Spring naar bijdragen

Leen

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    170
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Leen geplaatst

  1. @Cyclad58 heb je wel eens gedacht aan emdr voor je slaapangst en heb je momenteel therapie voor je angsten? Ik zou daar echt mee aan de slag. Het is echt niet nodig om je zo te voelen en dat kan mogelijk door therapie heel goed verholpen worden.
  2. @mevrouwtje54 met mij gaat het met ups en downs. Ik zit nu op de 3 Mg dus nog een klein stukje. Ik vind het wel steeds pittiger worden. Ik heb soms weer last van zware depressieve gedachtes en ander keer meer last van sirenes in mijn hoofd en angst. Dan staat mijn lijf stijf van de stress. Heb jij ook last van angstklachten en hoe uitten die zich en hoe ga jij er mee om??
  3. @mevrouwtje54 wat leuk om van jou te horen!! Hoe gaat het nu en hoever ben je nu? Volgens mij ben je toch bijna klaar. Je bent een topper!! Echt super knap.
  4. Leen

    Voorstellen

    @Flura, ik ben begonnen op 7 Mg en doen microtaper met 0,004mg per dag. 1 Mg per dag is voor mij veels te veel dan. Ik heb een keer een halve gedaan en daar werd ik goed ziek van. Ik ben nog wel benieuwd waarom het thuis bij jou niet lukte om af te bouwen en in opname wel?? En meestal mag je voor een lage dosis niet afbouwen in opname. Wel fijn dat jij dat wel mocht. Hoe kwam dat zo?? En ga je nog steeds goed??
  5. Leen

    Voorstellen

    @Fluraik ben diazepam aan het afbouwen. Deze is omgezet van lorazepam na 1 jaar gebruik. Ik bouw af via microtaper elke dag 3 of 4 Mg. Ik zit nu op 3,5 mg. Ik heb vooral last van onrust en hartkloppingen en snel overprikkeld. Ik heb zelf ook nog aan opname gedacht en psychiater heeft het ook nog voorgesteld maar toch besloten thuis rustig af te bouwen. Meestal bouwen ze niet af in een kliniek bij zulke lage doseringen. Ik had ook maar 2 Mg lora en bij de omzetting nog 1 Mg lora. Stemt hoopvol dat jij zo goed bent afgebouwd.
  6. Leen

