Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kabouter0Wesley

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kabouter0Wesley

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik sla me echt om de kop hierom hoor, geloof me vrij. Het heeft ook een tijd geduurd voor ik daadwerkelijk een pil heb geslikt. Had het al even in huis. Spijtig genoeg helpt het niet meer voor die ademhalingsfocus. Wel kan pik beter gaan liggen. Zelfs dat ging niet meer. Moest ik nu na een kleine week stoppen, krijg ik dan weer de ontwenningverschijnsels van in het begin of gaat het erger zijn.
 2. Ik ben jammer genoeg gezwicht. Sinds gisteren weer valium genomen. 2 x 10 mg. Voel me wel rustig maar ik kan nog steeds niet niets doen. Krijg dan geen lucht en is het precies of ik adem niet, gevolg is dat ik dan zelf begin te ademen. Heb van 23u tot 5 uur geslapen maar eens ik wakker werd was de angst er weer. Iets zegt mij dat ik het zo gewoon ben geworden van iets te voelen dat ik "normaal" zijn niet meer gewoon ben. Voel me dan zo verloren, ik was vroeger nooit bezig met mijn ademhaling, het gebeurde en dat was normaal. Hadden ze maar vroeger naar mij geluisterd, dan zat ik nu niet zo diep. De tintelingen in mijn gezicht verdwijnen wel niet, ze zijn er heel even niet en na een 3 tal uur komen ze terug. Wel nog een vraag. Als je nu even terug begint te nemen, daarna stopt. Moet je dan weer van begins af aan je genezingsprocess starten?
 3. Ik slik nu Lyrica en sinds donderdag 150mg solian. Maar niks helpt. Ik heb haar zo vaak gezegd dat het afbouwen te snel ging en dat er iets mis was maar er werd gewoon geen gehoor aan gegeven. Nu zit ik nog verder van huis, ben ten einde raad. Moest ik niet zo'n panische angst voor de dood hebben had ik er al lang een einde aan gemaakt, ik weet zelfs niet meer hoe ik het 6 maanden geleden deed. Was in ieder geval niet aan mijn ademhaling aan het denken.
 4. Zal hier nog eens een bijdrage doen, ook al is het steeds hetzelfde geklaag. Elke dag sta ik op met stikkende gevoel. Ademen lijkt totaal niet meer zelf te gaan. Word precies steeds verplicht dit zelf te doen. Angst blijft dan gedurende heel de dag op de voorgrond staan. Nooit eens rustig niks doen en wat dagdromen. Moet steeds bezig zijn om die rotgevoelens niet te voelen of zelf te ademen. Als ik fiets is het nog erger, voelt steeds alsof ik mijn adem inhoud. Dit is dus al 5 maand bezig. Komt er bovenop slecht slapen. Veel wakker en heel moeilijk (terug) inslapen. Zegt men psycholoog doodleuk dat ik dat dan maar zelf moet doen en niet vechten. Ben niet van plan steeds zelf te beginnen ademen. Geraak ook nergens aan benzos, psychiater blijft maar andere medicatie geven zolang het maar niet een benzo is. Mijn huisarts wil me hierin ook niet helpen...
 5. Weer eens een vruchtloos gesprek met mijn psychiater. Nog maar eens iets opstarten is er gezegd, dit keer solian. Zoek het meteen op, blijkt iets te zijn voor schizofrenie. Ja hallo! Wat nog? Laat me nu toch gewoon terug valium proberen. Elke morgen hetzelde liedje, verstikking, tintelen in mijn gezicht. Als ik stilzit, is het nog erger.
 6. Ben het zo moe. Ga angstig slapen, sta nog angstiger op. Vrijwel meteen na het opstaan beginnen de tintelingen in mijn gezicht, spanning. Mag geen 5 seconden stilzitten of het wordt erger. Dan die verdomde focus die ik niet loskrijg. Donderdag afspraak bij de psychiater, ga vragen of ik niet terug mag starten, ik wil terug kunnen stilzitten.
 7. Vind het zo raar, vanaf de moment ik onder de 7,5 ging was er opeens een klik in mijn hoofd. Mijn geest was terug gezet op 16 jaar terug. De laatste 16 jaar waren gebeurd, maar ook weer niet. Nu zit ik wel terug op een punt waar ik iets meer controle heb over mijn eigen lichaam. Het komt zo in vlagen. Maar kan nu precies moeilijk accepteren dat hoe ik nu doe, normaal is. Voelt echt zo vreemd aan.
 8. Is er iemand die chronisch hyperventilatie bij het afbouwen heeft gekregen? Zojah wat heb je dan gedaan voor het weg te krijgen. Ik lees hier iets van hyperven. Dat lijkt me wel wat.
 9. Nog Lyrica en remergon voor het slapen. Van de lyrica merk ik niks dat helpt tegen de angst.
 10. Ik ben volgens mij helemaal stuk vanboven. Ben vrijwel constant angstig. In de zetel, in bed. Ik heb zelfs angst om op in gras neer te gaan liggen. Voel steeds of ik mijn adem inhoud of dat ik stik. En hoelang ik ook volhoud het verdwijnt niet. Geniet van niets meer, alles is maar afleiding. Ik adem of ik hou men adem in. Als ik fysieke oefeningen doe is het eens zo erg. Hoe moet ik ooit terug aan het werk gaan als ik nog geeneens een 20 minuten kan fietsen op mijn hometrainer.
 11. Nee zeker en vast niet. Ben binnengegaan met slaapproblemen, sliep al 6 nachten niet meer. Was ook door veel stress en een hopeloze zoektocht naar een vervanger voor cloxazolam (mijn vaste benzo van 16 jaar lang). Buiten gekomen met nog steeds slaapproblemen, angst en dwangstoornis.
 12. Ja, wel in Mechelen, België.
 13. Het gaat iets beter dan gisteren. Kan wel nooit niets doen de verstikking word me dan echt te veel. Wil zo graag terug beginnen maar traag afbouwen en niet op 3 maand van 40 naar 0. Wat hebben ze me er toch aangedaan in de PAAZ. Nu trekken ze hun handen ervan af je ben afgekickt, voel je nu maar beter. Suïcidale gedachten komen bij mij steeds meer voor. Een brug overgaan, een vrachtwagen die passeert,... Alles is donker. @Wilhelmina hyperventilatie die niet overgaat dan. Hoe vaak ik in mij hyperfree blaas is niet te tellen.
 14. Een barslechte dag naar een barslechte nacht. De verstikking wordt me gewoon teveel. Het verdwijnt ook nooit, heb een uur geprobeerd, leek of ik een uur mijn adem was aan het inhouden.
 15. Vandaag weer heel slecht. Steeds het gevoel mijn adem in te houden, zeker toen ik op de fiets thuis zat. Ook precies het overmatig inademen door de neus als ik stil zat. Alles is eng en maakt me angstig. Stress staat steeds hoog. Spanning in de nek en borstkas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...