Spring naar bijdragen

Maandag 12 augustus 2013


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 106
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

we hebben nog even getwijfeld om naar daar te gaan.

Omdat we op t laatste moment nog ergens naartoe wlden.

Maar was te duur met z n 5 ven!

Maar je weet t he ik kom!

Maar niet tijdens schoolverlof, of tenminste niet met z n allen.

Heb ook nog goede vriendin in Tel aviv. Zeg ook al jaren dat ik langs kom.

Maar ja met die kleine kinderen is het reizen heel wat minder en vooral anders geworden.

Je moet (als je wil je mail adres nog es sturen, vanwege andere notebook alle adressen foetsie.

EN!!!!! HET kookboek he ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geertje, misschien is er wel meer nodig om je zelfverzekerder te gaan voelen. Stoppen met drinken is dan een mooi begin, een voorwaarde misschien zelfs wel. Om verder te kunnen gaan werken aan jezelf, of om hulp te zoeken. Dan mag je nog meer jezelf worden en groeien.

Over gisteren en eergisteren nog: voor mij was het wel helpend om iets te zeggen over pestgedrag. Wie weet voor anderen ook wel.

In ieder geval goed dat het bespreekbaar kan worden gemaakt en er over wordt nagedacht. Natuurlijk verschillen de meningen, en de meesten hebben het niet eens meegekregen.

Voor mij was het wel belangrijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal,

Dit moet een dag worden om klusjes aan te pakken!

Hieronder heb ik de posting van A3 gequoot en ik ben het wel met hem eens, met deze nuancering. Het ging mij met name om de boosheid en misverstanden die weer opgerakeld worden.

Originally posted by: A3

Overigens ben ik het niet eens met Lytse dat je het niet over de draad van gisteren zou mogen hebben. Ja, het is makkelijk praten als je die draad zo'n beetje uitzit tot na middernacht, maar er zijn ook mensen die gewoon 's ochtends vroeg op moeten staan en dus de draad al voor 22 uur verlaten. Die zou dan dus het recht ontzegd worden om nog in te gaan op wat er na 22 uur gebeurd is op de draad. Ik ben het wel met Lytse eens dat je zo min mogelijk in zou kunnen gaan op de in boosheid of vermoedelijk in aangeschoten staat geplaatste postings, om er geen soap van te maken, maar er niet meer op in mogen gaan, nee, dat vind ik te rigoureus.quote>

@ Mark: van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hoe gaat het nu met je? Hierbij een mooie bos bloemen (geen vergeet-me-nietjes!).

:present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present:

Nu eerst even verder lezen.

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jaaa, het kiboets leven = that was the spirit back then ... socialisme ten top - community life .... - en nog steeds een beetje 'paradise' voor vrijwilligers en studenten (cfr mijn dochter - mijn zoon was in een Moshav) die effe een shabbat jaar willen nemen zoals mijn kids deden maar ik moet je teleurstellen A3 the kiboets zijn nu real economic harde ondernemingen die hun producten duur verkopen op the market en wanneer je ze wil bezoeken als toerist je betaalt als een 4ster-5ster hotel. Spijtig toch want dit land heeft zich van niets opgebouwd met de communistische - kibboets - gedachte!!! Eigenlijk een bewijs dat het zou kunnen lukken but .... there is always het element 'greed'

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Marc: fijn je weer te zien. Hou het vol man!

Hoe kom jij de dag nu door?

@ Kohtje: mooi geschreven!

@ Geertje en Kastanje: zoals jullie het beschrijven is het m.i. prima dat je niet reageert. Ik heb het "voordeel" dat ik soms langer op het forum kan zitten en hier ook al langer ben. Daarom ken ik inmiddels al veel verhalen. Ik reageer ook niet altijd op iedereen hoor.

@ Geertje: jij hebt al eerder gezegd dat je je nog niet veel beter voelt, afgezien van het nuchter zijn. Bij mij zijn het ook maar kleine stapjes en ik heb je al eerder gezegd, dat mijn grootste trigger (die chronische pijn) gewoon overeind blijft.

We kunnen niet anders dan elke dag proberen er het beste van te maken. Ik wil ook nooit meer terug naar de tijd van de drank, want dan wordt het slechter!

Problemen vanuit je jeugd kan je niet meer ongedaan maken, maar je kunt er wel aan werken (soms met hulp) en het een plaats geven in je leven, zodat ze je niet meer hinderen in het huidige leven.

Voor mij geldt dat ik langer volwassen ben dan ik kind ben geweest. Je kunt knap last hebben van die jeugd, maar ik wil me er niet achter verschuilen. Een neef van mij heeft zich doodgedronken, altijd met het excuus dat hij zo'n moeilijke jeugd had gehad!

