Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Vallenenopstaan1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vallenenopstaan1

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo allemaal, @Yollie, gefeliciteerd. Wat goed van je dat je niets hebt genomen. Ikzelf ben nu aantal dagen van de diazepam af, door de corona denk ik soms wel pak er maar één, tot op heden nog niet gedaan. Gisteren heb ik briefjes naar mezelf geschreven, geschreven dat ik geen benzo nodig heb, ze hangen nu door mijn huis heen voor de momenten dat ik teveel onrust voel. Moment van dit schrijven krijg ik het noodbericht binnen, ik zit te beven op mijn stoel. Ik wil al dagen huilen, dit lukt niet, ik zit op slot of zo. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte de aankomende tijd.
 2. Die vraag gaat nu helaas ook met regelmaat door mijn hoofd. Ene moment kan ik het allemaal relativeren andere moment als er een ontwenningsklacht kom grijpt het ook mijn keel. Ik probeer mezelf te blijven zeggen nu weer omhoog gaan niets zal opleveren.
 3. Fijn dat het redelijk gaat! Goed om te lezen. Heb je er toevallig nog opgelet of de tinnitus erger is na een stapje zakken? Heerlijk dat je goed slaapt nu.... daar ben ik wel jaloers op ;-) Hopelijk zakken alle andere klachten ook snel weg. Eet smakelijk.
 4. Wat goed @Roberto, hoe voel je je nu?
 5. Ik heb de afgelopen jaren aardig wat malen antibiotica moeten gebruiken, de antibiotica heeft geholpen waar het voor nodig was.
 6. Goedemorgen, Ik ben wel wat nerveus geworden ondertussen door de Corona, de mensen die vrij agressief boodschappen lopen te doen, alle veranderingen die er nu zijn. De apothekers die ook maatregelen treffen nu met medicatie meegeven voor hooguit één maand, mijn dochter die in Erasmus ziekenhuis werkt..... De quarantaine is mij inmiddels niet vreemd door de afbouw/ontwenningsklachten, dat is nu een voordeel. Ik ben niet zozeer bang voor de griep, wel of ik twee dingen tegelijkertijd aankan. Inmiddels ben ik benzo vrij, door mijn cold turkey vorig jaar ben ik er wel wat bang voor hoe het zal gaan worden de aankomende dagen op geen diazepam meer. Ik wens iedereen heel veel sterkte en wijsheid de aankomende tijd.
 7. Ook ik ben het roerend eens met Doorbijter en de andere. @Yollie, toen ik net op dit forum kwam werd ik bang van jouw reacties en lag er zelfs één nacht wakker van. Je dreigde toen met zelfmoord richting je man, het wel/niet innemen van je medicatie. Ik wist niet wat mij te wachten stond met afbouwen, jouw reactie's zijn een verkeerde maatstaf voor mensen die willen gaan afbouwen of net begonnen zijn met afbouwen. Ook ik gun je het allerbeste en alle mensen hier die afbouwen.
 8. Al eens geprobeerd te zingen of hardop voorlezen?
 9. O, dat is fijn! Hopelijk blijft het zo en verdwijnt ook een keer de tinnitus
 10. Mijn klachten zijn ook anders dan in het begin, de erge angst en zenuwen zijn wat op de achtergrond, er zijn wel andere klachten voor teruggekomen. @Roberto, is jouw oorsuizen dan ook intenser bij iedere stap afbouw?
 11. Wat fijn Ell! Super dat je er vanaf bent.
 12. Hoi @Ometon, in alcohol oplossen lijkt mij sowieso niet erg slim. Kun je de pil niet vermalen zodat het eerder oplost in water?
 13. Hai @JohannaEliesje, ik dronk voor mijn afbouw bijna niets anders als koffie, daar ben ik mee gestopt, ik drink nu 3 kopjes per dag. (in de ochtend) voor mijn gevoel is het wel helpend, ben minder gejaagd. Dus in mijn geval zal ik het een 7 geven
×
×
 • Nieuwe aanmaken...