Spring naar bijdragen

VM1

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9.906
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door VM1 geplaatst

  1. VM1

    Zaterdag 20 mei

    Dag allemaal, plots herinnerde ik me mijn inlog gegevens. Eerst een kleine up date want al bijna 10 jaar geleden... Met mij gaat het eigenlijk goed. Hoewel ik ondertussen (56) een aantal ouderdomskwaaltjes erbij heb... Alcohol is eigenlijk al lang geen onderdeel meer van mijn leven. Wat niet wil zeggen dat alles joepie en leuk is de ganse tijd. Mijn kids zijn ondertussen geen kids meer maar twee geweldige ,grote jongens. Mijn beide ouders zijn inmiddels overleden en ik heb hier de boel nu recht te houden. (hoewel ik me eigenlijk nog steeds klein meiske voel) Hoe gaat het met de oude garde? @soothe, @khoh, @haddock, @ladyjane, @yvonne,@bambam,@bolletje...... Ik ga nog een beetje lezen. Sterkte voor iedereen die aan het begin-midden-einde van hun strijd is! Wellicht tot over een jaar of tien!
  2. Goede morgen allemaal, lang geleden ook alweer. Met mij gaat het eigenlijk goed, hoewel de omstandigheden niet altijd even goed waren/zijn. Dit speciaal voor Hannah!! En ook voor jullie allemaal zalig kerstmis en beste wensen voor het nieuwe jaar!
  3. VM1

    Dinsdag 20 December

    Hannah heeft ons verlaten.... Speelde al langer. Laten we hopen dat ze nu rust vindt.
  4. Hoi hoi smart! Moest ff denken, Cathy toch he? Leuk te lezen dat het met jou ook goed gaat. (ben gaan kijken op je wie is wie).
  5. VM1

    Woorddomino III

    israelites van Desmond Dekker blijft 1 van mijn Favo's.
  6. Goede avond, ik kwam ook weer eens kijken. Dit forum is toch wel belangrijk geweest in mijn leven. Ook al zag ik het in het begin vooral als spielerei... Ik lees nog regelmatig mee ook. Niet dagelijks, dus ik kan niet echt ingaan op de dagdraad... Maar wat ik zo dan lees, hoezeer het toch ook wel hetzelfde blijft, over de jaren, is zeer zeker helpend en zinvol. Ook voor de alleen meelezers. Las dat Adrie er ook nog is en Jen.. Spud..sowhat, Erik, Bambam- Bollie!! Jane! <3 Quinn, , Lars, Basta... (en vast nog anderen voor mij "nieuwelingen") jullie inspireren mij! Ik weet niet of jullie je Lady Tinne nog herinneren? Zij is een paar maanden geleden jammer genoeg overleden. Weer een slachtoffer meer... Verder met mijzelf gaat het redelijk goed , toch op gebied van verslavingen. De ERGSTE is blijkbaar sigaretten... daar heb ik nog enorm veel moeite mee en wil ik graag van af nog steeds. Mijn moeder is ondertussen ook alweer anderhalf jaar dood en mijn vader,die bij ons woont nu gaat op en af.... Tja ... t'is wat het is, het leven. Misschien tot een volgende keer weer! Liefs!
  7. Spud Meya Lars Basta Sita Mootje Quinn VM (ik kom ook weer eens meedoen als ik mag)
  8. VM1

    zondag 26 juni

    Goede dag allen, moeilijk, om (voor jezelf dan) te beslissen wanneer je "iets" moet doen of berusten en denken, "dit is wat hij/zij wilde"...... Er heerst idd nog taboe op zelfdoding. Niet simpel..... Ikzelf kan me daar weinig bij voorstellen omdat ik het leven veels te leuk vind. Uit ondervinding bij naasten weet ik dan weer wel dat het leven soms echt ondraaglijk kan zijn.
  9. Weer een woord dat ik niet kende.
  10. En slaap lekker allemaal maar weer.
  11. Goede avond allen, Hannah <3, en die vla tja.. je doet of je doet het (nog) niet. Hey bollie! Weer thuis las ik! Leuk! En Jannigje je bent een lieverd... even lief als Iejoor. Had!! Hoe vaart ie?
  12. Ding dat bommelt inderdaad.
  13. VM1

    Gipsy even voorstellen

    sterkte Gipsy!
  14. Kans en waarschijnlijkheid zijn basisbegrippen uit de statistiek die in theorie axiomatisch zijn gedefinieerd en op verschillende wijze geïnterpreteerd kunnen worden.
  15. VM1

    Dinsdag 26 april

    Kwam ik ook nog even kijken ... Meestal kijk ik om de zoveel dagen wel even snel, zonder in te loggen... maar dat is dan ook weer zo onbeleefd toch? Rozzzza, wat ik ergens las... dat je zoveel had aan het aan en afmelden van het dag pact.. wel zelfs zonder mee te doen, werkt dat ook! Om te lezen hoe iedereen zijn best doet om het dag per dag vol te houden.... En dan, in mijn hoofd dan, geldt dat voor niet alleen niet drinken die dag... maar soms ook "vandaag is moeilijk maar er komt altijd nog morgen" op gelijk welk vlak. Slaap lekker allemaal! (sometimes it snows in april)
  16. VM1

