Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

VM1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9905
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over VM1

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2266 profielweergaven
 1. Goede morgen allemaal, lang geleden ook alweer. Met mij gaat het eigenlijk goed, hoewel de omstandigheden niet altijd even goed waren/zijn. Dit speciaal voor Hannah!! En ook voor jullie allemaal zalig kerstmis en beste wensen voor het nieuwe jaar!
 2. VM1

  Dinsdag 20 December

  Hannah heeft ons verlaten.... Speelde al langer. Laten we hopen dat ze nu rust vindt.
 3. VM1

  Zaterdag 12 november

  Hoi hoi smart! Moest ff denken, Cathy toch he? Leuk te lezen dat het met jou ook goed gaat. (ben gaan kijken op je wie is wie).
 4. VM1

  Woorddomino III

  israelites van Desmond Dekker blijft 1 van mijn Favo's.
 5. VM1

  Zaterdag 12 november

  Goede avond, ik kwam ook weer eens kijken. Dit forum is toch wel belangrijk geweest in mijn leven. Ook al zag ik het in het begin vooral als spielerei... Ik lees nog regelmatig mee ook. Niet dagelijks, dus ik kan niet echt ingaan op de dagdraad... Maar wat ik zo dan lees, hoezeer het toch ook wel hetzelfde blijft, over de jaren, is zeer zeker helpend en zinvol. Ook voor de alleen meelezers. Las dat Adrie er ook nog is en Jen.. Spud..sowhat, Erik, Bambam- Bollie!! Jane! <3 Quinn, , Lars, Basta... (en vast nog anderen voor mij "nieuwelingen") jullie inspireren mij! Ik weet niet of jullie je Lady Tinne nog herinneren? Zij is een paar maanden geleden jammer genoeg overleden. Weer een slachtoffer meer... Verder met mijzelf gaat het redelijk goed , toch op gebied van verslavingen. De ERGSTE is blijkbaar sigaretten... daar heb ik nog enorm veel moeite mee en wil ik graag van af nog steeds. Mijn moeder is ondertussen ook alweer anderhalf jaar dood en mijn vader,die bij ons woont nu gaat op en af.... Tja ... t'is wat het is, het leven. Misschien tot een volgende keer weer! Liefs!
 6. Spud Meya Lars Basta Sita Mootje Quinn VM (ik kom ook weer eens meedoen als ik mag)
 7. VM1

  zondag 26 juni

  Goede dag allen, moeilijk, om (voor jezelf dan) te beslissen wanneer je "iets" moet doen of berusten en denken, "dit is wat hij/zij wilde"...... Er heerst idd nog taboe op zelfdoding. Niet simpel..... Ikzelf kan me daar weinig bij voorstellen omdat ik het leven veels te leuk vind. Uit ondervinding bij naasten weet ik dan weer wel dat het leven soms echt ondraaglijk kan zijn.
 8. VM1

  Woorddomino, deel II

  Weer een woord dat ik niet kende.
 9. VM1

  zaterdag 25 juni 2016

  En slaap lekker allemaal maar weer.
 10. VM1

  zaterdag 25 juni 2016

  Goede avond allen, Hannah <3, en die vla tja.. je doet of je doet het (nog) niet. Hey bollie! Weer thuis las ik! Leuk! En Jannigje je bent een lieverd... even lief als Iejoor. Had!! Hoe vaart ie?
 11. VM1

  Woorddomino, deel II

  Ding dat bommelt inderdaad.
 12. VM1

  Gipsy even voorstellen

  sterkte Gipsy!
 13. VM1

  Woorddomino, deel II

  Kans en waarschijnlijkheid zijn basisbegrippen uit de statistiek die in theorie axiomatisch zijn gedefinieerd en op verschillende wijze geïnterpreteerd kunnen worden.
 14. VM1

  Dinsdag 26 april

  Kwam ik ook nog even kijken ... Meestal kijk ik om de zoveel dagen wel even snel, zonder in te loggen... maar dat is dan ook weer zo onbeleefd toch? Rozzzza, wat ik ergens las... dat je zoveel had aan het aan en afmelden van het dag pact.. wel zelfs zonder mee te doen, werkt dat ook! Om te lezen hoe iedereen zijn best doet om het dag per dag vol te houden.... En dan, in mijn hoofd dan, geldt dat voor niet alleen niet drinken die dag... maar soms ook "vandaag is moeilijk maar er komt altijd nog morgen" op gelijk welk vlak. Slaap lekker allemaal! (sometimes it snows in april)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...