Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Benzozat

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  118
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

806 profielweergaven

Benzozat's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Benzozat

  Lorazepam

  1/8 afbouw per 5 dagen is mij gelukt paar jaar geleden.
 2. de angst om niet te kunnen slapen is vreselijk en stress verhogend, helaas is bij mij door o.a. Corona na 5 jaar helaas weer terug. Zit nu om 1,25 mg lorazepam na mentale breakdown, de verleiding is groot om te verhogen maar de afbouw vorige keer viel niet mee dus ik probeer hier bij te houden. Na nacht geheel niet te hebben geslapen vannacht weer krap 5 uur gepakt.
 3. Benzozat

  afzien

  Goed om te horen Ellendig! Ja het is rustig, kijk zelf ook minder, gaat goed, alleen nog wat rommelig slapen in mijn 3e week zonder lorazepam. Wel 2 weken (ook) last van verkoudheid die moeilijk weg gaat. En enkele dagen last van buikpijn en opgezwollen buik gehad. Vrijwel geen last van angst, alleen als niet snel inslapen dan moeilijk moment. Herken mijzelf terug en weer langzaam werk aan oppakken. Stress steeds beter mee omgaan maar is nog dun. Hoop dat iedereen de opgaande lijn heeft!
 4. Benzozat

  afzien

  Goed bezig Ellendig, je hebt de opgaande lijn te pakken, fijn!!!!
 5. Benzozat

  heftig

  Nog steeds goed, slapen om ca 3 uur wakker, dat is enige. Nou ja, verkoudheid is hardnekkig. Soms nog wat spierin in benen. Krijg meer energie en beter voelen zet door. @Mamma, is nog vol te houden de 1/8 vermindering?
 6. Benzozat

  heftig

  Ja, gelukkig wel, enige is nog wat vaker wakker worden maar mag niet klagen. Overige klachten na 5 dagen over en lijken weg te blijven. Kan nog weinig stress hebben, dat wel. Al begonnen met 1/8 minder?
 7. Benzozat

  heftig

  S6, goed op reactie lichaam Letten. Bij iedere stap was 3 dag ergst, de 5e hersteld ik en dan ging weer af, dus best heftig omdat je dan iedere 5 dagen ontwenning meemaakt. Dit gold voor mij maar Iedereen reageert anders zoals je leest op forum. Heb je wel begeleiding van arts (ben ik niet)?
 8. Benzozat

  heftig

  Ik kom uiteindelijk van 4 mg..... Ieder lichaam reageert anders, persoonlijk zou ik de 1 mg afbouwen en geen diazepam overstap doen obv eigen ervaring. De Ashton manual is een handleiding die ik er naast heb gebruikt maar keek Hoe mijn lichaam reageerde . Ik bouwde 1/8 mg per 5 dagen af, dit is wel de kleinste hoeveelheid die van 1 mg tablet lorazepam is te snijden. Daarnaast had ik begeleiding van arts. S6 met de afbouw! !!!
 9. Benzozat

  heftig

  Jep, begin mijzelf weer te worden. Lorazepam is potent middel wat ik in kleine stapjes heb afgebouwd. Ook ik heb crisis opname achter de rug door vervelende gedachten, had enorm slaaptekort. Ben weer in ritme gekomen, maar de afbouw is wel een dingetje, de Ashton manaual heb ik als leidraad genomen wat je op dit forum tegenkomt. Maar ieder lichaam is anders. Ik heb nooit voor overstap naar diazepam gekozen omdat ik dit trok, maar voor iedereen aniets. Ben blij dat af ben, nu verder herstellen!
 10. Benzozat