    Zaterdag 16 april

    Nu ik mijn inlog gegevens heb terug gevonden kom ik toch weer elke dag eens kijken.... Slaap lekker allen
  17. VM1

    erik stelt zich voor

    Ik denk dan weer dat het er van afhangt . Wat voor site dan bedoel ik. En ook, hoe en hoelang "men" communiceert. Maar geforceerde zaken zijn sowieso niet ok.
  18. Jan, ook van mij , hier dan gefeliciteerd met het lustrum!
  19. VM1

    Paniek draadje

    Wel Fleur, nee, geen therapie.... nog niet. Over het algemeen lukt het om d.m.v. ademhalingsoefeningen (heb bvb veel gehad aan mijn zwangerschapsademhaling!!) alles onder controle te krijgen. Maar soms niet .. Wat "raar" is, als het echt een crisis situatie is, of als het er zeg maar echt op aan komt (toen mama stierf in mijn armen, toen ik in japan er alleen voor stond en zoon naar ziekenhuis moest......) dan heb ik er net geen last van. Eerder als ik denk , oh alles gaat normaal, hmm kan alles wel normaal gaan.. en dan ben ik vertrokken... Dan begin ik te denken, wat als ik opeens niet kan ademen als ik bij de kassa sta... tja.. en dan is het begin begonnen... Tegenwoordig drink ik amper nog, en ik merk absoluut wel dat alcohol nefast is (bij mij dan toch). Als ik dan es ergens ben en ik drink 1 of twee glazen wijn.. dan begin ik al (in mijn achterhoofd misschien?) te denken.. hmm gaat dit wel goed komen? (ik bedoel hier niet mee "goed komen" in de zin van ik kan niet stoppen met drinken maar "goed komen" in de zin van oei ik ga hartkloppingen krijgen) En dan "zie" ik mijn bloeddruk stijgen (in mijn hoofd want als ik dan bloeddruk meet is er niet eens iets aan de hand). Deze winter was redelijk heavy... eerst dan de mama , daarna papa met een hersen tumor... dus ik was vast al "zwakker". Ik werd op een ochtend wakker en dacht dat ik dood ging... Druk op de borst, niet kunnen ademen....paniek tot en met.. nog nooit zo erg gehad. Zoon geroepen, ambulance gebeld... toestanden dus.. Bleek dat ik dubbele longontsteking had en daardoor minder goed kon ademen. Daarna kreeg ik ook nog griep... Maar goed.. op zich dus niks heel ergs (fysiek dan). Daarna ben ik twee weken op reis geweest, omdat ik dat nodig had.. te = te. Nu voel ik me weer wel veel beter, maar toch..... Heb toch wel "schrik gepakt". Dus, nu denk ik erover om toch maar eens een afspraak te maken met een goede psycholoog / iater.. Later dan wellicht meer daarover. Nadia!! tuurlijk!! Graag lees ik jouw vooruitgang!
  20. Geweest was ik en nu weer voor even (?) terug.
  21. VM1

    Vrijdag 15 april

    Aha! Oude bekenden! had! Maaike
  22. VM1

    Paniek draadje

    Begonnen toen ik een jaar of 18 was en dan op en af tot nu nog. Soms jaren niks en dan weer bij het minste. Toch wel zeer zeker stress gerelateerd. Bij mij dan. Kassa... snelweg... de trein.. herkenbaar!!!! En zeker ook wat Fleur zegt. Dat je het van te voren al begint op te bouwen!
  23. Bid-prentjes... is een klein prentje dat binnen de Katholieke Kerk als herinnering aan bepaalde gebeurtenissen wordt uitgegeven. Met daarop een plaatje en een gebed-tantra... Als afsluiting maar ook als begin van iets. Een gedachtenis-prentje.. met spinsels , gedachten spinsels. Spinsels van nu en toen , en vooral ook straks. Spinsels als muizen, die zich nesten maken daar waar eigenlijk bij "gewone" mensen de neurotransmitters vlotjes van de ene naar de andere kant drijven. Loslaten is het doel! Niet zoals wij de neiging hebben, om een doel te bouwen aan elke kant van daar waar die neurotransmitters vlotjes moeten door kunnen. Maar we sturen de goal-keeper naar huis... we leren om het zelf te doen. Niet alleen! Minstens een tiental (11tal-de keeper). Melig als het is : "alleen is maar alleen". Maar dan kom ik weer eens kijken hier op deze site, waar ik ooit best veel aan had. Lees ik de verhalen-spinsels van een klein paars ezeltje... En daar wordt ik blij van!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...