Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

ELL

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ELL

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

220 profielweergaven
 1. Hoi @EefjeJ. Bizar he, dat je na zo’n kort gebruik zoveel klachten kan hebben. Bij mij is dit ook zo gegaan. Ben begin november met Zolpidem gestart tot eind december. Huisarts gaf aan dat je niet verslaafd raakt als je het niet dagelijks gebruikt. Dit deed ik dan ook niet. Ik ben tussendoor ook nog 2 keer gestopt, dus eigenlijk heb ik het maar 3/4 weken gebruikt over 2 maanden. Ik heb in totaal maar 20 van die pillen gehad, niet dagelijks, vaak ook maar een halve of een kwart. En ik ben heel ziek geworden. Ik dacht dat ik de ziekte van Lyme had trouwens. Wist nog niks van benzo-ontwenning en hoe dat kon verlopen. Had gelezen dat je je na 2 weken stoppen beter voelde. Had slecht zicht, nauwelijks slapen, verdoofd gevoel in lichaam, soms leek het alsof iemand me onder mn voeten optilde de lucht in (terwijl ik op de bank zat), restless legs, zenuwaanvallen waarbij ik nauwelijks kon ademen of eten, hyperactief. Ja ik was overtuigd van Lyme. Was ‘gewoon’ CT benzo-ontwenning.
 2. Klopt @Annie87, massage zou stress verminderen maar kan ook stimulerend werken. Maar als het jou ontspant dan lijkt het mij een goede keuze. Deed je dit ook al tijdens je afbouw? Wie weet wat je nog merkt van de body stress release. Ben benieuwd. Blijft toch een kwestie van uitproberen voor wie er wat werkt, maar als het bijv voor jou gaat werken hou ik het in mijn achterhoofd.
 3. @EefjeJ: ik ervaar dit nu ook, snap zo je gevoel hierin. Ik heb 1 dochter, en merk gewoon dat ik me anders voel, anders reageer, en veel minder betrokken kan zijn. Ook veel huilen daarover. En de onzekerheid of het ooit weer goedkomt. Bah. Voel met je mee.
 4. Hoi @Annie87. fijn dat je al iets betere nachten maakt. Hoe voelde de body stress release op zich? Ik vind het knap dat je naar massage gaat. Hou daar ook erg van maar wordt weer niet aangeraden bij oververmoeidheid.
 5. Hoi @doorbijter. Ik ben 2 weken geleden overgegaan van Lorazepam naar Diazepam. Lorazepam zat ik op 2,50 en 1,25. Omdat ik overdag tussentijdse ontwenning kreeg (ik gebruikte 1,25 vh slapen) ging ik weer even naar 2,50 verdeeld over 3 keer. Ik heb Lorazepam niet lang gebruikt, maar daarvoor wel andere ellende gehad met Zolpidem en CT stoppen (wist er toen nog niks vanaf). 2 weken geleden dus van 2,5 Lora naar 12 Mg Diazepam. Directe switch. Heb 1 dag platgelegen. Verder viel het me mee. Nu sinds 2 dagen wel weer depri maar dat had ik met de Lora nog veel erger tussentijds.
 6. Ja dat is ook zo @bolletje. Acceptatie blijft wel lastig. Al 5 maanden thuis, en ik had het echt heel anders voor me gezien dan hoe het gegaan is. Maar ja, er zit niks anders op dan verder gaan. fijne dag (voor zover mogelijk) gewenst voor iedereen!
 7. Sterkte @Cyclad58! Balen van de Oxazepam. Goed dat je in groepstherapie gaat. Ik heb een rotdag. De Lorazepam etc valt me niet lekker, en baal van het vooruitzicht hier nog zo lang mee bezig te zijn. Was al heel lang moe en niet lekker, nu ook weer doodmoe. Niemand lijkt het te snappen in mijn omgeving. Bah
 8. Fijn. Ben heel benieuwd. Slaap je al wat beter @Annie87?
 9. Hoi @Annie87, wil je laten weten hoe dat was? Hoorde daar ook goede verhalen over.
 10. Heeft dit jou ook geholpen bij ontwenningsverschijnselen @Deligaf1?
 11. @Bernice: jammer dat het voor jou niks deed. Ik heb het pas 1 keer gedaan, kan er nog niks over zeggen. Hoe vaak ben jij geweest?
 12. Nou, goed om te weten. Lijkt me niet het juiste moment dan om er aan te beginnen voor mezelf nu ik nog aan de benzo’s zit.
 13. Hoi @Annie87 en @Deligaf1. Dit is mij toevallig ook aangeraden. Ben heel benieuwd wat het doet.
 14. Ik ga het overleggen. Ben de Sertraline weer aan het afbouwen. Lijkt me niet goed, al die pillen. Ja veel te weinig, 6 Mg Diazepam. Dat is gewoon een soort experiment...
 15. Las het ja. Inderdaad heftig. Is het voor jou geen optie om een alternatieve geneeswijze te proberen? Voor je het weet zit je inderdaad weer vol aan de benzo’s. Osteopaat en acupunctuur hielp altijd goed bij mij (voor mijn slaapproblemen helaas niet), wel voor de stemming en rust. Ik zat op 1,25 Lora voor de nacht, maar omdat ik overdag dus die buien krijg neem ik de overige 1,25 in 2 keer. Omzetting Diazepam is nog in behandeling. Psych wil me van 2,25 Lorazepam naar 6 Mg Diazepam (3x2) omzetten. Bizar. Morgen daarover telefonisch in gesprek. Mirtazapine nu week of 2,5. Heeft het wel zin nu ik ook nog de Lorazepam gebruik vh slapen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...