Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

mevrouwtje54

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  223
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over mevrouwtje54

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Yollie Helaas gaat voor velen van ons het afbouwen en ontwennen niet zonder kleerscheuren, luister goed naar je lichaam en accepteren wat er gebeurt, dat is heel lastig en het liefste wil je niets voelen, maar voor niets gaat de zon op, en je klachten zijn niet buitensporig doorzetten meid.
 2. Nee hoor ik heb geen onderzoek staan, ze zouden me dan zomaar de diagnose ms geven, dus dat ga ik niet doen ben er nog geen 2 maanden af, kan alleen de honden nog met een rollator uitlaten.Ze wilden een neuropsychologische test gaan doen, dat heeft weinig zin nu.
 3. mevrouwtje54

  24-01-2020

  @Wilhelmina wat ben je toch een schat....ik heb een lekker rustig muziekje voor je erop gezet......je gaat het echt redden, ik vind je zo'n dappere dodo
 4. Dat geld ook voor jou en iedereen op het forum, het gaat eens voorbij!!
 5. Er is verbetering maar mijn hoofd doet het nog niet.
 6. Het gaat echt beter worden Louisa blijf daar op vertrouwen.....probeer hier maar naar te luisteren als het lukt.
 7. @Briba Ik heb gelezen over 2 supplementen die gebruik wordt voor tinnitus, lipo flavonoid plus en brain-awake misschien iets om in te kijken. @ELL Bijna daar super, hopelijk gaat het daarna snel beter worden voor je.
 8. Goedemiddag allen, hoe staat iedereen ervoor?? Ik ben nu 30 dagen benzo vrij en de disbalance/schade is bij mij behoorlijk zodat ik bijna weer wat wilde nemen, maar dat gaan we natuurlijk niet doen, als de verslavingsarts mij weer gaat bellen ga ik vragen of hij leergierig genoeg is om mij een hersenscan te laten maken, om te zien hoe het eruit ziet, al is het alleen maar om te laten zien dat het niet tussen de oren zit, ik hou jullie op de hoogte. Hij zei dat ik trots mocht zijn dat ik heb doorgezet dat de meeste zoals in mijn geval allang hadden opgegeven en "" vooral ziek blijven "". ik wuifde dat weg maar ik ben VERDOMDE TROTS op mijzelf, ik heb het toch maar allemaal over me heen laten komen, het heeft jammer genoeg een hoop gekost maar ik ben nog jong genoeg om een nieuw leven op te bouwen.Dus lieve mensen geef de moed niet op.Ik kan alweer wat lichte huishoudelijke taken doen en ga zo proberen op mijn fiets even weg te gaan zonder ergens tegen aan te rijden of onder een auto te komen, maar ja een roker heeft geen grenzen en ik zit zonder
 9. Ik lig het laatste jaar met mijn beestenboel gezellig op de bank met de tv aan niet ideaal maar daar lig ik wel het rustigste is ook een heerlijke hoekbank, maar ik begrijp de wanhoop heel goed, ik heb zelf de laatste 2 jaar aardig over mij heen laten komen ook het niet kunnen lopen en praten en alle andere klachten, maar de hoofdklachten drijven mij nu tot wanhoop dat ik bang ben dat ik het niet volhoud en ook terug moet op iets.
 10. Ik zal ook vol moeten houden, valt af en toe niet mee zijn gewoon teveel klachten bij elkaar.
 11. Ik hoop het wel, het is bij mij geen pijn maar geen gevoel erin verdoofd mijn hoofd gaat alle kanten op geen stabiliteit.Iets meer gevoel in mijn benen nu maar zwaartekracht en balans/evenwicht zijn vreselijk.Ik voel me vies dronken alleen ben ik nuchter.Dus na een jaar 24/7 dronken gevoel ben ik het wel zat.
 12. Er zijn klachten bijgekomen en een aantal verbeterd, de overschakeling naar diazepam heeft mij letterlijk gevloerd. En als ik heel eerlijk moet zijn,als ik binnen een aantal maanden nog niet normaal kan lopen of mijn hoofd kan bewegen zal ik weer op die troep terug moeten,met de kans dat je niet stabiliseert.
 13. Met dat serotonine syndroom en coma nog wat medische dingen gebeurt niet zo fraai, maar maakt nu wel duidelijk waarom ik angst/paniek en slapeloosheid kreeg.Het had anders aangepakt moeten worden achteraf, maar een pilletje is makkelijk toch dan zijn ze van je gezeik af!! Stom van mijzelf dat ik nooit naar deze medicatie heb gekeken, maar goed een arts hoort goed voor je te zorgen. @doorbijter kan beter lopen maar voor de rest ben ik nog niks waard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...