Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

ELL

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  255
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over ELL

Recente profielbezoeken

872 profielweergaven
 1. @Kannietmeer, nou inderdaad, dat lijden door hormonen is geen kattenpis. @Cyclad58, vrouwen kunnen het ook niet aan, die hormonale toestanden Hopelijk gaat het bij jou nu weer wat meer de stijgende lijn in! Vakantie is in ieder geval fijn.
 2. ELL

  Huiskamer 14 mei 2020

  @Kabouter0Wesley, dat is vaak het probleem na een te snelle afbouw. Dan blijf je lang in de ellende zitten, en loop je het risico dat men allerlei middelen op je wil proberen die het vaak erger maken, en waar je dan weer acuut afgehaald wordt omdat het je zieker maakt. @Louisa, de halve maand alweer voorbij bijna. Gaat je opname nog door deze maand? Ik hoop het voor je.
 3. ELL

  zie het niet meer zitten

  @Yollie, ze noemt al een lijst op toch? @face, heel veel sterkte voor jou lieverd. Wat is de reden dat je zo snel hebt afgebouwd? Daar komen je klachten grotendeels vandaan denk ik. Ik heb zelf 1 Mg Diazepam per maand afgebouwd en dat vond ik vaak al zwaar. Kun je even blijven hangen op 10 Mg? Liefs
 4. @bolletje, Niet iedereen gaat aan de benzo’s om spanningen of angst weg te halen of om iets weg te slikken. Ik ben bij de huisarts beland met slecht slapen door schildklierproblemen en burn-out. (daardoor hoge hartslag en snachts heel wakker). Ik wilde niks wegslikken, ik zou 2 a 3 keer een slaappil nemen om weer ‘in het ritme te komen’. Nou, vervolgens heb ik daar fysiek zo verkeerd op gereageerd waardoor ik flink in de afgrond beland ben. Ik heb geen enkel moment gedacht dat ik iets weg wilde slikken met pillen. Je wordt afhankelijk gemaakt en dat kan al binnen een week. Dus tja. En reken maar dat ik in mijn leven al genoeg heb meegemaakt, veel ergere dingen dan een burn-out, en ik heb nooit de behoefte gehad om daarvan iets te verdoven met benzo’s drugs of alcohol. Ik heb geluisterd naar de huisarts. Ik zou met wat slaappillen weer ‘in het ritme’ komen. En zo geldt dat wel voor meer mensen hier. Dankzij de huisarts of een arts in een onnodig proces gestort.
 5. @Yollie, met langzame afbouw kun je nog wel klachten hebben, maar vaak minder en draaglijker. Zo heb ik het ervaren.
 6. @Yollie, wat is nu je plan?
 7. ELL

  Huiskamer 07052020

  Lieve @Yollie die ontkenning is afschuwelijk. Het ligt echt niet aan jou. Hoeveel Diazepam heb je afgesproken? Het duurt ook wel even voor je bijtrekt. Dat gebeurt niet in 1 dag. En je kunt het beste eerst 3 keer per dag een inname doen tot je wat stabieler wordt Heeft @Kannietmeer dat met je besproken? Liefs
 8. ELL

  Huiskamer 07052020

  @Yollie: wat was je plan voor de herinstallatie? Waarom neem je geen contact op met @Kannietmeer? In het wilde weg wat nemen werkt inderdaad niet
 9. ELL

  Goede Morgen.

  @Louisa, sterkte voor jou lieverd. Je vertering ligt plat door de benzo. Geeft zoveel stress op je organen. Toen ik CT gestopt was met Zolpidem verteerde ik ook niks. Ik pureerde zelfs mijn eten voor een paar weken. Als ik wat wegkreeg althans. Het kan weer goedkomen als je van de zooi af bent
 10. @Yollie, heb je al een afspraak gemaakt met @Kannietmeer? Zij kan je helpen keuzes te maken. Liefs
 11. @Yollie, van Sertraline en Oxazepam word je ook afhankelijk. Door Diazepam rustig af te bouwen kom je er weer vanaf. Ik stuur je een privebericht.
 12. @Yollie, ik ben het eerst blijven innemen. Later heb ik via de crisisdienst een herinstallatie met Diazepam gedaan. Toen al snel de Sertraline gehalveerd. En alles rustig afgebouwd. Ik slik nu niks meer. Ik heb net als jij akethisia gehad, trillen, en nachten wakker. Dat ging over zodra ik overstapte op een goede dosis Diazepam. Akethisia is vaak een teken van te snelle afbouw of acute stop. Ik ben nu vooral doodmoe en overprikkeld qua klachten. Maar ik slaap wel flink wat uren elke nacht en niet trillen, akethisia etc.
 13. @Yollie, ik heb zelf Sertraline gekregen om ontwenning mee op te vangen. Ik werd er alleen maar zieker van. @Deligaf1, sterkte voor jou!
 14. Gefeliciteerd @Meisjeamsterdam! Fijn dat je er vanaf bent!
 15. @Yollie, @Kannietmeer heeft laatst aangeboden dat je met haar contact kunt opnemen om te overleggen. Heb je dat al gedaan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...