@ A3: gisteren zag ik een klein meisje van net 6 (vertelde ze trots) alleen fietsen in de buurt. Ze wachtte netjes bij de busbaan toen het licht rood werd en ik gaf haar een complimentje daarvoor. Even later keek ze niet goed uit en zat bijna onder een fiets die wisselde van fietspad!:huh:

Ga jij eerst een tijdje achter je zoon aanfietsen, voor hij alleen mag?

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Marika: leuk lijkt me dat. Wij hadden een Friese Staby, maar bij ons was er niets dergelijks. Ik verstopte zelf speeltjes en hondenkoekjes en dan mocht ze niet kijken en ik had tevoren een paar nepplaatsen bezocht voordat ik het echt verstopte.

Veel plezier!

@ A3: alle beetjes helpen. Als "pleeg" oma sta ik 1000 doden uit, omdat ik minder goed kan inschatten wat een kind al wel en niet kan. In de kinderbescherming gewerkt met pubers, dus dat hielp ook niet echt.

Thuis de oudste en moest/kon met de kleinere kinderen meefietsen. Probleem daardoor opgelost.

Nu moet ik aan de slag, helaas. Tot later allemaal.

@ Zon: ga goed! Voor iedereen: maak er een mooie dag van.

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag twee weken verlost van mijn kwelgeest. Gaat het goed? Ja, is het gemakkelijk? Nee. Vooral niet omdat ik gewend was in de middag het nodige in te nemen. Met veel belangstelling lees ik de discussies, maar ik antwoord nog niet. Gewoon omdat ik de antwoorden niet weet.

Maar het geeft me wel steun, dat wil ik even laten weten.:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hot. in principe is iedereen welkom, of je nu alleen lagere school gehad hebt of een universitaire opleiding dat maakt niet uit.

Maar het is niet de bedoeling om hier ladderzat mee te schrijven. Deels uit respect voor diegene die het moeilijk hebben om adb. te worden, deels voor iedereen die hier op het forum zit en zich daar aan zou ergeren.

We zijn hier bezig om adb. te worden en te blijven, en wanneer iemand veel gedronken heeft en hier komt ouwe betten of stennis gaat lopen maken, zou ik dat in ieder geval niet prettig vinden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha nee hoor Hot. dit is niet persoonlijk naar jou gericht maar in het algemeen. Ik vind jou prima schrijven hoor.

Nee het gaat er om dat er in het verleden nog al eens ruzie ontstaan is omdat mensen flink aangeschoten hier op het formum kwamen en daar kwam nog al eens ruzie door.

Of de stemming die daarvoor nog prima was, werd helemaal verziekt door één of meerdere personen die in beschonken toestand hier gingen schrijven. En dat is niet de bedoeling van een adb. forum.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Juist Kohtje dat is wat ik bedoel te zeggen.;)

Hot ik heb nooit behoefte aan een potje ruzie, dus weet ik ook niet hoe ik dan moet beginnen.:)

Ik probeer meestal de dingen zo te formuleren dat daardoor geen ruzie ontstaat.

Ben erg bang voor ruzie omdat je daarmee elkaar flink kan schaden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Kohtje
:) voor Bolletje.. het is dus de bedoeling dat dit geen forum wordt waar alcohol de baas is..quote>




Mooi gezegd, Kohtje, idd, alcohol hoort hier niet de baas te zijn! We zijn toch juist bezig om dat te keren hier?

Rapilos, ik hoorde het ook net op de radio, het overlijden van prins Friso,
wat verdrietig allemaal.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jopske ik denk dat het ons wel aangaat als iemand bezopen hier op het forum komt. Ik heb daar wel moeite mee. Niet zozeer voor mijzelf maar wel voor diegene die net begonnen zijn om de verslaving aan te pakken.

En dan gaat het niet over iemand die erg veel gedonken heeft en het daar moeilijk mee heeft. Ik zal altijd proberen om die persoon te helpen.

Het gaat me om mensen die de sfeer van het forum verpesten.

Ik kan met de beste wil van de wereld (nog) geen begrip op brengen voor deze mensen.

En dan heb ik het op de eerste plaats over mensen die hier al jaren zijn.

Ik hoor het net ook op de tv. Goh wat een zware tijd komt er voor iedereen zeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jopie, ik vel geen oordeel. Ik zeg alleen maar dat we er met z'n allen voor moeten waken dat we hier niet met z'n allen onder invloed met elkaar gaan schrijven. Dan wordt het een forum waar alcohol de baas is. Was niet meer dan een woord/naam grapje.

Als iemand hier onder invloed schrijft zal mij dat persoonlijk worst zijn. Ik herken dan echter wel veel symptomen uit eigen ervaring en dat kan me ertoe bewegen niet te reageren op zo iemand. Daar hoef ik geen heel verhaal of een (al dan niet terechte) beschuldiging voor af te steken. Ik laat dan gaan.. Morgen is er weer een dag met nieuwe kansen.

En nu ga ik naar huis.. doei, doei.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...