Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Robbin

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  525
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Robbin

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

1024 profielweergaven
 1. Robbin

  Diazepam

  Zou het misschien niet beter zijn om het nu zo goed mogelijk af te maken? I.p.v terug op dat andere vergif?
 2. Robbin

  Diazepam

  Joh.. Dan treffen wij het weer niet hier in Nederland, ben benieuwd welke apotheek kannietmeer mij kan aanbevelen hier. Ik geloof best dat jij moeite hebt met 0.1 mg verlaging, maar ik ben ook bang dat jij nog geen enkele keer enige stabiliteit ervaren hebt na de omzetting en dan zal het waarschijnlijk ook net iets anders liggen, of heb ik het mis? Ikzelf kan er inderdaad moeilijk een voorstelling bij maken dat iemand die een goede omzetting gehad heeft naar Diazepam het heeel moeilijk krijgt met een afbouwstrip van 1 mg in 28 dagen met een verlaging van 0.1 mg in 3 dagen. Dat het voorkomt weet ik heel goed, maar daar zullen ook andere dingen meespelen misschien.. Kan je het tabletje breken of lukt dat niet?
 3. Robbin

  Diazepam

  Ik twijfel daar niet aan hoor @Spot, had ik dat gezegd? Ik vindt het geweldig dat jouw apotheek tabletjes voor je maakt, en vraag me af of je dat vergoed krijgt en of ze ook nog andere tabletjes kunnen maken.
 4. @Wanhopige, ik ga er vanuit dat de psychiater hier meer vanaf weet dan de psycholoog. Ik heb zeker periodes gehad waarin ik slecht kon slapen, maar dat herstelde steeds wel weer redelijk. Fijn dat je weer hebt kunnen dansen, dat lijkt me een goed teken. Angst lijkt vaak af te nemen als je iets doet waar je eigenlijk tegenop ziet, zolang het kan en alles het een beetje toelaat zou ik dat ook blijven proberen.
 5. Robbin

  Diazepam

  Dit is exact hoe een taperingstrip werkt.
 6. @mevrouwtje54: La casa de papel.
 7. Robbin

  Diazepam

  Ja mooi verhaal.. Als er een apotheek zou zijn die net als de Regenboog apotheek tabletjes van 0.1, 0.2, 0.5 en 1 mg zou maken was meer dan 90% gered. Met deze samenstelling kan je alle kanten op.. De verlaging in de zakjes van de regenboog is niet ingewikkeld en zou je prima zelf kunnen doen. Ikzelf kan me niet goed voorstellen dat iemand een verlaging van 0.1 niet aan kan. In een afbouwstrip van 1 mg per 28 dagen verlaag je met 0.1 per 3 dagen, wat toch echt wel een hele trage afbouw is.
 8. Hallo @Wanhopige, welkom hier! Ik lees dat je heel snel bent afgebouwd in het ziekenhuis van 5mg Lorazepam ( heel knap van je ), en dat je veel last hebt van angst en heel graag van de imipramine af zou willen. Is de opname recent geweest of al wat langer terug? Ik had ook imipramine voor, tijdens en na een heftige detox in het ziekenhuis en heb het enige tijd na de opname afgebouwd. Ik had dragees van 25 mg en m’n totale dosis was 150 mg voor de juiste bloedspiegel. Ondanks de enorm zware tijd en al de klachten na de opname lukte het mij om met 25 mg per 2 weken af te bouwen tot, let op! De laatste 25 mg... Vanaf de laatste 25 mg en daarna brak er hevige chemische angst uit en allerlei andere ontwenningsverschijnselen, bovenop de ontwenning waar ik al mee zat. Het was vooral de angst die er flink inhakte, dus mijn advies aan je zou zijn: wees hier heel voorzichtig mee, vooral omdat je al erg angstig bent op dit moment. Ik lees ook dat je nog 2 mg Alprazolam wilt gaan afbouwen, de meest logische volgorde zou zijn: eerst de Alprazolam en daarna de imipramine afbouwen. Zou het ook geen idee voor je zijn om eerst de Alprazolam om te zetten in Diazepam, om zo eerst wat stabiliteit op te bouwen en dan rustig afbouwen?
 9. Robbin

  9 september 2019

  Ha @Verbloemen, vervelend hoor... Is er al wel iets verbeterd ten opzichte van een paar weken terug?
 10. Robbin

  Diazepam

  Als dat waar zou zijn zaten er nu geen mensen te vijlen denk ik. De apotheek maakt dus tabletjes van 0.1 mg Diazepam, als ze 0.1 kunnen maken, moet 0.2 en 0.5 ook vast mogelijk zijn. Dit is wat in de taperingstrips ook word gebruikt om af te bouwen. Krijg je het gewoon vergoed van de verzekeraar? En zou je eens naar de mogelijkheden kunnen informeren als je bij de apotheek komt?
 11. Robbin

  Diazepam

  Dat is best interessant, welke tabletjes maakt jouw apotheek dan? O.a ikzelf betaal namelijk elke maand ongeveer 80 euro voor afbouwmedicatie. Als de apotheek bij jouw in de buurt ook afbouwmedicatie maakt en dat gaat gewoon via de verzekering zou dat voor veel mensen fantastisch zijn natuurlijk. Kan je hier iets meer over vertellen? Hoe werkt het? Welke tabletjes krijg je?
 12. Robbin

  Diazepam

  Hey @Spot, goed bezig.. Van tussentijdse ontwenning zul je niet snel last krijgen met Diazepam, door te snel gaan met afbouwen kun je wel last krijgen van ontwenningsverschijnselen. Gebruik je een taperingstrip of maakt je eigen apotheek deze tabletten?
 13. Ha Jeroen! Lekker bezig man. Het afbouwen gaat je lukken met de afbouwstrips.
 14. Robbin

  7-9-2019

  Ha leen, ik zit ergens onder de 4 mg.
 15. Goed bezig @mevrouwtje54. @Leen dat zou een teken kunnen zijn dat je er niet de hele tijd mee bezig bent, en dat lijkt mij heel goed. Diazepam kan je ook makkelijk wat later nemen, al zou ik er geen gewoonte van maken om het te vergeten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...