Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

ELL

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ELL

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

80 profielweergaven
 1. ELL

  Onze h . kamer 12-3-2019

  Ja dat is ook zo @bolletje. Acceptatie blijft wel lastig. Al 5 maanden thuis, en ik had het echt heel anders voor me gezien dan hoe het gegaan is. Maar ja, er zit niks anders op dan verder gaan. fijne dag (voor zover mogelijk) gewenst voor iedereen!
 2. ELL

  Onze h . kamer 12-3-2019

  Sterkte @Cyclad58! Balen van de Oxazepam. Goed dat je in groepstherapie gaat. Ik heb een rotdag. De Lorazepam etc valt me niet lekker, en baal van het vooruitzicht hier nog zo lang mee bezig te zijn. Was al heel lang moe en niet lekker, nu ook weer doodmoe. Niemand lijkt het te snappen in mijn omgeving. Bah
 3. ELL

  Onzed huiskamer 10-3-2019

  Fijn. Ben heel benieuwd. Slaap je al wat beter @Annie87?
 4. ELL

  Onzed huiskamer 10-3-2019

  Hoi @Annie87, wil je laten weten hoe dat was? Hoorde daar ook goede verhalen over.
 5. ELL

  TRE Trauma stress release

  Heeft dit jou ook geholpen bij ontwenningsverschijnselen @Deligaf1?
 6. ELL

  TRE Trauma stress release

  @Bernice: jammer dat het voor jou niks deed. Ik heb het pas 1 keer gedaan, kan er nog niks over zeggen. Hoe vaak ben jij geweest?
 7. ELL

  TRE Trauma stress release

  Nou, goed om te weten. Lijkt me niet het juiste moment dan om er aan te beginnen voor mezelf nu ik nog aan de benzo’s zit.
 8. ELL

  TRE Trauma stress release

  Hoi @Annie87 en @Deligaf1. Dit is mij toevallig ook aangeraden. Ben heel benieuwd wat het doet.
 9. ELL

  Onzed huiskamer 10-3-2019

  Ik ga het overleggen. Ben de Sertraline weer aan het afbouwen. Lijkt me niet goed, al die pillen. Ja veel te weinig, 6 Mg Diazepam. Dat is gewoon een soort experiment...
 10. ELL

  Onzed huiskamer 10-3-2019

  Las het ja. Inderdaad heftig. Is het voor jou geen optie om een alternatieve geneeswijze te proberen? Voor je het weet zit je inderdaad weer vol aan de benzo’s. Osteopaat en acupunctuur hielp altijd goed bij mij (voor mijn slaapproblemen helaas niet), wel voor de stemming en rust. Ik zat op 1,25 Lora voor de nacht, maar omdat ik overdag dus die buien krijg neem ik de overige 1,25 in 2 keer. Omzetting Diazepam is nog in behandeling. Psych wil me van 2,25 Lorazepam naar 6 Mg Diazepam (3x2) omzetten. Bizar. Morgen daarover telefonisch in gesprek. Mirtazapine nu week of 2,5. Heeft het wel zin nu ik ook nog de Lorazepam gebruik vh slapen?
 11. ELL

  Onzed huiskamer 10-3-2019

  Hoi @Cyclad58, inderdaad, wat een regen. Balen dat je niet in slaap komt. Helpt de Quatipine niet? Ik heb ook alleen wat te mopperen. Kan steeds slechter tegen de Lorazepam. Slapen gaat goed maar overdag gedeprimeerd en niet vrolijk. Heb het idee dat ik ook last heb van de Mirtazapine. Veel plezier bij de verjaardag!
 12. ELL

  Slaaptips

  Hoi @Annie87 , Interessant artikel. Las ook dat ze soms met slaapmedicatie werken. Ben wel benieuwd hoe zij daar dan mee omgaan als mensen daarmee stoppen en de slaaptherapie gaan volgen.
 13. ELL

  Weer zo’n geval

  Dank voor je antwoord @Cyclad58. He bah, wat naar, een burn-out. Balen dat je daardoor weer medicatie nodig hebt. Zo is het bij mij dan begonnen met de slaapproblemen, burn-out , teveel adrenaline, slecht slapen, zolpidem. Ik ga wel starten met neurofeedback. Ken je dat? Kan helpen bij slaapproblemen en en afbouw medicatie. Ik las nog dit: dat maakt me ook weer aan het twijfelen. Aan de andere kant, ben niet voor niks weer begonnen, want zo weinig slaap was niet vol te houden. Twijfel twijfel . Voor jou heel veel sterkte gewenst. I am hopeful that here in the U.S. that the FDA will step in an laws will be created and enforced so that these drugs can not be prescribed long term. The manufacturers of benzos say 2-4 weeks is the maximum they should be prescribed. (Even that is too long for some people. Addiction has been recorded in 10 days. )
 14. ELL

  Weer zo’n geval

  Ga ik doen @Cyclad58. Bedacht me net nog, of het niet erger is langer aan de benzo’s te zitten ivm de Gaba receptor , maar ja, nu op hele korte termijn stoppen zal mijn slaap zeker niet verbeteren, levert alleen meer stress op denk ik ...
 15. ELL

  Weer zo’n geval

  Is ook zo. Fijn dat er gelijkgestemden zijn. Vraag me wel af of die Sertraline zin heeft. Voor ik slaapklachten had was ik niet angstig of depressief. Maar ja. Dubbel afbouwen lijkt me zinloos. Ik had juist gehoopt me iets stabieler te gaan voelen met Sertraline na al het gedoe van de afgelopen tijd. Of gebruik ik het daar nog te kort voor?
×