Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Vallenenopstaan1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vallenenopstaan1

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Wilhelmina dankjewel. Ik gun jou ook snel wat uitstapjes en daarna heel veel meer.
 2. Hallo, Vandaag dikke winst behaald voor mij, voor het eerst sinds 3 maanden naar mijn favoriete winkelcentrum geweest, hield het niet zo lang vol als anders maar toch er geweest. Was fijn om iets mee te maken wat voorheen zo vanzelfsprekend was. Fijne avond allemaal!
 3. @Annie87 en @Wilhelmina heel veel sterkte en dikke knuffel.
 4. Vallenenopstaan1

  20 jaar Xanax

  @Jeannette1960, welkom hier, goed besluit heb je genomen Ikzelf kon ook niet tegen antidepressiva, heb het twee keer geprobeerd omdat de artsen dat graag wilde, voelde me toen ook niet depressief maar gewoon intens moe door een vechtscheiding. Maar de antidepressiva werd iig een drama, daarna de kennismaking op voorschrift met Diazepam, heb dit ook jaren geslikt. In de loop der jaren allerlei vage lichamelijke klachten, nooit gedacht dat het wellicht door de pam zou kunnen komen. Door dit forum weet ik inmiddels beter. Ik heb niet zo de behoefte om de pillen in te nemen, juist aversie ertegen gekregen, mede door hier te lezen en door mijn cold turkey ervaring, inmiddels ben ik aan het afbouwen. Hoop dat het forum jou gaat helpen dat de "roep" naar de pillen minder gaat worden.
 5. Hoi @doorbijter, wel fijn dat er herkenning is in je familie. Jij vind je netwerk straks wel als de nieuwe Doorbijter, ik denk ook dat je door dit proces anders in 't leven komt te staan, zo zijn dan nieuwe mensen ook passender. Zelf heb ik nog een aantal mensen om me heen, ik hoop dat hun nog een wat langere adem met mij hebben, soms kan ik het even niet alleen en heb ik behoefte aan een oor, een knuffel, iemand die zonder oordeel is.
 6. Inderdaad een mooie opmerking. Waarschijnlijk raakte hij mij meer omdat ik het maar een handje vol mensen heb verteld, aan in het begin van de afbouw hun hulp heb gevraagd, ook verteld dat het niet met één weekje klaar zou zijn, begrip was er toen, ze/hij zouden ervoor me zijn als ik het slecht had. Ik woon alleen en besef dat ik ook een aantal mensen nodig heb in deze tijd. Ik begrijp ook dat het lastig is als je het zelf niet heb meegemaakt. Ook hiermee moet ik leren omgaan. Maar het viel vanmiddag vreselijk rot bij mij, kreeg het gevoel dat het bezoekje meer om even te jennen was. Kon ook zo stoppen met de pam volgens hem. Maar goed het is gebeurd, opmerking gezegd, even gehuild, tranen weer gedroogd. Mijn kinderen probeer ik wel te sparen met deze afbouw, ze weten dat ik ermee bezig ben(daar kon ik ook niet meer omheen) maar niet het geheel plaatje, ik wil dat zij zich concentreren op hun studie, werk en en stage (druk bestaan de studentes)
 7. Hahaha ja die zijn ook zo leuk bedacht, mijn grootste irritatie opmerking is: "je zit je zeker weer druk te maken, laat het los" Ja nog last van, probeer mezelf dan maar te kalmeren met lief zijn tegen mezelf.
 8. Ik ben nog aan het afbouwen. (diazepam) Mijn slapen is heel wisselend, gisterenavond was ik op de bank in slaap gevallen en werd daar vanmorgen wakker. Dat was heerlijk om een lange nacht zonder wakker worden mee te maken. Enige nadeel ervan was dat ik mijn diazepam shotje niet had ingenomen doordat ik op de bank in slaap was gevallen, dus hoop dat ik geen last krijg van één keer overslaan.
 9. @Annie87, precies wat er met mij nu ook gaat gebeuren, door de opmerking zal ik voortaan zeggen dat het me prima gaat. Ik vertelde nog dat ik suizen erbij had gekregen, maar hij hoort een stoomtrein de hele dag, (nog nooit in de jaren dat ik hem ken over zijn trein gehoord) is er van overtuigd dat het bij mij geen ontwenningsklachten zijn. @Yollie, ik hoop dat je snel meer 6 uren per nacht kan slapen.
 10. Hallo allemaal, Zojuist staat er een bekende aan mijn deur, was zijn hondje aan het uitlaten en dacht ik loop even langs. Ik open de deur, hij vraagt hoe het me gaat (weet van mijn afbouw) Ik vertel wat over mijn klachten maar keek me aan en trekt een wenkbrauw op met zo'n blik van ja ja, zei: Ik denk dat het bij jou tussen je oren zit. Dit is de tweede keer dat hij me dit zegt en had me voorgenomen om er binnenkort over te gaan praten dat die opmerking mij kwetst alleen zover kwam het dus niet... Ik heb gezegd (hij zit overspannen thuis) moet jij niet weer eens gaan werken, volgens mij mankeer je niets... dat het hetzelfde is als wat hij me zegt. Maar ik mocht dat van hem wel zeggen, deed hem niets. Zei toen nou ik ga er maar weer vandoor want ik merk dat je geïrriteerd bent. Ik merk dat de omgeving er maar een aantal weken mee kan/wil omgaan, daarna gaat het dus wel moeizaam worden, moet het maar eens over zijn.... Ik ben nog niet op 0 en na de 0 zal ik ook nog wel moeten herstellen. Het raakt mij als mensen zo reageren, ik heb bewust ervoor gekozen om het maar een aantal te vertellen, juist om dit soort opmerkingen te voorkomen. Enige wat er nu door gebeurd is dat ik in de toekomst niet meer vertel over hoe ik me echt voel. Ik wilde dit even kwijt, vragen hoe jullie omgeving ermee omgaan?
 11. @doorbijter, ik wens je een milde reis en zal je volgen op jouw reis! Die overprikkeling herken ik wel, mensen praten te hard, licht te fel, te druk in de supermarkt etc etc. Sterkte de aankomende tijd
 12. Hahaha ja die doe ik ook, weleens, ik zet het geluid zachtjes, zoek een Engelstalige serie zodat ik me meer moet concentreren op wat er gezegd wordt.
 13. Misschien heb je het al eens geprobeerd, maar ik heb wel eens de bodyscan gebruikt als slaapmiddel, ik hoor de mw dan wel zeggen het is belangrijk dat u wakker blijft.... maar ze sust me juist in slaap Maar ook periodes dat ik alleen maar me irriteer aan de stemmen. Sterkte Cyclad
 14. Goedemorgen @Annie87, ik zou vragen of ze je suikergehalte even kunnen nagaan als ik jou was. Sterkte
×
×
 • Nieuwe aanmaken...