Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Spinder

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Spinder

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dit kan ik niet uitzitten! 12.5 Mg ingenomen omdat het helemaal mis ging. Toen in slaap gevallen wakker en trilt en adrenaline rushes. Enorme spierspanning. dit is nog erger dan waarvoor ik het ingenomen heb hoe kan dit nou?! Moet crisisdienst bellen nu is het voorbij!. ik kan deze bijwerking niet vinden. ik sliep gewoon en werd wakker en toen dit!!! Ik zit schudden op mijn stoel.
 2. O God nee, ik heb 1 tablet Quetiapine ingenomen 12.5 Mg en wordt net wakker en sta op tilt!! voelt chemisch!! help typ nu op goed geluk!! het is voorbij!! Wat moet ik nu doen??! hoe kan dit help!! ik sla op hol
 3. Vandaag volgens mijn man precies 4 weken van de Rivotril af. Ok ik sliep slecht, maar mijn gevoelens kwamen terug. Ik werd weer wie ik ooit was voor de rivotril. We konden ons geluk niet op. Natuurlijk kwamen ook de gevoelens van een heftig verleden naar boven. Maar daar kon ik mee dealen. Ik was zo trots en nu nu ben ik een wrak. ik heb dit gewoon nooit aan voelen, zien komen, nooit! Wat een hel! Nu denk ik vaak aan de dood dat wil ik niet, ik wil weer gelukkig worden met mijn man, samen oud worden. Ik zie alleen geen uitweg. Ik ben zo uitgeput en wanhopig Wat een verschrikkelijk middel die rivotril.
 4. Ik trek mij weer terug want ik zit nu op de hele tijdlijn en dat wil ik niet. die is van jullie
 5. Dat heb heeft mijn man vanmiddag gedaan @mevrouwtje54 Bedankt voor de tips. havervlokken of havermout idd, krijg het niet weg moet kokhalzen
 6. Ik was aardig bezig @Robbin maar door de slapeloze maanden vergt dit zijn tol. Elke dag wandelen maar door mijn verkrampte spieren kan ik nu niet meer lopen. ik word hier intens verdrietig van zoals mijn lichaam me in de steek laat. ik had een heel project klaar om de schuur te schuren en te verven om maar bezig te zijn. Dit lukt nu niet. ik kom buiten op ons erf in de zon. wij wonen buitenaf en probeer skip boo te spelen met mijn man s’avonds. ook was ik weer aan het koken( dat deed mijn man al jaren), ik kreeg overal weer zin in toen ik vd rivotril af was. en nu wat een zielepiet ben ik nu, bah!
 7. Mijn bloed is daar vorig jaar op getest, kwam daar niet uit. Ik slik ze al zo’n 10 jaar en krijg ze wel vergoed. En ik slik nu niets meer alleen de omaprazol en Thyrax. Melk maakt het helaas erger. Dank je wel voor het meedenken. Het hoofdeinde van mijn bed net verhoogd, maar helpt ook niet, het is nu te erg. Ja dat weet ik wel zeker. ik kan nu alleen ook niet meer eten en slapen. Nu vind ik alleen dat laatste nu even vd hoogste prioriteit. Ik ben op! dank je wel lieve mensen, ik kan op het internet ook niet echt iets goeds vinden. en alles wat ik probeer werkt averechts. niet eten is ook niet doeltreffend omdat een lege maag het ook triggert. Weer een cirkel! Gadver!
 8. Lieve allemaal, sorry dat ik er zo overheen wals. Maar weet iemand raad? Mijn maagzuur doet zo’n pijn in mijn slokdarm. Dit komt door adrenaline rushes. Ik weet me geen raad. Ik zag een tip van komkommer eten maar daar wordt het ook erger van. Ik kan niet meer liggen en ben radeloos. Zo moe en bang, sorry. Ik durf niet meer te eten. al zou heg alleen maar wat verzachten. ik slik al heel lang maagzuurremmers Omeprazol maar die helpen nu niet meer.
 9. Jeetje wat een hel @Verbloemen en zo herkenbaar.. Ja dat is onze enige optie.. Ik ben ook blij met dit forum en de steun. Ja dat moeten we doen, dank je lieve @Verbloemen Je bent een sterke vrouw!
 10. Dank je voor de support @Cyclad58 Ik ben zo moe dat ik niet meer realistisch kan denken. Door de pijn kan ik niet gaan liggen. Aanvallen gieren ook weer, het is zo verschrikkelijk zwaar! ik moet blijven geloven! Vooral omdat ik even heb mogen proeven van de “goede” momenten
 11. Ik weet het eigenlijk niet meer zeker of ik wel beter ga worden.. Totale paniek
 12. Nu net een banaan naar binnen gewerkt, ik durf niet meer te eten omdat ik niet weet wat dat maagzuur bevordert en wAt niet
 13. Door de enorme aanvallen wekenlang achter elkaar is mijn slokdarm heel pijnlijk. ik ben ook 2 kilo afgevallen en kan niet eten, ben zo misselijk. Gisteren toch maar biscuitjes naar binnen gewerkt en dat bleef erin. Mijn man bakte ‘s avonds een eitje zonder brood voor me en dat is helaas niet goed gevallen. waarom zo stom geweest om een ei te eten! Ik had het bij de biscuitjes moeten houden, maar ik ben zo zwak, geen slaap, geen eten, ik dacht ik moet toch eten. Dalijk komen die aanvallen weer, ik moet aansterken. ondanks dat de aanvallen even op de achtergrond zijn en ik zo ontzettend moe ben kan ik weer niet slapen. Ik zit rechtop in bed en mijn slokdarm doet zo’n pijn. hyperventilatie aanvallen, een been wat zeer doet en tintelt, kan bijna niet lopen, slechter zien, duizelig, niet kunnen eten, misselijk, al dagen geen ontlasting, rare angstige gedachten daarom zit ik hier midden in de nacht te typen om even iets eruit te gooien. Ik ben bang van de “afkickverschijnselen” bang dat ik er wat aan over hou als ik dalijk eindelijk vrij ben van alles. Is dit allemaal normaal en gaat ook dit over? Nu weer niet slapen hoe lang nog?! ook weet ik dat de heftige aanvallen terug zullen komen dalijk brand er een gat in mijn maag en slokdarm. ik heb al maagzuurremmers Omeprazol die slik ik al jaren maar die doen helemaal niks bij dit geweld. Ik ben zo ontzettend moe.. Ik kan geen afleiding zoeken in tv, laptop omdat al weken niet tegen dat licht kan ( dit typ ik in gedeeltes), lezen lukt niet wandelen ook niet door mijn zere been. is dit het waard? Ja want ik ga beter worden!!
 14. Ja en nu zit ik te janken @Kannietmeer Thx
×
×
 • Nieuwe aanmaken...