Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

mevrouwtje54

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over mevrouwtje54

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat zei mijn zoon ook al,zo bizar dat het voor je neus ligt en toch vergeet.Ga het alarm toch maar instellen.
 2. @Robbin Liz heeft me met een weegschaaltje geholpen en uitgelegd hoe zij het deed ..(zo blij mee), ik ga voor 2 mg in 28 dagen ben dus heel benieuwd.Jij bent toch net met je strips begonnen?....Hoe gaat het met jou.
 3. @Robbin Mijn afgevijlde tablet voor vanavond ligt klaar....nu niet vergeten in te nemen
 4. @EefjeJ Ik ga mijn best doen,dank je wel
 5. @KannietmeerDank dat ik even tegen je heb heb kunnen spuien,en nu tjop tjop naar de nul (in een rustig tempo)
 6. @Cyclad58Ja toch,heb daarna ook in een deuk gelegen ondanks alles, en heb ik nuttige info deze komende maanden zal ik het zeker melden.
 7. Heb hem ook ondertekend!
 8. hoi toni67: Ik lees nu net jouw verhaal ,ik ben ook aan het afbouwen van Lorazepam nu omgezet naar diazepam,Heb ook een hartinfarct en dubbele bypass gehad en Sint-Janskruid is echt een NO.NO je moet sowieso goed uit kijken met kruiden,niet alles is onschuldig bij hartmedicatie.
 9. Goedemorgen luitjes, Vandaag ga ik beginnen met tapperen na 2 rot weken te hebben gehad,stap naar 8 mg en nog eens 8 mg vergeten ook dat is een aanslag geweest op mijn zenuwstelsel .Ik kon niet meer goed denken, praten,lopen, alles vergeten noem het maar op .Ging een avond mijn magnesium innemen en kwam terug met een cornetto,heb er 4 opgegeten ,maar heb er wel van genoten,dat dan wel Ik heb filmpjes zitten kijken van Benzo Withdrawal, wat een hoop duidelijkheid gaf maar ook een beetje angst dus resultaat paniek aanvallen,dat ga ik dus niet meer doen.Vandaag prioriteit vijltje kopen en ervoor gaan. Fijne dag allemaal ,hopelijk gaat het een beetje voorspoedig met jullie.
 10. Goedemiddag allemaal , Geniet iedereen een beetje van het mooie weer? Een heerlijke warme middag hier 21 graden ,alles staat lekker open maar mijn rolgordijnen zijn naar beneden. Mijn hoopvolle nog 8 mg laatste loodjes,is even gezakt naar even niks doen. Ben in deze 9 dagen 2 x de avond dosering vergeten dus gewoon mijn 8 mg.... ben gevloerd. mijn spoedcursus micro tapen moet nog even wachten,maar laat het maar even over me heen komen . Hopelijk volgende week beter.
 11. @KannietmeerJe moet is even kijken naar Exendo Glycine magnesium....Die wordt ingezet bij afbouw AD,ik neem zelf 2 capsulles 1 uur voor het slapen dat gaat prima,je mag er 6 innemen,dus overdag erbij kan ook.Mischien een optie.
 12. Voor het slapen en afbouwen is mij een supplement van Glycine magnesium aangeraden door een Orthomoleculair Therapeut...omdat dat ook wel wordt ingezet bij afbouw AD En magnesium is sowieso geen slecht supplement om te nemen. Ik ga wel laat naar bed maar kan gemiddeld tussen de 6 of 8 uur slappen. Van Exendo neem er 2 een uur voor het slapen dan doe je 3 maanden met een pot.
 13. Die spoedcursus zit er wel aan te komen
 14. Ik heb geen idee of die aanvallen met de benzo's te maken heeft gehad ik dacht daar niet eens aan....ik ben tenslotte toch hartpatient en het is een bestaande klacht (Prinzmetal) Toen ik de cardioloog belde en ook uitlegde dat ik aan de benzo's zit en aan het afbouwen ben zij hij dat er geen bewijzen voor zijn dat het daar door komt, Maar ik ga nu zelf toch wel denken dat het daar wel mee te maken gehad , dus blij met medicijn eraf. En nu een paar uur verder heb ik besloten om nog een aantal dagen bij te komen en dan te beginnen met microafbouw, als de arts daar wel aan meewerkt met hoeveelheid tabletten. dan nog even uitvinden hoe het werkt.
 15. bij mij 3xdaags...2/2/4 mg
×
×
 • Nieuwe aanmaken...