Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Robbin

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  399
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Robbin

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

829 profielweergaven
 1. Hoi @Leen, het kan heel goed kloppen dat je wat suffer bent door de Diazepam. Ikzelf heb daar al heel lang last van en vindt dit het enige nadeel van Diazepam. Voor mij begint de lucht inmiddels wel al wat vaker te klaren naarmate ik lager kom, maar dat is natuurlijk nog geen garantie voor jouw. Liever wat suffer dan hele vervelende ontwenningsverschijnselen denk ik dan maar.
 2. Owjee! Uitkijken geblazen! Overduidelijk de Tijgermug.
 3. Goed zo! Ja ik ben met de strips bezig en dat gaat goed. Ook 2 mg in 28 dagen, het komt op hetzelfde neer als dat jij het nu gaat doen. Komt goed! Het zou goed te doen moeten zijn met deze methode, mocht je onderweg toch wat last krijgen las dan even een kleine pauze in of pas het tempo wat aan. Succes!
 4. Is dat met of zonder cursus gebeurd?
 5. Ik ken het middel, zal het ondertekenen voor degene die je kent. Benzo’s mogen ze mij wel heeel duur maken, daar heb ik geen problemen mee. Bij mij wordt de Diazepam om af te bouwen bij de gewone apotheek vergoed, de arts zet er een code op. Betalen jullie wel voor de benzo?
 6. @doorbijter heel veel succes met de afbouw.
 7. Wat heb jij toch met die muggen? Of de muggen met jouw. Heb je nou al zo’n tennisracket gekocht?
 8. Zet hem op! @mevrouwtje54
 9. Robbin

  15-7-2019

  @Leen ik ben natuurlijk geen psychiater of psycholoog, maar ik vraag me af of je zelf niet het gevoel hebt dat wat er nog over was van de depressie misschien grotendeels te wijten valt aan de chemische onbalans in je lichaam? En dat je jezelf ook heel slecht voelde op Lorazepam door de korte halfwaardetijd van het middel? Volgens mij had jij ook al eens geprobeerd om over te stappen en was je er tot vorige week van overtuigd dat het je geen goed zou doen toch? Heb je nu niet zoiets van had ik het maar eerder gedaan?
 10. Heel goed! Hoe ga je het straks afbouwen? Of eerst even rustig aan?
 11. Robbin

  7-8 weken lorazepam en nu hel.

  Elke dag een kleine hoeveelheid van je tabletje afvijlen en wegen met een speciaal weegschaaltje of met taperingstrips afbouwen. Het oplossen in water en daar steeds iets afhalen zoals eerder uitgelegd is ook een optie. Ik blijf er wel bij dat het beter zou zijn om eerst rustig over te stappen op Diazepam. Het lijkt op de één of andere manier voor sommige mensen iets te zijn om heel erg tegenop te kijken, of het lijkt heel moeilijk te zijn maar dat is het echt niet. Over stappen op Diazepam is de beste optie om een benzo af te bouwen met zo min mogelijk klachten.
 12. Misschien heb je het zelf nog niet in de gaten @Leen, maar je klinkt al een heel stuk beter als een week terug. Veel positiever al. Ga zo door!
 13. Lekker bezig @Leen! Je hebt echt de juiste beslissing gemaakt. Ik vindt het trouwens al heel wat dat je volgas op een racefiets kunt gaan. Hou vol!
 14. Klinkt goed! Ik ben weer van de partij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...