Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Robbin

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  633
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Robbin

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

1722 profielweergaven
 1. Hallo @Yollie, ik begrijp je frustratie.. Het is zo dat @Louisa er op dit moment niet veel aan heeft om de afbouw in eigen hand te nemen. Het zou nog meer stress en symptomen opleveren als dat ze nu al heeft voor de opname. Ook wordt je er tijdens het afbouwen meestal niet beter op. Louis heeft een hoge dosering. Het zal daarom een wat langer traject worden, maar ook dat zal uiteindelijk goed komen. Heel veel succes verder.
 2. @Roeltje31 ja het gaat echt over, het is allemaal tijdelijk. Zodra je netjes afgebouwd bent ga je langzaam of soms snel al opknappen.
 3. @Roeltje31 zeker weten dat ik daar last van had. Ik snap dat je je soms geen raad meer weet. Voor sommige mensen is het een hele lange rit om er vanaf te komen, maar het is het echt waard. Mij heeft het 2 jaar gekost om er uiteindelijk vanaf te komen. Ik kom van 150 mg Oxazepam en bouwde 50 mg Diazepam af.
 4. Stap voor stap van alle medicatie af zal je goed doen.
 5. Nee dat hoeft niet, dat kan je het beste doen als je helemaal klaar bent. Een arts vinden die samen met jouw de afbouw wilt en kan doen is het beste wat je kunt doen nu.
 6. Hoi @Roeltje31, ik heb ervaring met iets anders. Het afbouwen van benzo’s. Na de afbouw ga je je weer stukken beter voelen, wat je nu allemaal aan het doen bent gaat natuurlijk helemaal nergens over, wist je dat benzo’s bij langdurig gebruik juist tegen je gaan werken? Als ik je zo hoor speelt dat bij jouw ook wel een beetje. Om je weer helemaal goed te voelen zul je eerst moeten afbouwen. Het beste kun je dat doen door alles wat je nu slikt om te zetten naar Diazepam en heel langzaam afbouwen met bijvoorbeeld taperingstrips.
 7. Goedemiddag allemaal, Ik wil alle nog gebruikers en afbouwers hier even een hart onder de riem steken. Inmiddels ben ik al een tijdje benzovrij en wat voelt dat goed zeg. Ik kan bevestigen dat je je leven echt terug gaat krijgen. Alles wat je nu voelt tijdens het afbouwen gaat verdwijnen, het leven is zelfs beter als alle jaren in gebruik van benzo’s. Wat een plaat heb ik al die jaren voorgehad zeg, en denk (misschien) velen van jullie ook wel. Het leven is weer mooi zonder benzo’s. Heel veel succes en sterkte toegewenst beste mensen.
 8. Wel een goed teken dat je ondanks al je klachten en onzekerheid toch die date aangaat toch?
 9. Dat gevoel was ik idd gelukkig al een tijdje kwijt. Doe jij maar weer ffies je best, het komt goed, nog even volhouden. Hier gaat het best goed, z’n gangetje.
 10. Het is ook knap lastig te begrijpen voor een ander mevrouwtje. Het duurd lang allemaal, maar als je straks klaar bent wordt je weer beter onthoud dat goed. Het wordt pas echt beter als je gestopt bent met het laatste priegel beetje wat er nog over is. Je bent er bijna, maakt niets uit of het nog iets langer duurd, je gaat er hoe dan ook komen en al je klachten zullen verdwijnen. Nog even volhouden mevrouwtje.
 11. Van harte gefeliciteerd @EefjeJ.
 12. Ik ben dol op Kippensoep, ik ga verhuizen die kant op.
 13. Jeetje Annie waar houdt je je toch mee bezig, hier is toch niemand mee geholpen. Ga eens met positieve dingen bezig zijn, dat gaat je echt verder helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...