    Voorstellen

    @Flura wat goed om te lezen. Hardstikke knap. Had je nog veel last toen je uit opname kwam? En slaap je nu weer helemaal goed?
  7. @mevrouwtje54 beter geslapen vannacht? Ik kom uit 1973 dus zou het wel moeten kennen maar er gaat lichtje branden. Vast weer dat benzooi hoofd
  8. Dan kan dr. Kukerol alleen maar zeggen dat ze het heel knap vindt dat je je staande houdt en vooral hier moet komen om effe te klagen en voor een knuffel.
  9. @Cyclad58 ja het blijft altijd zoeken naar balans, ook voor mensen die geen benzo ontwenning hebben meegemaakt maar wel een fikse burn-out of depressie. Laatst zei iemand tegen mij (ik denk @Kannietmeer) dat het gewoon ook een gezond signaal is van je lijf die zegt ho stop even pas op plaats. Ik denk hoe meer je in balans komt hoe minder je lijf dit zal doen. Dus mogelijk kan je het ook zien als een mooi leerproces waarin je steeds beter leert afstemmen op jezelf. We moeten al zoveel tegenwoordig.... Ik geloof ook dat ons brein nog lang niet mee geëvolueerd is met de technologie en het kapitalisme van deze tijd. Haha, dit is wijsheid van dokter Kukerol
  10. @mevrouwtje54 dat is een pittig dagje voor je als je vanaf 3:30 uur wakker bent. Welke lichamelijke klachten heb je, kunnen we misschien met je meedenken wat kan helpen om het draaglijk te maken. Daarvoor zijn we hier om elkaar er doorheen te trekken naar de eindstreep
  11. @Kannietmeer wat ben je een super schat
  12. @Annie87 @mevrouwtje54 @Cyclad58 Bedankt voor jullie tips en ervaringen. Ik heb al eerder propanol gehad voor hoge hartslag waarschijnlijk achteraf voor tussentijdse ontwenning maar ik werd daar niet blij van. Ik heb nog metropolol liggen maar ik slik liever niks meer extra zolang ik het zelf kan opvangen. De psychiater zei dat je van bètablokkers ook weer depressief kan worden. Ben juist blij dat deze juist net opgeklaard is met een kleine terugval daargelaten......ik doe nu veel meditatie en yoga om mijn lichaam rust te geven maar helpt ook niet altijd. Uitzitten denk ik...... maar we komen er!!!!
  13. @bolletje dat is een leuke cursus... ik ben redelijk opgestaan maar heb steeds maar last van die immense onrust en hoge hartslag. @mevrouwtje54, ervaar jij dit ook?? Ik kom graag in lotgenoten die dat ervaren en wat hun helpt. Ik zit bijna op de 3,5 en zo gaan we langzaam door. Fijne dag iedereen
  14. @mevrouwtje54 ja laten we elkaar vooral op een positieve manier elkaar er doorheen trekken! Dan gaat het zeker lukken.
  15. Hi allemaal!! Hoe is het met iedereen? Lekker geslapen? @doorbijter, @mevrouwtje54, @Cyclad58 en alle andere Ik heb best redelijk geslapen. Tot 6:15 uur dat is voor bij best okay. Ik heb de laatste tijd op en af meer last van onrust. En ook een hoge hartslag. Herkennen jullie dat? Ik word er soms hoor en dol van. Maar we blijven stug door afbouwen en zoveel mogelijk mijn dingen te doen. Ik zit nu onder de 4 Mg. Dus elke dag is weer een dag dichter bij de 0. Fijne dag allemaal!! En hoor jullie graag.
  16. Wat ontzettend goed!! Je bent er bijna ❤️. Hou vol!!
  17. @mevrouwtje54 dat is toch een mooi streven. Dat ga je halen !!! Echt je bent al zover....
  18. Hou je vast hoe je al van 20 Mg naar 13 Mg bent gegaan! Echt super dapper. En weet @mevrouwtje54 ook van heel ver komt. En @Robbin ook en ook nu klaar is. Je gaat de eindstreep halen en we trekken je erover heen.
  19. @Deligaf1 thanx. Het is toch bizar wat een paar rotpillen voor invloed kunnen hebben op heel je leven. Maar we zetten dapper door. En dan kijken wat erover blijft. EMDR heeft mij tot op heden ook heel erg geholpen. Ik krijg het nu nog voor angst voor een terugval in mijn depressie en de afbouw van de medicatie. Ik hoop dat dat nog de scherpe randjes eraf haalt.
  20. Hi! Vandaag ook bij mijn psychiater geweest en was ook tevreden dat ik nu op de 4 Mg zit! Zij steunt mij ook om het op mijn eigen manier te doen. Zij zegt ook als je maar naar beneden gaat. Dat geeft vertrouwen.
  21. Leen

    24 oktober 2019

    Hi @Annie87 ja ik bedoel zware depressieve gedachtes en som ook een soort van tunnel denken. Die overprikkeling is er gewoon meer dan voorheen. Wat fijn dat het helemaal verdwenen is. Ik hoop dat het bij mij ook minder gaat worden. Het is maar raar hoofd zo’n benzooi hoofd.
  22. Leen

    24 oktober 2019

    Ik doe ook 0,04 Mg per dag en zit dus zaterdag op 4 Mg. Nog een kleine 3 maanden te gaan. Ik begrijp precies wat je bedoeld met het in stand houden. Het gaat niet leuker worden dan dit, ben ik bang. Ik kan nog redelijk functioneren als moeder van 3 kinderen. Ik heb niet zoveel lichamelijke klachten sinds de dia overzetting voornamelijk psychisch zoals angst,onrust, zwaar en wazig overprikkeld hoofd en dus stemmingswisselingen. Ik kan daar de ene keer beter mee omgaan dan de andere keer.
  23. Leen

    24 oktober 2019

    @mevrouwtje54 ik vind je echt ontzettend dapper. Dit zal zeker beloond worden. Je hebt zo’n ontzettende wilskracht om af te bouwen. Echt heel knap.
  24. Leen

    24 oktober 2019

    @mevrouwtje54 wat goed van je!! ik sta as zaterdag op 4 Mg. Hoeveel bouw jij nu per dag af? Ik merk wel dat ik meer last heb van zware negatieve gedachtes. Herken jij dat ook? Ik vind het echt heel naar.
  25. @Kannietmeer is hierin nog een second opion mogelijk?? Dus bij een andere psychiater? Dat kan toch ook bij andere ziektes dus waarom niet psychiatrische klachten/behandelingen. Heb ik ook gedaan bijv met mijn huidklachten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...