Spring naar bijdragen

Robbin

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    634
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Recente profielbezoeken

2.726 profielweergaven

Robbin's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Hallo @Yollie, ik begrijp je frustratie.. Het is zo dat @Louisa er op dit moment niet veel aan heeft om de afbouw in eigen hand te nemen. Het zou nog meer stress en symptomen opleveren als dat ze nu al heeft voor de opname. Ook wordt je er tijdens het afbouwen meestal niet beter op. Louis heeft een hoge dosering. Het zal daarom een wat langer traject worden, maar ook dat zal uiteindelijk goed komen. Heel veel succes verder.
  2. Goedemiddag allemaal, Ik wil alle nog gebruikers en afbouwers hier even een hart onder de riem steken. Inmiddels ben ik al een tijdje benzovrij en wat voelt dat goed zeg. Ik kan bevestigen dat je je leven echt terug gaat krijgen. Alles wat je nu voelt tijdens het afbouwen gaat verdwijnen, het leven is zelfs beter als alle jaren in gebruik van benzo’s. Wat een plaat heb ik al die jaren voorgehad zeg, en denk (misschien) velen van jullie ook wel. Het leven is weer mooi zonder benzo’s. Heel veel succes en sterkte toegewenst beste mensen.
  3. Wel een goed teken dat je ondanks al je klachten en onzekerheid toch die date aangaat toch?
  4. Dat gevoel was ik idd gelukkig al een tijdje kwijt. Doe jij maar weer ffies je best, het komt goed, nog even volhouden. Hier gaat het best goed, z’n gangetje.
  5. Het is ook knap lastig te begrijpen voor een ander mevrouwtje. Het duurd lang allemaal, maar als je straks klaar bent wordt je weer beter onthoud dat goed. Het wordt pas echt beter als je gestopt bent met het laatste priegel beetje wat er nog over is. Je bent er bijna, maakt niets uit of het nog iets langer duurd, je gaat er hoe dan ook komen en al je klachten zullen verdwijnen. Nog even volhouden mevrouwtje.
  6. Van harte gefeliciteerd @EefjeJ.
  7. Ik ben dol op Kippensoep, ik ga verhuizen die kant op.
  8. Jeetje Annie waar houdt je je toch mee bezig, hier is toch niemand mee geholpen. Ga eens met positieve dingen bezig zijn, dat gaat je echt verder helpen.
  9. Mogge, hier redelijk geslapen. Het gaat best wel de goede kant op zo, ook koffie drinken gaat weer. Drink nu een dag of 5 koffie en word niet meer gelijk teruggeworpen zoals tijdens het afbouwen. Toppie, fijne dag allemaal.
  10. Dacht dat je er nooit naar zou gaan vragen @Wanhopige. Ja omzetten naar Diazepam is stukken beter, bijna iedereen hier is omgezet naar Diazepam om af te bouwen. Het is wel belangrijk dat je voldoende krijgt en het omzetten eventueel in stapjes doet.
  11. Ah het safehouse bedoel je.. Wel eens geweest daar? :-). Niks is veilig daar, Hennie is ook al wat ouder he, in het Radboud zetten ze je niet gelijk op straat. Ze heeft ook echt wel een behoorlijke storing tijdens gebruik, daar weten ze in het ziekenhuis wel raad mee.
  12. @Deligaf1, in Solutions heb ik ook gezeten, prima kliniek maar niet voor benzo’s. Het Radboud is geen vergelijking met een afkick kliniek, veel betere zorg en geen toeters en bellen, daar is dit waar Hennie nu is orde van de dag. In Solutions weten ze hier niet zo goed raad mee, en voor haar is het daar binnen niks in deze situatie.
  13. Als je er zelf 100% in geloofd, werkt het. Alles werkt (tijdelijk) waar je in hoofd overtuigd van bent.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...