Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

mevrouwtje54

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over mevrouwtje54

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @LightspacerSterkte vandaag ,ik hoop dat er een goede behandeling is voor je moeder.
 2. @Leen Zo bizar dat je hersenen en lichaam niet doen wat je wilt,en als ik nu naar de boom kijk is Hovenier worden in de toekomst ook geen optie i.i.g ik zit ergens op de 4,5 mg nu.
 3. Goedemorgen ,een beetje kunnen slapen allemaal,gaat hier nog redelijk goed. Wat een sombere regenachtige dag vandaag,niet zo bevorderlijk voor onze benzo brains,gisteren was het aardig te doen dus ik dacht ik ga even proberen mijn plataan te snoeien, ik op mijn trap met een lange snoeischaar en snoeien maar,niet te doen ,wat een *mind fucking* rot pillen zijn het toch (sorry voor mijn uitspraak) .Vandaag maar lekker Netflixen ik ben aan het laatste seizoen van Orange is the new Black bezig,heeft iemand nog andere goede suggesties?
 4. hoever ben je nu en hoeveel bouw je per maand af? @Leen,ik sta vandaag op 5 mg, ik doe 3 weken over 1 mg ....en het mooie van het vijlen is dat je het per dag of week kan bijstellen.... wordt dit te zwaar plak ik er nog een week aan vast .Ik zie het maar als het zijn nog maar 5 mg Diazepam, en de tijd maakt me niet uit,ik kom tenslotte toch van 6 mg lorazepam. Ook al is het niet de eerste keus van mijn arts laat hij mij hier gelukkig mijn gang in gaan zolang ik maar op 0 kom.
 5. @Leen Toen ik op 8 mg stond ben ik in die week ook 8 mg vergeten,nou ik heb het echt geweten ....volgens de plannen wilde ik nu op 0 staan maar dat heeft andere hele vormen aangenomen,doe het nu rustig aan met vijlen en zet nu overal een wekker voor Ben vandaag heerlijk muziek aan het luisteren heb weer een nummer aan mijn playlist toegevoegd,lekker luisteren verstand op 0 en hop naar herstel.
 6. Denk dat er sowieso voor ieder haartype wel goede dingen in zitten, zoals niet verven, weinig föhnen en borstelen etc. Nou @ELL Dat laatste gebeurt hier....ik hoef alleen nog maar op mijn bezem te stappen
 7. Dit is wat ik er even snel van kon vinden,je kan ook een gewone magnesiumbisglynaat nemen daar slapen sommige mensen ook goed op,ik vind deze zelf prettig. Wat is magnesiumbisglycinaat? Bisglycinaat daarentegen, is een geval apart. Eveneens een magnesiumverbinding en net als citraat organisch gebonden. Maar de kwaliteit van bisglycinaat is dat het de zogenaamde ‘mineralencompetitie’ in het lichaam omzeilt. Dat zit zo: meerdere mineralen maken gebruik van dezelfde transporters, wat de opname van magnesium belemmert. Ons lichaam beschouwt magnesiumbisglycinaat echter als aminozuur, waardoor het in tegenstelling tot de andere magnesiumverbindingen zeer goed wordt opgenomen. Bovendien bestaat bisglycinaat uit heel fijne, kleine deeltjes waardoor het óók in je hersenen terecht kan komen, iets wat citraat minder goed tot niet lukt. Voor het behoud van een goed geheugen en een normale geestelijke balans is magnesiumbisglycinaat dus de beste keuze.
 8. @EefjeJIk gebruik deze voor het slapen en wordt er ook wat minder onrustig van,het is een magnesium bisglycinaat met extra glysine ,je kan het opzoeken op de site van gezondheidaanhuis.nl of dit wat is.
 9. @ELLIk heb dat ook om niks in een deuk kunnen liggen,heb het ook met mijn zoon we hebben dezelfde humor dan liggen we samen dubbel, ik geniet wel van die momenten dat mag van mij wel blijven ik bouw ook diazepam af.
 10. @bolletjeDat ben ik,ik had eerst een gele Buddha afbeelding,maar werd kriegelig van de KleurIk heet Jacky, en heb elke dag contact met Hennie om haar te steunen en er doorheen proberen te praten ,ze gaat momenteel door een hel,er is een hoop gebeurt bij haar qua medicatie.En hopelijk met hulp van Liz en mijzelf komt ze weer op het goede spoor.
 11. Daarom,ik werd ook positief verrast door mijzelf
 12. Ik ben nog niet veel waard hoor, maar sta er wel positiever in. Doordat ik weer beter kan denken komt het woordje acceptatie zo af en toe de hoek om zetten,en de rest komt ook wel weer.
 13. Nou idd , korte termijn geheugen is nog een ramp, ik weet het niet meer van vorige week ,maar dat maakt ook niet uit er zit zeker verbetering in .Hoe gaat het nu bij jou @Robbinis het te doen voor je 2 mg in 28 dagen?? ik heb het bij mij nu bijgesteld naar 6 weken en kijk het daarna weer aan ,Het voordeel dat je weer terug komt in deze wereld
 14. Fijn hoor @EefjeJ en @Moedig dat het redelijk goed gaat met jullie,ik sta donderdag op 6 mg en vindt het wel spannend worden.Voel me i.i.g beter in mijn hoofd .Ik ben afgelopen vrijdag naar de cardioloog geweest,ik moest vorig jaar met een betablokker stoppen n.a.v.elke dag vaatspasmen rond mijn hart, echt geen pret .heb er nu z'on 10 maanden geen last meer van maar wel weer last gekregen van bonkende hartslag/fladderend/en overslagen..wat ook erger is geworden in de afbouw.Nu weer een betablokker is gelijk al minder hopelijk blijft het goed gaan en krijg ik die spasmes niet terug.Voor de rest probeer ik gestaagd door te gaan.
 15. mevrouwtje54

  9-8-2019

  Achh zo zielig...Heeft mijn hondje ook last van,toen hij haast niet meer kon lopen natuurlijk pijn stilling gehad en ik heb een bench aangeschaft en daar heb ik een matrasje met traagschuim voor laten maken....en zo goed als mogelijk dat 6 weken proberen vol te houden alleen eruit om te plassen .....Hij krijgt nu omega-3 supplement en 1 met glucosamine/chondroitine en msn....als hij veel pijn heeft een pijnstiller.Hij is nu 11 en loopt nog steeds rond ....laat hem nu s,avonds ook nog steeds in de bench slapen dat matrasje doet goed voor zijn rug... de eerste nachten ben ik bij hem blijven slapen kon wel janken dat ik hem op moest sluiten....maar hij was er redelijk snel er aan gewend.Ik hoop zo voor je dat dit bij jouw hondje ook het geval is ....heel veel sterkte @bolletje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...