Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Spinder

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  211
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Spinder

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Even een update over mij. Ik doe het hier omdat dat voor mij beter voelt. Ook ben ik een poos niet geweest, op het laatst zat ik hier iedere minuut te kijken en mij soms te ergeren. Wat overigens geheel aan mijzelf en de periode waarin ik verblijf ligt. Dat kon en kan ik er natuurlijk niet bij gebruiken. Than again, als je je ergert komt er blijkbaar toch ruimte tussen de aanvallen.. Want de/mijn aanvallen zijn ALLES verterend er is NIETS anders! Complete wanhoop en je bent echt niet jezelf. Deze aanvallen zijn overigens heel goed te zien op de documentaire van de CNN : https://youtu.be/Yh54uj6qH98 Gelukkig zijn de aanvallen nu al langere tijd (lees meer dan 12 dagen) verdwenen. Ik durfde het bijna niet te melden uit angst dat ze terugkomen. Heel apart want ik ben niet bijgelovig, normaal niet.. Zo bang was en ben ik voor deze alles verterende aanvallen. Mijn lichamelijke kwalen die hierdoor zijn ontstaan samen met de spierspanning, slapeloosheid en mijn zenuwgestel op tilt, zijn nog altijd aanwezig. Lopen kan ik amper en we hebben nu voor 2 weken een rolstoel gehuurd zodat ik toch buiten kom. Ik vind het vreselijk maar net zoals alles moet ik dit accepteren. Ik heb wel wat vd benzo-afbouw geleerd, nederig zijn en acceptatie. De aanvallen over je heen laten komen en acceptatie, er is namelijk geen andere weg!! Niets en niemand kan je helpen, ze kunnen je geloven en net als jij het uitzitten en je constant eraan herinneren dat, HOE LANG HET OOK DUURT, HET GAAT OVER!!! Zo enorm belangrijk!!! Mijn psychiater heeft contact met Erik Paling en zodoende word ik nu echt serieus genomen. Dank je Erik Paling en dank je psychiater, zonder jullie had ik weer aan de Rivotril gezeten. Maar mijn grootste dank gaat uit naar mijn man en @Robbin zonder hen had ik waarschijnlijk andere rigoreuze plannen ten uitvoer gebracht. Ook wil ik meerdere mensen op het forum bedanken dat zij steeds weer de moeite namen om positief en geruststellend te reageren als ik het licht niet meer zag tijdens mijn aanvallen. Ik ben er nog lang niet en wie weet komen de aanvallen weer terug.. Dat zien we dan wel weer! De kans is aanwezig. Dan kan ik hier teruglezen hoe het weer kan zijn, een soort ingebouwde herinnering, noem het een veiligheidsmaatregel voor terugval. Ik heb er wel meer, ik heb video’s opgenomen waarin ik mezelf moed in spreek. Helaas slaap ik nog bijna niet( en ja dit is helaas mogelijk en nee, ik ben nog niet dood) gelukkig wel om de paar nachten 4 uur door de Mirtazapine en heb nu een verzwarings/gravity deken besteld die ik waarschijnlijk morgen thuis krijg. Ik ben benieuwd of iemand hier weet wat het is. Ik had er nog nooit van gehoord en laat jullie zeker weten of het een bijdrage levert aan mijn nachtrust.
 2. Je hebt helemaal gelijk, maar ik zit er even doorheen @Cyclad58 Dank voor je positieve kijk, die is heel welkom!
 3. Ok ik moet hem breken van mijn psychiater... @doorbijter Alles in mij wil er eentje nemen omdat ik eindelijk wil/moet slapen. maar helaas vertrouw specialisten/dokters niet meer omdat ook de rivotril ooit is voorgeschreven door een specialist. *zucht*
 4. Mijn psychiater heeft de mirtazipine voorgeschreven. Hoeveel mg gebruiken jullie @ELL en @doorbijter? Ik moet het eerst even laten liggen voordat ik het durf. Maar mijn psychiater zegt ook hoeveel erger kan het nog worden dan wat je nu doormaakt.. En dat klopt
 5. Sterker nog voor mijn laatste 5 uur slaap heb ik ook niet geslapen. dit gaat al 6/7 weken zo, tot 5 uur slaap per 8 dagen. die adrenaline rushes gaan ook maar door ikheb zoiets nu van spuit me nu maar vol, het boeit me niet meer. denk ook heel vaak aan hoe stop ik dit voorgoed.
 6. Ja 0 uur ik lig ook niet dus kan niet wegvallen, ongelofelijk toch en zo eng! Ik ben in een constante staat van alertheid. Ik ben nu ik geloof 7 weken vd rivotril af na een gebruik van 25 jaar. @Annie87wat een hufter die ex van jou! normaal is zoiets al zwaar laat staan nu. Je bent nu kwetsbaar. ik kan ook al een poosje niks meer, mijn man doet alles. Ik kom niet meer onder de mensen. wat een hel!
 7. Sorry @Annie87 Ik wou dat ik je kon helpen.. ik kan mezelf niet eens helpen. mijn 84 jarige vader is weer opgenomen. Nu hebben ze hem direct onderzocht om te dotteren, blijkt het niet meer te kunnen. Ze moeten weer een open hart operatie bij hem doen. En ik kan hem en mijn moeder nu niet bijstaan.
 8. @Annie87 O nee lieverd wat een hel! Ik heb vorige week maandag op dinsdagnacht voor het laatst geslapen 5 uur. Ik sta volledig op tilt!
 9. Het wordt niet minder alleen maar erger! Wat moet ik nu doen?! Help!
 10. Ik kan niet meer... prop me maar vol met benzo’s ofzo het kan me niet meer schelen.. mijn “geluk” zal wel zijn dat ik daar ook niet-niet meer tegen kan..
 11. Het giert maar door, ik ben zo bang!
 12. Ik geloof er niet meer in Ad, maar ik hoop het wel. Dit is al meer dan 7weken aan de gang! Dit is zo creepy! Als je me dit 2 maand geleden had verteld , had ik gezegd dat bestaat niet! Maar helaas het bestaat wel en ik ben zo enorm alert en zo bang... Dan lees ik hier ‘ ik slaap zo slecht, maar 5 uur ofzo’.Dan denk ik’ sliep ik dat maar’!
 13. Dank je voor je steun @Cyclad58dat stel ik heel erg op prijs. ik heb vorige week maandag op dinsdagnacht 5 uur geslapen daarna niet meer.. dit is een nachtmerrie! Ik kan alle steunende woorden goed gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...