Spring naar bijdragen

Kabouter0Wesley

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    123
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kabouter0Wesley's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Slecht in sociaal contact, nood aan regelmaat, niet verstaan van wat je voelt. Daarom dat ik heel gelukkig was toen ik Akton nam, je voelt gewoon niets.
  2. Hoi hoi, Lang geleden dat ik hier iets zette maar ik keek af en toe wel eens op het forum. We zijn ondertussen een dikke 2 jaar verder na men helse afkick. Nog steeds voelt zo goed als alles onvertrouwd aan, iemand dat dit ook heeft? Probeer me er al een lange tijd over te zetten en er mee te leren leven maar het is heel moeilijk, ben bijna de ganse dag in de weer. Neerliggen lukt me toch niet. Ohja, blijkt ook dat ik autisme zou hebben dus dat komt er ook nog bij.
  3. @Rixie1 Wat nam je en hoeveel voor de afbouw? Ik merkte toen ik na de afbouw terug begon met diazepam ik heel snel moest verhogen voor rustig te worden. Dus ben er dan maar niet met doorgegaan
  4. Al even geleden dat ik hier nog iets poste maar werd het zelf moe, aangezien het steeds over hetzelfde gaat. Is het nog steeds van de afbouw? We zijn nu 8 maand sinds de laatste inname. Nog steeds heb ik enorme angst en onrust. Constant moeten bezig zijn om maar niet met ademhaling bezig te zijn. S' nachts is het het ergste. Oorverdovende stilte, verstikking,... Rare bewegingen in mijn hoofd en tintelingen. Het is zelfs al zo gewoon geworden dat als ik wakker word het zeer vreemd voelt van niets te voelen. Heb ook een enorm kort lontje. Van het minste kan ik beginnen uitvliegen en agressief worden. Ondertussen ex-vriendin 2 maal naar spoed moeten gaan.
  5. Ik kan zelfs niet huilen, enkel en alleen frustratie en ergernis. Dat uit zich dan in extreme woedeaanvallen. Mijn dochter kan imo niets goed meer doen, ze doet ook precies alles om mij te ergeren.
  6. Ja al 6 maand niks meer gebruikt, paar weken terug 6 dagen wel nog eens. Dat heb ik gestopt omdat ik op een morgen nog angstiger was dan anders.
  7. Vanaf september 40 mg valium. Dan in razend tempo moeten afbouwen.
  8. Iemand die dit weet. Sinds eergisteren ben ik terug begonnen met valium 10 s morgens en 10 in de avond maar het helpt dus echt niets. Als ik wakker word, ben ik zelfs enorm angstig en heb ik geen controle van mijn ademhaling ( wat dus mijn angst is geworden mede door de afbouw). Weet het allemaal niet meer, zit er volledig onder door. Kan al sinds einde december niets anders meer denken dan ademen of niet ademen. Afleiding zoeken helpt vaak ook niet, zeker al geen zware inspanningen. Was hartcoherentie gaan volgen, maar ook hier ben ik volledig in doorgedraaid. Moet ik dit echt heel mijn leven gaan doen?
  9. Het heeft zelfs niet meer geholpen. Heb weer slecht geslapen. Zelfs met 15 mg dia. Thuis ook zoveel stress, steeds bezig zijn en nooit slapen. Ik geef het op, die focus op mijn ademhaling zal nooit verdwijnen. Kan zo niet meer verder. Dit heeft niet met benzo te maken maar enkel en alleen met mijn angsten. Dat zal een pilletje niet oplossen. Ben doodop en spijtig genoeg zal ik daar niet aan sterven.
  10. 5 maand zonder benzo en nog steeds verschrikkelijk slapen. Wanneer word het beter??? Veel angst en spanning. Denk vannacht weer voor een dia te nemen.
  11. Eerste nacht volledig alleen thuis, amper geslapen. Als ik dan sliep intense nachtmerries. Voor de rest valt het mee. Moet wel steeds bezig zijn, zoals altijd.
  12. Gisteren dus geen dia meer genomen en merkte het direct aan mijn slaap. Werd om 3 uur wakker en geraakte maar niet in slaap. Heb tot 4 uur geprobeerd om te blijven liggen en hopen tot ik sliep maar tevergeefs. Uit bed gekomen en een warme tas melk gedronken, even wat rustig muziek van headspace opgezet en rond de 5'en toch ingedommeld. Dan was het iets voor de zeven. Tot hiertoe geen tintelingen in mijn gezicht of verstikking maar ik verwacht dat dit overmorgen gaat beginnen vanaf de dia uit mijn lichaam is. Komt nu ook dat het in mijn relatie niet meer gaat, mijn schuld wel. Dat ze deze week, samen met de dochter bij een vriendin gaat slapen en dat ik thuis helemaal alleen ga zijn. Weet echt niet of ik dit ga trekken. Ben het zo beu van constant bezig te moeten zijn. Gisteren op bezoek bij mijn vader geweest en hij ging op een gegeven moment met zijn stoel in de zon liggen en was even ingedommeld. Daar werd er ik zo jaloers op, omdat ik dat niet meer kan, ik word dan zo angstig en ontzettend benauwd.
  13. Had al sinds begin januari niets meer geslikt, maar ik ben veel te snel moeten afbouwen en heb sindsdien nooit één moment van rust. Voelt steeds of ik mijn adem inhoud. Vooral tijdens wandelen, fietsen, tv kijken,... Constante angst Zal dan vanavond terug niets nemen en kijken hoe het gaat. Mijn idee was gewoon om terug te stabiliseren en dan rustig af te bouwen met 1 mg per zoveel weken. Daarna nog wat minder ipv 5 mg om de 2 weken.
  14. Hoi. Ik ben sinds een maandag terug valium 10 mg beginnen nemen. In het begin was het echt terug beter. Kon terug rustig in mijn bed blijven liggen en door de dag heen was ik kalmer en kon ik mij op andere zaken concentreren en mijn ademhaling laten voor wat het is. Vandaag werd ik wakker en dit was precies weg, weer onmiddellijk gespannen, angstig,... Wil dus terug van de valium af maar heb zo'n angst dat het slapen weer nihil gaat worden en de benauwdheid weer heel da dag door gaat aanhouden. Mijn vraag is dus, kan ik nu nog "makkelijk" terug stoppen of is het al te laat en moet ik heel die hel van nul af aan beginnen.
  15. Ik sla me echt om de kop hierom hoor, geloof me vrij. Het heeft ook een tijd geduurd voor ik daadwerkelijk een pil heb geslikt. Had het al even in huis. Spijtig genoeg helpt het niet meer voor die ademhalingsfocus. Wel kan pik beter gaan liggen. Zelfs dat ging niet meer. Moest ik nu na een kleine week stoppen, krijg ik dan weer de ontwenningverschijnsels van in het begin of gaat het erger zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...