tegen intrusies te gebruiken. Is iemand daar mee bekend?
  8. 2019 was geen fijn jaar. 2020 kan alleen maar beter worden. Die hoop heb ik voor iedereen op dit forum !
  9. Hallo Cyclad58 hier gaat het best wel goed. Gisteren via Skype contact gehad met mijn psychiater. Uit bloedonderzoek is gebleken dat de clomipramine nog niet op therapeutische waarde is. Voordat ik mag verhogen moet ik eerst mijn bloeddruk laten meten omdat ik last heb van duizeligheid. Verder heeft de psychiater alvast een taperingsstrip bij de regenboog apotheek besteld zodat ik in het nieuwe jaar ook de oxazepam kan gaan afbouwen. Verder heb ik best wel goede kerstdagen gehad. Vandaag naar mijn schoonvader in Groningen. Zoals de laatste maanden gebruikelijk, zie ik enorm tegen de visite en autorit op maar het zal wel weer loslopen. iedereen verder een goede dag toegewenst!
  10. Komt me allemaal veel te bekend voor...
  11. Dank Angke! , gelukkig is er nu niet zo veel zon..
  12. Hallo Angke, die angst voor ernstige ziekten en met name kanker, herken ik heel goed. Ik heb daar zelf heel veel last van. Bij mij bekkenbodemklachten dacht ik aan prostaat of blaaskanker. Nu heb ik last van mijn keel en denk ik aan keelkanker. Ik neem mezelf mijn eigen gedachten ook kwalijk. Herken je dat ook? Dat je denkt; ik mag er niet aan denken.. heb zelf ook veel last gehad van hoofdpijn en eigenlijk is dat haast nooit een teken dat wijst op kanker. ik wens jou heel veel succes vandaag! ik heb gisteren tot mijn verbazing best een goede dag gehad en we hebben gezellig kerst gevierd. Vandaag naar familie, vind ik best wel spannend.. Iedereen een goede dag vandaag !
  13. Allemaal goede kerstdagen. hier gaat het redelijk. Vandaag geen verplichtingen. Lekker met gezin thuis kerstfeest vieren. Had in september niet gedacht dat ik nu met de kerst nog met afbouwperikelen zou zitten. maar gelukkig weet je niet alles van te voren, anders was ik er niet aan begonnen... mij grootste klacht is droge keel, moeilijk slikken en af en toe duizelig zijn. En natuurlijk strakke nek en schouders gisteren voor het eerst sinds lange tijd geschaterlacht om een film (daddy’s home 2) op Netflix en dat voelde goed. nog een vraag aan jullie, nemen jullie ook alcohol tijdens feestdagen en kan dat ook tijdens de ontwenningsperiode ?
  14. Ik slik alleen nog oxazepam 10mg en als AD clomipramine. Ik heb 4 zware maanden achter de rug. Ben vanaf september aan het afbouwen en sindsdien ook niet gewerkt. Ik heb langzaam het gevoel dat het beter wordt, ondanks het diepe dal van afgelopen donderdag. Ik herken heel veel van je klachten. Heb ook tinnitus maar van het afbouwen. Verder heb ik last van mijn slikken en heb ik daarvoor een angst/fobie ontwikkeld. Maar ik denk dat dat er Nu eenmaal bijhoort ik denk maar zo, everything that don’t kills you, makes you stronger! (Makkelijk gezegd, maar probeer het wel te denken. Wat mij ook bekend voorkomt is de verbazing dat iedereen gewoon maar werkt en doet, terwijl voor jou alles stil staat...gewoon maar accepteren. Probeer uur voor uur en dag voor dag te (over) leven. Er komen echt momenten dat het beter gaat! heel veel sterkte van een lotgenoot
  15. @Kannietmeerdank voor je eerlijke antwoord. Na de zware dag van donderdag had ik vandaag en gisteren weer betere dagen..dus ik heb hoop dat het steeds beter gaat.
  16. @Cyclad58 goed bezig. Leuk om ook positieve verhalen te horen. Hoe lang ben je nu zonder?
  17. Maar Kannietmeer is het na dit hele verhaal wel verstandig om, zoals ik, met een nieuw antidepressivum te starten ?
  18. Hallo allemaal ik ben ook blij met dit forum en het feit dat iedereen met elkaar meeleeft. Ik slaap gelukkig goed (vannacht 10 uur gemaakt) maar gebruik daar ook nog steeds oxazepam voor. Van de Xanax ben ik nu 9 weken af en van citalopram ben ik nu 5 dagen zonder. De clomipramine heb ik nu opgebouwd tot 90 mg. Ik heb dus opbouwverschijnselen en afbouwverschijnselen door elkaar heen. Meest last heb ik nog van een slijmerige keel en daardoor moeite met slikken. Als je een ziektefobie hebt is dat niet bevorderlijk. Vanochtend verder gehoord dat mijn stiefvader longkanker heeft. Mijn biologische vader heeft verlammingsverschijnselen aan zijn hoofd en kan daardoor niet praten en is gedeeltelijk doof en blind geworden. kortom ellende alom. En dat vlak voor kerst, maar we moeten het er mee doen. gelukkig wordt ik gesteund door vrouw en kinderen, daar ben ik wel blij mee
  19. Hallo allemaal, na een paar goede dagen heb ik nu echt een inzinking. Vanaf dat ik wakker werd heb ik lopen huilen. Ik ben gewoon wanhopig en heb hele rare gedachten in mijn hoofd. Het idee van zelfmoord komt aldoor voorbij terwijl ik dat absoluut niet wil en zeker ook niet durf. Ik wil daar echter helemaal niet aan denken en toch komt het voorbij. Herkennen jullie dat, dat je verlangt naar rust in dat hoofd ? En dat je het gevoel hebt dat het nooit meer goed komt. De dag lijkt ook eindeloos te duren...ik wil gewoon naar bed en alles vergeten
  20. Chris72

