Spring naar bijdragen

RonaldW

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

RonaldW's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @toni67 Verschrikkelijk om te lezen. Wat kan er toch een hoop tegen zitten. Je verhaal is voor mij wel herkenbaar. Ook ik kreeg last van dwanggedachten door een AD in combinatie met Oxazepam. Ik heb beide medicijnen korte tijd geslikt om mij door een naderende burn out heen te helpen. Achteraf had ik nooit medicijnen moeten gaan slikken. Mijn klachten werden alleen maar erger. Inmiddels ben ik met beide 3 maanden gestopt. Ik voel me nog steeds klote, maar ik heb vertrouwen in een goede afloop. Ik merk aan kleine dingen al dat mijn lichaam aan het herstellen is. Ik raad je aan om de alcohol Iniedergeval te laten staan. Ik wens je veel sterkte, vertrouw op beterschap. Ook op de meest donkere momenten. Je lichaam gaat herstellen, en dit kost tijd. Heel veel beterschap!
  2. RonaldW

    Oxazepam

    Hallo @EefjeJ, lief dat je het vraagt! Het gaat nog steeds erg moeizaam. Een aantal klachten zijn wel minder geworden gelukkig. Ben niet heel gevoelig meer voor prikkels en het "verwarde" gevoel is ook minder geworden. Maar ik ben er nog lang niet, besef mij wel dat dit nog een lange tijd zal gaan duren aangezien ik de Oxazepam slikte voor een Burn out. Dus het is eigenlijk een dubbele strijd geworden. Ik ben ook gestopt met AD. Ik werd er zo duizelig van dat ik een aantal dagen helemaal niks kon. Hoe gaat het met jou?
  3. RonaldW

    Oxazepam

    Nee daar ben ik niet bekend mee, bedankt voor de tip. Ga er zeker even op kijken. Top! Fijn dat er een plek is om ervaringen te delen. Fijn paasweekend!
  4. RonaldW

    Oxazepam

    Klinkt herkenbaar, kan het me goed voorstellen dat je geen AD wilde slikken. Ik wilde er eigenlijk ook niet aan, en als het niet snel verbeterd stop ik er ook mee. Ben inmiddels wel van mening dat medicijnen in veel gevallen niet de oplossing zijn. Door de ontwenning van de Oxazepam heb ik ook klachten gekregen die ik daarvoor niet had. Zo blijkt inderdaad maar dat je niet alles zomaar kan aannemen van een dokter. Ik dacht dat het een vrij onschuldig medicijn was...
  5. RonaldW

    Oxazepam

    Hoi Eefje, Fijn dat het al iets beter gaat met je! Het geeft mij iniedergeval steun dat er mensen zijn die hetzelfde hebben ervaren en kunnen vertellen dat het beter gaat. Met de AD zit ik nog in de opbouw fase, dat valt ook erg zwaar. Hoop dat het binnen een aantal weken beter gaat, anders stop ik daar ook mee. Waar kreeg jij de oxazepam voor voorgeschreven, als ik vragen mag? Iniedergeval sterkte met het herstel!
  6. RonaldW

    Oxazepam

    Dankjewel! Fijn dat er een forum is om over onze problemen te praten. Het is een geruststellende gedachte dat het weer over gaat, ook al is dat nu moeilijk voor te stellen. Mijn psycholoog raadde mij inderdaad aan om tijdens de opbouw van de AD Oxazepam te blijven slikken. Ik heb dit niet gedaan omdat ik nu heel anders tegenover deze pilletjes sta. Vooral de verwardheid vind ik erg beangstigend. Cold Turkey stoppen is achteraf verkeerd geweest, helaas wist ik niet dat het belangrijk is om langzaam af te bouwen. Er zijn gelukkig spaarzame momenten dat ik me iets beter voel, nu hopen dat deze momenten steeds langer gaan duren!
  7. RonaldW

    Oxazepam

    Hallo mijn naam is Ronald en ben 25 jaar. Sinds januari dit jaar ben ik op advies van de dokter Oxazepam 10 mg gaan slikken, dit i.v.m. paniekaanvallen en op het randje zitten van een burn out. In eerste instantie werkte het middel goed. Na 2 weken merkte ik al dat de werking minder werd, daarom ben ik 20 mg gaan slikken. Ik heb het van januari t/m maart geslikt. Een aantal keer ben ik gestopt, maar kreeg ik na een dag of 4 weer klachten. Dus ik maar weer slikken. Toen was ik het zat en ben ik van de ene op de andere dag gestopt. Niet wetende dat het beter is om af te bouwen. Ik ben nu 14 dagen gestopt, helaas heb ik eigenlijk alleen maar meer klachten gekregen. Extreem gevoelig voor prikkels, een verward en onrustig gevoel, heel vaak wakker tijdens het slapen en een depressieve stemming met veel vervelende gedachten. Is dit herkenbaar? Overigens ben ik op het moment van stoppen met Oxazepam wel begonnen met een AD. Kan dit ook nog invloed hebben op elkaar?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...