  heftig

  Mamma, ik heb lorazepam afgebouwd, echt enorm lastig om af te komen, vooral de stap van 1 mg naar nul en specifiek van 0,25 mg naar einde. Sinds bijna 1 week vanaf, en voel hele mist optrekken! Slapen gedurende afbouw vrij goed gehouden, wel romelig in de zin van Veel wakker worden. Deze week eerste paar dagen op nul wel serieus slaap moeilijk gehad, sinds vannacht weer kunnen doorslapen na wakker worden. Enorme hoofdpijn gehad en gevoel in lichaam of ik in de 6e versnelling stond. Is nu weg na 6 dagen. Pff. Probeer zsm van die lorazepam af te komen.
 11. Benzozat

  afzien

  Jep, ThX, volledig vanaf!!! Wat een opgaaf. Ja, het is wel stil geworden, ik hoop dat met iedereen goede kant opgaat. Hoop nu op verder herstel, minder romelig slapen zou fijn zijn, maar gezien de omstandigheden mag ik niet klagen . Als je ziet wat met je doet is nog behapbaar gebleken hoewel wel momenten zijn geweest date op of over randje was, maar gelukkig ook weer verdwenen. Gisteren vrij onrustig maar nu weer zo goed als weg, net als de spierpijn van 2 dagen terug, zat zowat vast. Bagger is het!
 12. Benzozat

  Lorazepam

  Lariepam, en Maro, lezen jullie nog mee? Ik ben er af!!! Pittig, ik heb nog wel rest verschijnselen, maar ben blij dat ik afbouw heb gedaan, veel frisser in hoofd en ervaar weer als vanouds. Aandacht is slapen maar vrij goed tot nu toe. @Maro, begonmen met afbouw?
 13. Benzozat

  afzien

  Het is absolute bagger die benzo, laatste dosis genomen en nu verder herstellen. Pff, 4 maanden over gedaan om zo'n 5 maanden af te bouwen, wel dagelijks gebruik. Hopelijk ben je weer aan de betere hand Ellendig! De opgaande lijn is toch in gang geet als ik de berichten zo lees.
 14. Ha Arie, hoe gaat het met je / afbouw? Ikzelf zit op NUL sinds kort, de laatste stappen waren pittig, vooral onrust, rommelig slapen (vaker wakker), spierpijn, hoofdpijn en brainzappen, meeste na dag of wat weer weg. Ben blij van de lorazepam af te zijn, nu nog verder herstellen. VNl slapen, rust lijkt terug te keren. Heb de Jump van omgerekend 1 mg diazepam gedaan, 1e nacht kwam moeilijk in slaapritme, maar dat kan ook de spanning van 1e nacht zonder zijn geweest. @José, jij bent er ook bijna af????? Ben nu snip verkouden, vraag me af of door afbouw komt ongewoon verkouden is....
 15. Benzozat

  afzien

  Ben de afgelopen weken min of meer afgesloten geweest van Internet door een vakantie, ging goed en heb afbouw doorgezet. Zit inmiddels op 0,25 mg lorazepam en vandaag weer 1/8 vanaf en kan bedoeling is dan in weekend te stoppen. Heb vooral last gehad van gevoelens van onrust, trillende handen en vaker wakker worden, bij vlagen wat meer last met (weer) inslapen. Afleiding heeft mij goed gedaan, maar was pittig maar nog behapbaar. Op een gegeven moment wate moeite met coördinatie en tintelingen door hoofd, beangstigt mij wel. Maar goed, einde lijkt in zicht, ben helemaal klaar mee. De angst en onrust of nog goed komt en vanaf geeft ook stress, dat herken ik goed wat Ellendig schrijft. Tja, ik bouw ook af in of na burn out, ik wil hier echt af, soms moeilijk te ondersteiden of klachten afboouw of burn out zijn, maar ik denk bij mij vooral eerste. Heb jullie berichten gelezen, heel veel sterkte allemaal! Het is pittig, maar moeite waard, merk dat ik weer oude wordt en mist optrekt. Hulpverlening weet ook niet, kijkt hoe lichaam reageert, de Ashton houd ik ook aan en dat is volgens mij beste.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...