Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

mevrouwtje54

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  173
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over mevrouwtje54

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat geloof ik ook direct Liz, maar coping is natuurlijk ook een puntje ......Je doet trouwens super werk, zorg goed voor jezelf
 2. Hoge hartslag heb ik meer last van sinds ik op 8 mg sta, ik heb daar propranolol voor gekregen ben toch hart patient en daar zit ook wel een beetje angst van mij,die intense onrust heb ik nu ook veel last van...ik vind hem een beetje dubbel heeft 2 kanten denk ik ...de ontwenning en de verdoving die bijna weg is we hebben ze tenslotte niet voor niets gekregen Het slapen gaat nog redelijk,maar ik heb mijn laatste tabletje ook voor de avond gelaten ben benieuwd wat dat gaat worden.
 3. Zo je was er vroeg bij bolletje,ik draaide me nog even om rond 7 uur sliep pas laat. Even een muziekje misschien heeft iemand er iets aan
 4. Ik hoop het ook, jammer dat ik toen niet wist wat ik nu weet......Dit is dan ook het jaar van bezinning voor mij
 5. Als ik nu terug kijk had ik op de Lorazepam afbouw meer last van mentale klachten....sinds de overstap ben ik gewoon weggeblazen kan het af en toe niet beschrijven wat er gebeurt....een pauze inlasten is in mijn geval geen optie ik kan alleen maar herstellen als ik er van af ben....kan alleen de snelheid nog een beetje bijstellen.Ik hoop dat die strips te behappen blijven voor je.
 6. Vanaf ong 5 mg heb ik ook steeds meer onrust en zelfs flinke paniek gehad,paniek is gelukkig nog niet terug gekomen maar loop heel de dag te steunen en te zuchten,kan nu ook bijna niet lopen wordt alle kanten op getrokken en ook een soort van gevoelloosheid in handen en benen en makkelijk trillerig totaal geen vastigheid,ben benieuwd of ik de honden zo nog kan uitlaten
 7. Er is geen weg meer terug Leen, we zijn er alle 2 bijna.....dit smerig goedje moet er gewoon uit
 8. Hey lieve mensen, Ik ben vanmiddag bij mijn arts geweest ze zijn super tevreden over hoe de afbouw gaat en als ik er vanaf ben gaan we een neuropsychologische test doen, en van daar uit gaan we kijken aan welke problematiek er allemaal gewerkt moet worden,super nieuws ,ik wordt er gemotiveerd van
 9. Thnx....hoop ook dat het niet heel vaak gaat voorkomen zo'n hele dag...wat is dat *piep* zeg.....heb ook nog niet uitgevogeld hoe ik dat kan opvangen voor mezelf,als die andere klachten nou is minder gaan worden dan kan ik het er uitlopen.
 10. Kan niet wachten.....dit is zo niet herkenbaar.
 11. Heel de dag paniek hier...zwaar overprikkeld...niet te genieten.Had dit zo niet verwacht met een langzame afbouw bah,hoop dat het niet lang duurt.Hebben jullie dat ook ervaren?
 12. Ik heb dit ook,dan lijkt mijn ademhaling ook niet goed mee te gaan,ik neem dan een paar slokken water en dat slik je zo weg.
 13. Goed hoor @ELL dat je je afbouwtempo hebt kunnen vinden het is wel belangrijk dat je bezig kunt blijven.Ik ben al die tijd al uitgeschakeld en 4 mg gewicht is nog te doen,ik blijf dus nog ff doorgaan en dan gaat volgende week mijn laatste tabletje in de bankschroef.
 14. Goedenavond,het is verdacht stilletjes hier @Deligaf1 Ik hoop voor mij een Benzo vrij nieuw jaar,will see.......Fijn weekend allemaaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...