Spring naar bijdragen

ELL

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    270
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1.574 profielweergaven

ELL's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Hoi @karin123, dit is een bekende en veelgehoorde klacht: dat klachten ‘s avonds minder worden. Ik heb dat zelf ook gehad. Gaat gewoon vanzelf, zit echt niet tussen je oren, is een chemische onbalans. @Cyclad58, toch alweer winst, een paar avonden zonder Temazepam geslapen!
  2. @Wanhopige het is echt gemeen spul :-( Hopelijk voor jou snel verlichting.
  3. @Wanhopige lijkt me inderdaad niet zinvol om er nog naartoe te gaan. Jij doet wat je kunt.
  4. @Wanhopige ga je alleen nog voor controle naar de psychiater?
  5. Hoi allemaal. Hier ook last van de warmte. Ik ben 4 maanden benzovrij, en het valt me tegen hoe langzaam het herstel gaat. Niet om jullie te ontmoedigen: de klachten die ik heb zijn op zich draaglijk. Ik slaap meestal iedere nacht en geen angsten/trillingen of extreem nerveus. Maar een half uurtje met een onbekende praten is al uitputtend. Mijn lichaam en hersenen willen nog niet zo. Nu door de warmte kloppende aderen en hartkloppingen. Nadenken is al snel ingewikkeld. Veel hoofdpijn en ook wel spierpijn. Onrustig slapen. En vaak verdrietig omdat ik weinig kan. In de afbouw voelde ik me positiever en kon ik ook meer genieten van kleine dingen. Dat deel lijkt nu uitgeschakeld. Nou ja, we gaan maar weer door. Sterkte allemaal met de warmte, afbouw en herstel
  6. Gezellig allemaal de periode ;-) Vrouw zijn is niet altijd makkelijk @doorbijter, ik heb in 6 maanden de Zoloft afgebouwd. Ik zat op 25 Mg, zou een zeer lage dosis moeten zijn. Het is lastig te zeggen of ik daardoor langer last heb. Voor mij voelde het alsof ik geen andere keuze had dan er gelijk met de benzo af te gaan. Ik kwam uiteindelijk een kilo per week aan, en was super kortademig. Nadat ik eraf was keek ik volgens de omgeving veel minder doods uit mijn ogen en kon ik weer beter ademen. Anders had ik het misschien later afgebouwd, maar ik had er zoveel last van. Ik zag het ook niet zitten naar 100 kg te gaan. Ik was ook al een paar jaar niet best qua gezondheid. Pillen eroverheen. En dan duurt het lang :-( ps: slecht zicht is een teken dat je lever het zwaar heeft.
  7. @doorbijter: ah balen dat het nog niet goed gaat. De menstruatie verergert het altijd lekker. Hier ook even mindere dagen vanwege de maandelijkse periode. Ik krijg in de avond vaak een soort dronken/wazig gevoel. Vaak ook met slechter zicht. De laatste dagen kwam dat in de middag al opzetten, en sinds gisteren al in de ochtend. Zelfs zo dat mijn man het ziet aan mijn gezicht. Ik loop dus al 2 dagen onder invloed door het huis, zonder dat ik nog pillen neem of iets. Zelfs tv kijken lukt nauwelijks door het wazige zicht. Schiet mij maar lek, hoe kan het hè na bijna 4 maanden eraf. Liefs en beterschap
  8. Dat lijkt me inderdaad geen makkie, de hele dag herrie om je heen. Super dat je er zelf weinig last van ervaart! Toch weer vooruitgang. Veel plezier nog op je vrije dag. Hoe is het met iedereen verder?
  9. Je bent heel sterk @Cyclad58, straks kun je echt wel weer afbouwen als je wat meer rust hebt. Goed dat je het omzet naar Diazepam. Ai, omgaan met emoties. Dat is herkenbaar lastig inderdaad. Super dat je dat hebt opgepakt. Straks komt voor jou ook de stijgende lijn weer! @Wilhelmina, zo super dat je doorzet. Mijn moeder bouwt ook een medicijn af, ze twijfelde of ze door moest en ze vroeg zich af of ze niet te oud was voor afbouw. Ze is 62. Toen heb ik jou als voorbeeld gegeven ha lieve @doorbijter. Jij bent er nog niet bovenop dus, uit de dip. Balen voor jou, hopelijk komt dat straks weer. Goed dat je wel naar huis bent gegaan, hoe rot ook. Bij mij gaat het een klein beetje beter. Ik durfde het weer aan om acupunctuur te doen na 13 weken benzovrij. Dit heeft toch al iets geholpen. Ook gebruik ik hooikoortsmedicatie, dit had ik nooit nodig maar sinds de pillenzooi ben ik 1 histaminebom. Liever geen pillen, maar het was echt nodig. Mijn stemming knapt er ook lichtjes van op en het lijkt de adrenaline wat te kalmeren. Liefs
  10. @Kabouter0Wesley, een herinstallatie op Valium duurt meestal een paar weken, voor je echt effect merkt. 6 dagen is heel kort.
  11. Sterkte en succes @Louisa Hoe gaat het bij jou lieve @Cyclad58? Ik schrijf hier weinig maar lees nog wel mee.
  12. @Chris1972 supergoed! Fijn dat je al zo ver bent gekomen
  13. @Kannietmeer, nou inderdaad, dat lijden door hormonen is geen kattenpis. @Cyclad58, vrouwen kunnen het ook niet aan, die hormonale toestanden Hopelijk gaat het bij jou nu weer wat meer de stijgende lijn in! Vakantie is in ieder geval fijn.
  14. @Kabouter0Wesley, dat is vaak het probleem na een te snelle afbouw. Dan blijf je lang in de ellende zitten, en loop je het risico dat men allerlei middelen op je wil proberen die het vaak erger maken, en waar je dan weer acuut afgehaald wordt omdat het je zieker maakt. @Louisa, de halve maand alweer voorbij bijna. Gaat je opname nog door deze maand? Ik hoop het voor je.
  15. @Yollie, ze noemt al een lijst op toch? @face, heel veel sterkte voor jou lieverd. Wat is de reden dat je zo snel hebt afgebouwd? Daar komen je klachten grotendeels vandaan denk ik. Ik heb zelf 1 Mg Diazepam per maand afgebouwd en dat vond ik vaak al zwaar. Kun je even blijven hangen op 10 Mg? Liefs
×
×
  • Nieuwe aanmaken...