Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Ik zou bijna zeggen: lees gewoon dit bericht voor aan de psycholoog. Je weet niet hoe het gesprek gaat lopen. Je hebt je goed voorbereid. Wat ik me soms voorneem: niet gelijk te reageren, gewoon zeggen. Ik denk hier over na. Dat haalt voor mij een hoop druk van mijn ketel. Dan kun je daarna goed bedenken wat de reactie met je deed/ doet en wat je ervan vindt. 

Toi, toi, toi!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Overzicht met wat je hebt opgeschreven met de verpleging erbij en de psycholoog inzetten om een realistische tijdslijn met doelen vast te stellen. Aangezien een persoon met verslavingsneigingen vaak de dingen morgen al voor elkaar wil hebben , heb je echt veel aan haar input en ervaring. Als je eerder een doel hebt behaald dan is dat meegenomen toch? En met doelen bedoel ik praktische zaken. 'Over een maand kook ik twee keer in de week voor mezelf' 'over twee maanden heb ik een spil en span kamertje' etc. Je kunt daarbij dingen van hen vragen zoals betere communicatie als ze hun behandelplan aanpassen, bejegening: respectvol en gelijkwaardig met jou omgaan als mens. Succes! Ook al heb je bonbonnetje van mij gepikt, grmmbll.

bewerkt door Reacher
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het wordt heel mooi weer dit weekend heb ik me laten vertellen. Lijkt me trouwens genoeg wat je beschrijft. Fijn toch? Bloemen voor een man zijn heel goed. Ik doe het ook wel eens. Dat vrouwen-mannen-gemuts;-)

ik begrijp dat het weer spannend is. Maar R. En jij hebben inmiddels heel wat meegemaakt. Jullie kunnen helemaal zijn wie je bent, denk ik.  Fijn weekend Lars. :heart:

bewerkt door Lika
Spellingcontrole levert gekke dingen op
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Niet om het één of ander, Lars, maar vanwaar deze keuze gemaakt?
Is het om je eerst volledig op jezelf te richten, jezelf te beschermen, en van wat je daaruit leert uit te gaan bouwen? (bewonderenswaardig)
Of is het om anderen tegen jezelf te 'beschermen'?(bewonderenswaardig)
Of de combinatie van beide? (bewonderenswaardig)
Of gaat het me geen *** aan? (begrijpelijk)

Hoe dan ook, sterkte met dit besluit. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...