    16.12.2019

    Hallo allemaal wat een nare verhalen allemaal. Voor degenen die de moed dreigen te verliezen of door het lezen van alle verhalen niet meer durven te stoppen wil ik toch een positieve bijdrage leveren. Ik heb sinds vorige week het gevoel dat het steeds een beetje beter gaat. Ga nu elke ochtend iets actiefs doen en ben vanmiddag zelfs begonnen met het fotoboek van onze zomervakantie. Heb wel een nieuwe klacht en dat is een branderige tong. Herkent iemand dat?
  21. @Wilhelmina heel veel succes met je strijd, weet dat er met je mee geleefd wordt! @bolletje dank voor de betrokkenheid op dit forum en voor alle positieve woorden en plaatjes even een update over mijn eigen strijd. Ben 9 weken af van de Xanax (aprazolam) en heb de citalopram afgebouwd (vandaag de laatste pil gehad) en de clomipramine tot 90 mg opgebouwd. Heb vandaag bloed laten prikken om de waarde van de clomipramine te bepalen. Als die goed is ga ik in januari de 10 mg oxazepam die ik nog s avonds gebruik ook nog afbouwen. Met psychiater overlegd dat ik dat door middel van een taperingsstrip in 20 dagen ga doen. er vind op dit moment dus heel veel plaats in mijn lichaam. Ik ben twee medicaties aan het afbouwen (waaronder Xanax) en tegelijk een nieuw medicijn aan het opbouwen. dit gaat niet ongemerkt. Heb last van hoofd nek en schouders, zweten, hartkloppingen, dwangmatig slikken (en daardoor slijmerige keel) en vermoeidheid. voor iemand met als belangrijkste angstklacht ziektevrees is dit allemaal zeer verontrustend. ik heb echter geen andere keus dan om voor een benzovrije toekomst te gaan. Dus ik ga volhouden! Als het al niet voor mijzelf is dan zeker voor mijn vrouw en kinderen. Zo, heel verhaal, maar goed om het weet een keer op te schrijven! Ik wens iedereen veel sterkte en toch, indien mogelijk, een goed weekend !
  22. Chris72

    Benzo

    Hallo Angke, niet opgeven hoor! Het komt uiteindelijk wel goed. Ik ben zelf sinds 9 weken van de Xanax af na 18 maanden 2 mg op een dag te hebben geslikt en jouw klachten zijn heel herkenbaar! Je lichaam en geest gaan door een moeilijke periode. Wat mij helpt is om in actie te komen en toch dingen proberen te doen. Dus boodschapjes doen, mensen vragen om langs te komen en vragen om hulp. Ik heb een afbouwcoach die mij begeleidt en tips geeft. Probeer ook een beetje trots te zijn op jezelf. Jij gaat het gevecht aan en vechten kost veel energie, maar als je hebt gewonnen kun je gaan genieten. En wanneer die dag is weet niemand maar vertrouw er op dat die komt (dat houd ik mezelf ook voor). Ik dagdroom wel eens over die dag en hoe die er uit ziet. Voor mij is het een zonnige dag met lekkere temperaturen en een heerlijk drankje aan de rand van het zwembad in een mooi land... Wat mij ook helpt is om actief te zijn op dit forum, van je afschrijven helpt, net zoals het lezen in de asher Manuel. heel veel sterkte en succes !
  23. Heel veel sterkte Roel, het wordt weer beter ! Ik voel dat ook niet altijd zo maar probeer er wel op te vertrouwen!
  24. Hallo benzolotgenoten, op deze mistige koude sinterklaasdag open ik de huiskamer van vandaag. vanochtend had ik een afspraak bij de sportschool. Toen ik wakker werd was mijn eerste gedachte om dat af te zeggen maar dat heb ik gelukkig niet gedaan. ik ben er wel geweest en heb een trainingsschema afgesproken. Ik probeer 3 keer in de week te gaan. Wordt wel zwaar want ik heb momenteel de conditie van een natte krant. Herkennen jullie dat ook dat je conditie zo slecht is ? Verder gisteren naar de Zwaluwhoeve geweest, was erg lekker voor de stijve spieren. op zich doe ik nu best wel weer leuke dingen maar herkennen jullie ook dat je er pas achteraf van kan genieten omdat alles op het moment zelf zo spannend is? ik zie echt overal tegen op, vind alles spannend en kan daar soms niet mee omgaan. maar ja het zal wel een keer beter worden. Ik wil graag iedereen die in de huiskamer komt een leuke sinterklaasavond wensen. Ook voor degenen die het echt heel moeilijk hebben en met het gevecht van hun leven bezig zijn; kop op, het moet een keer overgaan en het wordt in ieder geval beter dan nu!!
  25. @Cyclad58 mooi dat je zover bent ! Goed om te horen dat je weer zo ver kunt komen . Hopelijk blijf je ons met raad en daad terzijde staan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...