Spring naar bijdragen

Runningliesje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.948
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

843 profielweergaven

Runningliesje's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Even bericht, van jullie allerliesje! Het gaat hartstikke goed met mij, nog steeds droog en na alle kniebeslommeringen weer langzaam het sporten aan het opbouwen. Ik mag alleen binnenshuis fietsen op de Tacx (een apparaat waar je je racefiets in kan zetten) en corestability doen. Binnenkort weer zwemmen, als ik toestemming krijg van de fysio, maar voorlopig niet hardlopen. Ik heb inmiddels een nieuwe cariere als fotomodel en hoop er binnenkort voor betaald te krijgen. Ik heb vanmiddag een fotoshoot voor de krant en een expostie. Thema: Venus van Milo. Spannend! Hoe gaat het met jullie? Ik denki veel aan jullie en wens alle beginnende stoppers veel succes! Als ik het kan, jullie ook! Veel liefs, Liesje
  2. Runningliesje

    KiloKiller

    Jan, haal mij maar van de kilokiller af. Ik zit nu op een redelijk stabiel gewicht en ik wil niemand voor het hoofd stoten. Bedankt voor het bijhouden al die tijd topper! Ik meld me hier wel weer als het uit de hand loopt.
  3. Runningliesje

    KiloKiller

    Jan, ik mis het lijstje van vorige week, daarom heb ik zolang gewacht met reageren. Hier gaat het fout, nog maar 48.8 kg. Ik wil nu aankomen tot 53 kg, val steeds flauw. Kun je er voor mij een kilostamper van maken? Met treurgezichtjes als ik niet ben aangekomen. Thanx!
  4. Dank je meis! DAGPACT: Miranda Liesje
  5. Runningliesje

    Jaarpact

    Lyts, een dikke gefeli! Weer een maand erbij, het gaat hard nu he? Topper!
  6. Goedemorgen An en Jan! (dat rijmt, mooi stel! ) Sorry lieve An, ik heb denk ik door mijn eigen sores niet meegekregen wat er loos is... Een virtuele voor jou! Sow, ik weet nog niks... Zover ben ik nog helemaal niet joh! We hebben alleen maar gapraat en naar de Paaz gaan was een idee van moeder. Maar de couveuseafdeling aanschrijven is ook een goeie van je. Te vroeg voor allemaal! Ik ga aan de koffie. Lekker Jan!
  7. Dank je schat van een leeftijdsgenootje! Dit voelt goed, beter dan drank, véél beter!
  8. Dat weet ik nog niet Bol... Goeie vraag. Eerst maar eens die afspraak. Stapje voor stapje. Net als stoppen met alcohol, elke dag is een nieuwe. Maar... om eerlijk te zijn zou ik haar dolgraag willen zien. De laatste soort van herinnering die ik heb is een klein propje wat ze op mijn vastgebonden lijf legden...
  9. Thanx lieve Lyts! Wat ben je toch begaan met iedereen altijd, toppertje! Hoe gaat het met je verkoudheid?
  10. Goedenavond! Wat een interessante onderwerpen vandaag! Van onderbroeken, flirten met de buurvrouw, tot jezelf zielig vinden... Mooi gezegd trouwens Bol! Ik vind mezelf nu ook even zielig na het gesprek met mijn moeder. Maar het was een goed gesprek, over mijn en haar jeugd en over de jeugd van mijn dochter. We gaan nu een afspraak maken met de directeur van de Paaz waar ik toen opgenomen heb gelegen. Mijn moeder denkt dat ze daar meer zouden moeten weten. Ik ben droog as can be en ga zo lekker pitten. Ga goed kanjers, en probeer elkaar niet uit de onderbroek te praten (behalve Jops, hahahaha )
  11. Jopie, maak dit bietje gek! een decolleté, (fluitje)
  12. Hotsje, maak me zorgen om je. Ik hoop dat je hulp krijgt! Je bent het waard, echt!
  13. Enne Aggie, ik vreet me op, moet het weten. Of ze nog leeft De geboorteakte Waar ze is en als ze overleden is waar begraven Waarom weet ik al die dingen niet. I blame myself.
  14. Ik heb ooit een kip opgevoed, was transgender kuikentje, dus uit het nest gegooid. Hij/zij zag me als een moeder, dus ik kon gewoon buiten in het park wandelen met het kippetje achte me aan. toen hij/zij groot genoeg was, ondergebracht op een boerderij. Na een week kreeg ik een brief: Piep had gekukeld! Haantje dus. Na nog een week een foto met Piep en een berg kuikens! Kippetje dus.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...